silvia89
19. apr 2019
225 

Jarné prebudenie

Ahojte mamičky, žienky a budúce mamičky. Moje meno je Silvia a podelím sa s vami o moju skúsenosť s testovaním produktov dm drogérie. Bol ôsmi apríl a mne zavolal kuriér,že ma pre mňa balíček. Celá vytešená som ho utekala domov rozbaliť a testovanie mohlo začať.

Balíček obsahoval Balea kozmetiku, o ktorú sa súťažilo pod názvom JARNÉ PREBUDENIE PRE CELÉ TELO.

Obsahoval desať produktov.

Ako prvý som otestovala sprchovací gél so soľou z mŕtveho mora. Gél ma po otvorení očaril peknou vôňou morských minerálov. Po umytí bola moja pokožka hydratovaná a hebká.

Konzistencia bola tiež super a tak som mala super štart do nového dňa.

Ako druhý produkt som si vybrala Balea pleťovú masku s bahnom z mŕtveho mora.

S maskou som bola nadmieru spokojná a určite ju budem kupovať pri každej návšteve dm drogérie.Maska sa dobre nanáša aj odstraňuje.V balení je jej dosť, čiže vystačí aj na dve použitia. Po odstránení je pleť hydratovaná a jemná. A čo je najlepšie nemusela som si krémovať tvár, ako po niektorých čo už mám odskúšané. Tretie v poradí som si vybrala Balea kapsuly.

Je to hydratačný koncentrát s extraktom z rias a olivovým olejom. Musím povedať, že veľmi pekne vonia a pleť je po nanesení zvlhčená a upokojená. Kapsula sa ľahko nanáša. Stačí len odkrútiť alebo odstrihnúť tenší koniec. Jedna kapsula by mala vystačiť na tvár, krk a dekolt, no mne vyšla pri prvom pokuse len na krk. No je pravda, že sa ma nanášať len špičkami prstov a ja som si ju natrela ako krém. Čiže pri ďalšom pokuse mi už vystačila.V jednom balení sa nachádza sedem kapsúl.

Vždy pred spaním som si čistila tvár s Balea čistiacou penou.

Pena sa super aplikuje cez pumpičku. Je hustá a dobre sa nanáša na pleť.Vonia pekne, ako Aloe Vera. Pleť bola dôkladne vyčistená a pokožka vôbec nebola suchá. S penou som spokojná tak isto ako aj s Balzamom na pery, ktorý som nosila všade so sebou.

LVLY balzam na pery proste v mojej kabelke nemohol chýbať. Balzam obsahuje extrakt z medu manuka a kakaové maslo. Voňal ako medík. Pery boli hebké a lesklé. Tak keď sa mi balzam minie, utekám si spraviť zasoby. Veľmi som sa tešila, kedy budem môcť vyskúšať MOŇ vankúšiky pod oči.

Vuyužila som čas doobeda, keď zaspal môj synček. Rýchlo som ich rozbalila a priložila pod oči. Počas dvadsiatich minút, čo vankúšiky pôsobili a príjemne chladili okolie očí, som nevnímala nič iné, len ich krásnu vôňu. Po odstránení som sa cítila osviežujúco. Poskytujú dlhodobú hydratáciu pleti a zanechávajú chladivý a osviežujúci pocit. Vďaka výťažku z papaye, oleja z kokosového orecha a kyseliny hyalurónovej pôsobia vitalizujúco, pokožku vypínajú a dodávajú jej žiarivosť. Na vankúšikoch je super, že sú pre všetky typy pleti. Ďalši deň ráno vykuklo slniečko. Rozhodla som preto otestovať šampón a kondicionér a vlasy na slnku rovno osušiť. Obe produkty majú peknú kokosovú vôňu a sú bez silikónov.

Balea hydratačný šampón pre suché vlasy s vodou z kokosového orecha ma milo prekvapil svojou konzistenciou a penením. Po umytí som si naniesla Balea hydratačný balzam na vlasy a ani ten nesklamal!

Vlasy sa pekne rozčesali a boli lesklé. Tak som sa teda vrhla na ďalší produkt. Vybrala som si Balea olejový peeling.

Jeho vzácne zloženie s extraktom bieleho čaju a soli z mŕtveho mora ma hneď dostalo, nie len vôňou. Peeling sa dobre nanáša a po odstránení zanechá pokožku hebkú a jemnú. Určite sa oplatí kúpiť a vyskúšať. Balenie je dosť veľké, čiže aj dlho vydrží.

Moje testovanie sa blíži ku koncu a ja skúšam posledný produkt.

Balea Body Fit spevňujúce telové tonikum. Tonikum má pokožku spevniť a dodať jej elasticitu. Nanáša sa dvakrát denne. Po siedmich dňoch sa dostavia prvé účinky vo forme hladšej a príjemne mäkkej pokožky.

Tonikum má peknú citrusovú vôňu. Tak týmto produktom moje testovanie skončilo. A ja s dobrým pocitom milé mamičky Vám výrobky môžem len odporúčiť. 

Na záver sa chcem poďakovať týmu MK, že som sa mohla tohto testovania zúčastniť.

ĎAKUJEM

#test_dm21 #recenzia 

Ak môžem vedieť tie vankusiky sú na čo?ďakujem a super recenzie....napísané a aj odfotene😉

19. apr 2019

@divaka Ďakujem 🙂
Vankúšiky poskytujú dlhodobú hydratáciu pleti a zanechávajú chladivý a osviežujúci pocit. Vďaka výťažku z papaye, oleja z kokosového orecha a kyseliny hyalurónovej pôsobia vitalizujúco, pokožku vypínajú a dodávajú jej žiarivosť.

19. apr 2019

Najlepší článok z testovania 😊

20. apr 2019

@ninka1609 Ďakujem 🙂 😘

20. apr 2019

Začni písať komentár...

Odošli