silvuska121
19. dec 2017
133 

Reštart pleti s Vichy Liftactiv Fresh shot

Moja dcéra mi vraví „Mami ty máš v tomto aké štastie“ hneď som vedela na čo mieri. Ja som sa usmiala a uvedomila som si, že na výhry v súťažiach či anketách to šťastie naozaj mám. Takto to bolo aj so zapojením sa do testovania s Vichy Liftactiv Fresh shot, antioxidačnou intenzívnou kúrou proti únave pleti.

Už dlhšiu dobu sledujem rôzne testovania, ale žiadne ma neohúrili tak, ako práve táto ponuka. Používam denný aj nočný krém tejto značky, taktiež očný krém, no nemôžem povedať, že som pri používaní krémov pedantná. Niekedy od únavy padnem do postele len s odlíčenou, umytou tvárou, no krém si už nestíham dať. Únava ma tak skolí, že až ráno zachraňujem pleť výživným hydratačným krémom. Preto hneď ako som zbadala toto testovanie, som si vravelai, toto musím mať, musím ho vyskúšať.

Vichy Liftavtiv Fresh shot je, ako som už vyššie písala antioxidačná intenzívna kúra proti únave pleti. A to som práve ja, ktorá potrebuje kompletný reštart pleti. Toto slovo používam v poslednej dobe často. Či už na vypnutie, oddych, prestavenie sa na nový štart. To sú podnety ktoré nás nútia k nejakej zmene, urobiť krok k niečomu lepšiemu. Toto unikátne sérum obsahuje účinný kokteil antioxidantov ako sú 15 % čistého vitamínu C a vitamín E, extrakt z borovice prímorskej a fragmentovanú kyselinu hyalurónovú pre dosiahnutie klinicky preukázaných výsledkov už počas 10 dní. Bojuje proti známkam starnutia a únavy, tonizuje pleť, zlepšuje jas pleti. Samé dobré veci.

Na balíček som netrpezlivo čakala a sledovala zásielku každý deň. Niekde blúdila. Čakala som v piatok... Nič, v pondelok... Stále nič. Vravím si, veď už tu mal byt? Volám, pátram, sledujem mobil... Nakoniec dorazil. Hneď ako bolo možné, keď syn zaspal, spravila som si očistu tváre. Nastalo prvé aplikovanie do pokožky, do každého záhybu tváre. Prekvapilo ma dávkovanie. Myslela som, že bude na fľaštičke pumpička. Miesto toho bola pipetka. Prvé stretnutie s elixírom bolo zvláštne. Rozotrela som ho po celej tvári a jemne som ho vmasírovala jemným klepkaním do každého póra. Na pocit bol mierne lepkavý, s vôňou pomaranču a jemnou zvláštnou kávovou prímesou v pozadí. Tvár reagovala bez zmeny, žiadna reakcia, nič. Nemám citlivú pleť. Takže som si nič iné nepripúšťala, aj keď pri ňom hrozí vysoká forma podráždenia, moja tvár sa zachovala statočne.

Moje pocity boli rôzne. Bude to fungovať? Budem naozaj viditeľne mladšia, sviežejšia? Pri vypnutej pleti v mojich 44 rokoch by som rozdiel určite videla. Vravím si, spi, ráno budeš krajšia. No ráno som sa žiadnej zmeny nedočkala. Bol to prvý deň, veď čo iné čakať. No, ale v kútiku duše všetky čakáme, že možno už prvý deň bude zmena viditeľná či už v krémoch či v chudnutí... Či v predsavzatiach.
Ďalšie dni som si prešla vírusom čo ma skolilo tak, že som 2 dni na mojej tvári necítila nič iné len vodu. Unavená... Len tentokrát nie z práce, som padla do postele. Syn mal nejakú virózu a kto to môže dostať... No ja, že fajn. Od piatku mi prebdené noci udržiaval tvár v ako takej forme môj Liftactiv. Dúfala som, že ma nezradí, lebo v týchto dňoch som ho obzvlášť veľmi potrebovala. Bol mojou každodennou návykovou súčasťou. Moja tvár si cez noc oddýchla. Nebola na nej známka prebdenej noci. Liftactiv pracoval.
Začala som si dávkovať miesto 5 kvapiek 7 kvapiek. 5 kvapiek sa mi zdalo málo. Nestačilo mi to. Moja tvár potrebovala viac. Takto som mala lepší pocit, že moja tvár dostala všetko čo má. Keďže si Liftactiv dávam na tvár večer, mám lepší pocit, že sa krém dostane všade kde má. Nie je zaťažená make-upom a celodenným stresom v mojej práci. Navyše mi počas spánku prebiehajú v pokožke regeneračné procesy, ktoré mi dávaju pocit rýchlejšej premeny. Z fľaštičky mám výborný pocit, nakoľko z nej neubúda, teším sa, že ho budem môcť používať aj dlhšie než len 10 dní. Potom si ho začnem testovať na krku a dekolte.

Prvé zlepšenie sa čochvíľa dostavilo. Pri rannom umývaní som pocítila, že tvár je naozaj nejaká hladšia, napnutejšia, ako keby „vrásky“ okolo očí zmizli. Tvár bola pevnejšia, žiarivejšia. Póry zmizli. Prekvapene pozerám do zrkadla a neverím. Na pohľad to bude potrebovať ešte nejaký čas, ale po stránke kvality pleti musím povedať, že zmena nastala. Keďže moja tvár je polomastná, sérum sa perfektne vstrebe. Neobsahuje žiadne mastné prípravky. Je tekutej konzistencie, čo by som ja osobne uvítala niečo aspoň málinko hustejšie kvôli dávkovaniu. Skúšala som si kvapnúť rovno na tvár, keď som ležala, ale stieklo mi to do oka. Jemne štípalo, no voda spravila svoje čaro a po 2 pretretí oko fungovalo tak ako má.

Dnes som sa priznala s testovaním Vichy Liftactiv Fresh shot svojej sestre. Behali sme po nákupných centrách a pri kávičke sa na mňa zapozerala a všimla si zlepšenie mojej pleti. Spýtala sa ma ako je možné, že mi na tvári ubudli vrásky a čím to je, že mi pleť žiari. Neverila som vlastným ušiam. Bolo príjemné počuť, že je vidieť rozdiel. Tak som jej porozprávala o mojom novom produkte, ktorý som začala používať.
Kvôli tejto zmene som prejavila záujem o toto sérum, práve pre toto sa oplatí testovať, aby som si o 3 mesiace mohla kúpiť ďalšiu fázu mojej premeny. Už teraz sa na to nesmierne teším... Vichy Liftactiv Fresh shot rozhodne splnil moje očakávania. Ďakujem Modrému koníku, že som sa mohla zapojiť do testovania tohto unikátu.

#test_liftactiv

Začni písať komentár...

Odošli