Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    simi17
    26. aug 2020    Čítané 188x

    💜💚 Testovali sme DIXI Svište 💙💖

    Ahojte! 🙂 

    Na začiatku tejto recenzie, by som sa chcela veľmi pekne poďakovať za možnosť testovať túto super kozmetiku. 🙂

    Keďže mám dve detičky, ktoré milujú kúpeľ s rôznymi šampónmi, toto testovanie bolo stvorené pre nás. 😊

    Balíček obsahoval 3 rôzne vône sprchových gélov a šampónov v jednom, a to s vôňou Sladkosť cukríkového sna, Sviežosť a sila hôr a Šťavnatosť jahôdok a malín, jeden šampón na vlásky s vôňou Šťavnatosť jahôdok a malín a v rovnakej vôni bol aj sprej na ľahké rozčesávanie vláskov. Okrem toho sme si tam našli aj pexeso a omaľovánky. 😍

    Hneď ako sme balíček otvorili, začali sme ovoniavať a vyberať ten naj 🙂...

    ...a, samozrejme, aj podľa farby obalu si každý hneď vybral svoje. 🙂

    Matúško si vybral vôňu Sila a sviežosť hôr v modrom obale a Sladkosť cukrikového sna v žltom. 🌲🌳🍬

    Zojinka, samozrejme, vďaka “pinkovému” obalu si privlastnila sprcháč a šampón na vlásky Šťavnatosť jahôdok a malín a sprej na vlásky pre ľahšie rozčesávanie v tej istej vôni. 🍓

    A po celom dni sme večer išli na to...🛁

    Najviac zo všetkých nás očarila vôňa modrého - Sila a sviežosť hôr. Tá sa naozaj vydarila 👍🏼👍🏼👍,  ale krásne vonia aj ružový - Šťavnatosť jahôdok a malín. Tieto 2 boli u nás top 🙂😍

    Žltý - Sladkosť cukrikového sna, je príliš sladký a ten nám nie až tak veľmi pasoval 🙈

    Všetky maju intenzívnu vôňu, dlhú výdrž a super penia 😊

    No, a nakoniec sme s dcérkou vyskúšali sprej na ľahké rozčesavanie vláskov...

    Keďže má Zojka veľmi jemné vlásky, často sa jej “chlpia”, ale vďaka tomuto spreju išlo rozčesávanie ľahko a bez aukania 🙂 Navyše jej ostali vlasky krásne hladké a voňavé.

    Táto skvelá kozmetika je šetrná k detskej položke, je bez syntetických farbív, bez parabénov, bez silikónov a navyše si prídu na svoje aj vegáni 🙂

    Tejto kozmetike určite ostaneme aj naďalej verní a budeme ju radi odporúčať aj ostatným, ktorí ju ešte nevyskúšali 🙂🙂🙂

    Ešte raz ďakujeme ❤️❤️❤️

    #test_dixi #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

    Skvele zakončenie dňa s obľúbenými voňavými sprcháčmi. Tieto 2 u nás zatiaľ vyhrávajú ☺️ #test_dixi

    #test_dixi zbožňujem česať jej vlasky ❤️ Vďaka spreji na rozcesavanie to ide bez zbytočného kvácania a navyše krásne vonia 🙂🤗

    (2 fotky)

    #test_dixi Ďakujeme za možnosť testovať 🙂 veľmi sa tešíme 🤗❤️

    simi17
    3. aug 2019    Čítané 240x

    Na letnej vlne s výrobkami dm

    Leto... Pre väčšinu z nás najkrajšie a najočakávanejšie obdobie v roku... 

    Všetci sa tešíme na slnko, vodu, relax a, samozrejme, aj na množstvo zážitkov, ktoré nám prináša... Pre nás bolo príjemným zážitkom testovanie letných produktov z dm 😊. 

    Keď som si našla správu, že sme boli do toho testovania vybraní, veľmi som sa potešila 🙂🙂🙂. Pre mňa a moje detičky je dm jeden z naj obchodov, v ktorom si vždy vyberieme každý podľa svojho gusta. Nádielka, ktorá nás v balíku čakala, bola naozaj štedrá, tak poďme na to pekne po poriadku 😊😊😊

    PROTIŠMYKOVÝ TANIERIK BABYLOVE

    Tento tanierik zaujal moje ratolesti ako prvý 🙂. Hneď sme ho museli vyskúšať a ako inak ako pri papaní ich obľúbeného ovocia🍓🍎🍊. Tento tanierik má naspodku silikónový kruh, ktorý sa zo stola nešmýka a pekne na ňom drží. Je vhodný aj do umývačky riadu. Tento tanierik je skvelou voľbou pre detičky, ktoré sa učia papať samé. 

    LYŽIČKY BABYLOVE

    Tieto lyžičky pre nás novinkou neboli. Používala som ich pri oboch deťoch ,odkedy začali papať prvé príkrmy. Veľmi dobre sa mi ich s nimi kŕmilo, keďže majú dlhú rúčku a veľkosťou mi prišli tak akurát. 

    Aj keď sa už dokážu napapať sami, stále patria medzi naše obľúbené pri jedení jogurtov a iných maškŕt🥣🍧. Majú krásne pastelové farby, čo oceňuje hlavne moja dcérka, a inú ako "pink" nechce 😄. 

    JEDNORAZOVÉ PODBRADNÍKY BABYLOVE 

    Tieto podbradníky pre nás novinkou boli. Chcela som ich vyskúšať už dávnejšie, keď bola dcérka menšia, ale, bohužiaľ, v našej predajni som na ne nikdy nemala šťastie. 

    Momentálne sme sa dostali do štádia, kedy už podbradníky na sebe nechce ani jeden. Syna som naň nepresvedčila vôbec a dcérka ho vydržala zakaždým mať na sebe tak 10 sekúnd 🤷‍♀️🙈,takže u nás veľký úspech nemali. 

    Z môjho pohľadu sú určite veľmi praktické predovšetkým mimo domu, v aute alebo reštaurácii. Ľahko sa prilepia na oblečenie a dajú sa dokonca aj vyhnúť tak, aby doň padalo jedlo. Po jedení sa jednoducho hodí do koša bez starostí, kam dať zašpinený podbradník.

    BABYLOVE VLHČENÉ OBRÚSKY 

    U nás vlhčené obrúsky nikdy nemôžu chýbať. Tieto sme vyskúšali prvýkrát a musím povedať, že určite nie posledný 🙂. Hneď po otvorení ma zaujala krásna jemná vôňa. Mokré sú tak akurát, a hlavne nepenia ako niektoré. Z obalu sa vyberajú pekne po jednom. Sú vhodné na umývanie citlivých ritušiek ale aj tváričky, rúk a aj celého tela. Tento výrobok odporúčam 👍 80 ks v balení za výhodnú cenu. 

    JEDNORAZOVÉ PLIENKY DO VODY BABYLOVE 

    Priznám sa, že v tomto testovaní sme tieto plienky nevyužili vôbec, keďže obidve moje deti už (chvalabohu) plienky nenosia. 

    Ale pokiaľ sme ešte plienočky používali, vždy, keď sme sa išli kúpať, sme po nich siahli. Sú to najlepšie plienky do vody na trhu. Sú pohodlné, majú pružnú gumu, ľahko sa navliekajú a rovnako ľahko sa dávajú dole. Dokonca majú aj krásny letný dizajn 🙂. Sú spoľahlivé, pri dvoch deťoch sa nám nikdy nestalo, že by prepustili ciku a dokonca ani kaku. Pre malých plavcov určite tieto plienky odporúčam 🙂. 

    OPAĽOVACÍ SPREJ SUN DANCE KIDS OF30, OPAĽOVACÍ KRÉM SUN DANCE OF 30, OPAĽOVACÍ KRÉM BABYLOVE 50+

    Počas testovacieho týždňa nám počasie prialo a svietilo aj slniečko 🌞, tak sme sa mohli vybrať na kúpalisko a otestovať trojicu týchto výrobkov. 

    SUNDANCE spej s OF30 je redšej konzistencie, ľahko sa rozotiera a veľmi dobre sa vstrebáva do pokožky. Je vodoodolný, tým pádom zaručuje ochranu aj v bazéne. Nezanecháva škvrny na oblečení. Pokožka mojich drobcov ostala bez výrazného opálenia a spálenia, čo je pre mňa to najdôležitejšie 🙂. 

    ALVERDE krém na opaľovanie pre deti s OF 50+

    Tento krém sme použili predovšetkým na tvár a plecia, keďže tie sú najviac náchylné k spáleniu. Konzistenčne tiež nie je veľmi hustý a tiež sa do pokožky krásne vstrebal. Je bez výraznej vône, ale v tomto prípade nám to vôbec nevadí, pretože dôležitá je ochrana a tú tento kremík splnil. Tváričky sme mali ochránené a my sme sa mohli veselo čľapkať vo vode 🙂 Za tú cenu je to naozaj veľmi dobrý výrobok. Určite ho budeme používať aj naďalej 👍. 

    SUNDANCE KRÉM NA OPAĽOVANIE S OF30 sa mi osvedčil už minulý rok pri mori, takže tentokrát to tiež nebola pre mňa novinka. Moja pokožka je dosť bledá a rýchlo sa opáli dočervena. Tento krém ma vždy zachránil pred spálením, predovšetkým na stehnách a prsiach. Na rozdiel od predošlých dvoch výrobkov má príjemnú, jemnú vôňu. Tiež sa dobre rozotiera a je vodoodolný. Naozaj super krém za výhodnú cenu. 

    UMÝVACIA EMULZIA ALVERDE 

    Hneď po otvorení mi chýbala vôňa, aspoň jemná...  Syn sa s ňou ani umyť nechcel, pretože on má rád, keď sprcháč vonia 😂😂 (áno, ja viem, miestami je náročnejší ako my ženy, a to má ešte len 3 a pol roka) 🤷‍♀️. 

    Dcérka tomu šancu dala. Zloženie je v bio kvalite pre detičky úplne ideálne a šetrné k pokožke, ale po nanesení na telo mi dosť málo penil, a to sa mi až tak nepáči. Po umytí vlasov jej ostali také drsnejšie ako pri použití iného šampónu. No a keďže ich má dlhé a vlnité, dosť ťažko sa jej rozčesávali, čo dala aj patrične najavo 😔😔😔. 

    Táto umývacia emulzia nebola pre nás to pravé 👎😔. 

    No a po všetkých týchto výrobkov určených prevažne pre detičky som sa dostala na rad aj ja a ako prvé som vyskúšala SPRCHOVÝ GÉL BALEA Relaxing Bali s vôňou klinčekovca javskeho a guave. Keďže nie som veľký fanúšik ovocných vôní, tento ma veľmi milo prekvapil 🙂. Vôňa je sladká aj svieža zároveň... naozaj taká letná. Dostatočne aj pení a zanecháva naozaj super pocit po sprchovaní. Počas týždňa som ho skoro aj minula, ale určite si ho pôjdem kúpiť znovu 🙂

    Po sprchovaní prichádza na rad krémovanie 😊

    TELOVÉ MLIEKO BALEA s vôňou čučoriedok a limetky. 

    Ako som už spomínala, ovocné vône mi veľmi nepasujú. Inak to nebolo ani v tomto prípade. Táto vôňa mne vôbec nesadla 🙄. Aj napriek tomu som ho skúsila a konzistenciu mi vyhovoval. Dobre sa rozotieral a hydratoval položku. Až na tú vôňu som s ním bola spokojná 🙂. 

    BALZAM NA PERY SUNDANCE S OF30

    Zbožňujem balzamy na pery, mám ich naozaj niekoľko. Tento balzam som vyskúšala prvýkrát a som veľmi spokojná. Moje pery sú často dopraskané, či už od zimy, vetra alebo slnka. Tento s OF 30 je výborný spoločník na horúce letné dni. Má sladkastú chuť aj vôňu, veľmi dobre a ľahko sa nanáša pre jeho olejovú konzistenciu. 

    Ja ho odporúčam všetkými desiatimi 😊😊😊. 

    ANTIBAKTERIÁLNY GEL NA RUKY BALEA Hawaiian Beach 

    Antibakteriálne gély nikdy nemôžu chýbať v našej výbave. Moje deti neznášajú mať špinavé ruky, tak nám tento gél robí spoločnosť všade, kam ideme, ale hlavne tam, kde nemáme v blízkosti vodu. Tento gél krásne vonia, má pekný letný dizajn a dá sa zavesiť na kočík, kabelku do auta alebo len tak hodiť do kabelky 🙂. 

    Tento od Balea je dosť riedky, takže si ho treba vytlačiť opatrne. Rýchlo sa vsiakne do pokožky a čo je hlavné, nezanecháva mastné ruky. 

    Samozrejme, mydlo a vodu nenahradí nič, ale keď nie je po ruke, úplne na ten čas postačí aj takýto gélik. Odporúčam 🙂. 

    Naše letné dm testovanie máme ukončené a sme veľmi radi, že sme sa ho mohli zúčastniť 🙂!!! 

    Ďakujeme!!!! #konik_testuje 

    U starkej na dedine v RETRO kočíku... 😂😀😘💗😍

    (2 fotky)

    Takto sa mi spí najlepšie 😀 😂 😂

    Keď vidím tento úžasný úsmev nič iné mi nechýba 🙂 láska naša krásna 😘💗💞😍

    Dostala som darček od švagrovcov 😄🎁💕 zajtra ku kávičke ☕😍💜

    💜7.4.2015 vs. 7.4.2016💜 Presne pred rokom sme sa dozvedeli, že čakáme bábätko 🙂 Dnes má to bábätko 4 mesiace a každý deň nám robí neskutočnú radosť!!! MILUJEME HO😘💞💗💕

    Srdiečko moje najmilovanejsie 😘💗😍💞💕

    (2 fotky)

    Najkrajší úsmev na svete 😘💗

    💗Zmysel života💗😘😍

    Pre mna bol rok 2015 najkrajší v mojom živote 🙂 Vo februári sme si konečne s drahým zriadili spoločné bývanie, marci som otehotnela, v máji som úspešne skončila školu a vybojovala si titul Ing., ale ten najkrajší titul 💜MAMA💜 som dostala 3.12. kedy som na svet priviedla nášho krásneho synčeka 💑💏😘
    Každej jedinej ž vás želám krásny a úspešný rok 2016 🙂 🎉🍸🎊🎆

    Krásne a pokojné prežitie vianočných sviatkov Vám prajeme milé kobylky 🙂 😘🎄🎁💝

    Môj poklad, moje všetko... 😘😍💕💜

    💗 Dnes už máme 1 týždeň 💗 Naša láska krásna... 😘😘😘

    💗MILUJEM HO💗 Náš 2 dňový Matúško 🙂 Nevedela som si predstaviť život s ním, ale od prvej sekundy čo som ho videla si neviem predstaviť život bez neho!!! 💕😘💜💗💞

    Po viac ako mesiaci konečne dorazil 😄😄😄... Už môžme rodiť 😀😁

    Dnes si aj ja môžem spievať 💗"Už len 22 dní"...💗 do oficiálneho TP, no podľa Dr. to bude asi skôr 😄😃😘

    Dnes sme začali posledný 9.mesiac, neuveriteľné ako rýchlo ten čas ide. Už len 💜30 dní💜 a budeme konečne traja s našim najkrajším bubáčikom 💞💕😘.

    💗77 dní💗 možno aj menej a budeme s našim chlapčekom spolu 😘 ako ten čas rýchlo letí...