shilou
8. júl 2019
314 

AKO K NÁM ZAVÍTAL SURF

Keď mi pípla správa na MK, že práve na mňa sa usmialo šťastie, veľmi som sa potešila. Zapájam sa stále do testovačiek, a práve táto výhra nám padla vhod. V lete periem nielen sezónne veci, ale aj zimné vetrovky. Keďže nemáme balkón a sušičku, väčšinu roka suším prádlo v izbe. Samozrejme, oblečenie to tak neprevonia.  

Skúsenosť s pracími gélmi Surf som nemala, takže som bola aj zvedavá, ako to všetko dopadne. Testovala som Surf Coconut Splash a  Surf Tropical Lily. Oba výrobky sa líšia už na pohľad.

SURF COCONUT SPLASH

Pre mňa praktickejšie bolo priamo si naliať gél do práčky. Vďaka uzáveru, ako mal kokosový surf, sa mi časť vyliala pri preprave do balíčka. Ani prelepenie vrchnáčikov nepomohlo. Musím sa poďakovať za ešte jeden kokosový surf. Ďakujem.

Ako prvý prišiel na rad práve on. Vôňou môj šampión. Surf Coconut Splash.

Vôňa neskutočná. Nemala som nejako extra zašpinené veci, iba od každodenného nosenia. Mala som pocit, že tie šaty sa množia.

Vyskúšala som vyprať aj piesok z plaviek a podarilo sa. 

Poradil si aj so škvrnou od čerstvej čerešnovej zmrzliny.

Krásne sa ručne vypralo.

Na rad prišiel kočiar. Boli na ňom škvrny od rúk, piesku, hliny, lízatka, perníka, čokolády a od oleja. Jedine s olejom prehral.

Škvrny dosť viditeľné.

Ale dal to. Tmavohnedá voda.

Výsledok ale stál zato.

Potom prišli aj dni, keď bol na špinu doslova krátky. Psí vankúš nedokázal vyprať. Ostali po ňom fľaky-mapy, a aj chlpy.

Zistila som, že čo bolo fľakaté a ručne som neoprala, ale hneď šupla do práčky, dokonca aj čerstvé škvrny, s tým si neporadil. Bolo toho veľa.

Fľaky od čokoládovej zmrzliny.

Fľak od keksíka.

Fľak od 1maliny. 

Neporadil si ani s čerstvou krvou, ani keď som vyprala najprv ručne a potom som dala až do práčky.

SURF TROPICAL LILY

Krásna bohatá pena. Sivo-čierny kočiar pekne prevoňal. Je pravda, ze už po vyše 3 rokov je vyblednutý, ale piesok a špinu dokonale opral. Prala som ručne.

Prala som čierne oblečenie a potom oblečenie zo škôlky. Veci boli len bežne ušpinené, bez fľakov. 1 odmerka gélu oblečenie neprevoňala. Neprevoňala, ani keď som dala menej oblečenia. Aj napriek tomu, že píše o 30 percent viac vône, bol slabší, ale zato oveľa dlhšie vydržal voňavý. Až 4 dni.

Na 30 teplote parádne opralo. 1 odmerka dokonale prevoňala. Neprepĺňala som práčku a vecí len minimum, a vôňa pekne prešla cez oblečenie. Žiadne pieskové veci.

Takže to zhrniem:

Surf Coconut Splash

Odstránil svieže škvrny, čo som prala ručne, ale zase nie všetky.

Pri praní, ak sa škvrny nenamáčali, všetky zostali. Vôňa nádherná, no po 2 dňoch na oblečení už nebolo cítiť.

SURF TROPICAL LILY

V podstate to isté, len vôňa bola intenzívna ešte aj na štvrtý deň.

Ďakujem MK a ostatným, ktorí mi umožnili testovať tieto 2 prípravky.

#test_surf a #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli