Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Poradte pobyt na Slovensku s malym dietatom kde je vnutorny bazen pren

    Kolko je nárok na dovolenku pri MD 15.05.2018 do 07.01.2019 pri 25 dnoch? Dakujem

    Ako je to s rodičovskou dovolenkou keď plánuje nastúpiť napríklad v júli, prepočítate jej nárok a ona musí nastúpiť alebo hneď môže čerpať tú dovolenku?

    Nájde sa tu osôbka, ktorá zamestnáva dohodára z krajiny mimo EÚ?

    slniecko1981
    Správa bola zmenená    30. mar 2021    

    Prosim Vás akékoľvek informácie k zamestnaniu dohodárov tretích krajín. Čokoľvek čo môže pomôcť, zákon, smernica, paragraf. Taktiež či je potrebná A1 k Nórsku? Miesto výkonu je tam, ďakujem.

    slniecko1981
    Správa bola zmenená    25. feb 2021    

    Prosim ake su odvody, dan zahranicneho dohodara posobiaceho v zahranici s nepravidelnym prijmom? Pracujuci pre SK firmu.
    Dakujem za skoru odpoved😉

    Jesen, jar 2021

    Moze nepracujuci dochodca poziazat posledneho zamestnavatela o rocne zuctovanie, ktory hned po skonceni pracovneho pomeru nastupil na urad prace a je tam doteraz?

    Moze sa nepracujucemu dochodcovi robit rocne zuctovanie, ak mal prijem 2020,urad prace, mesiac dochodok(doda rozhodnutie). Ide hlavne ked uz nepracuje moze sa mu do programu dohrat dochodok?

    Ako je to ked v roku 2020 mala preplatenu dovolenku. MD pocas rodicovskej, pol roka v tej firme uz nerobi je stale na rodicovskej. Ma poziadat o rocne ked tam mala tu dovolenku preplatenu?

    Má tu niekto skúsenosti s krémom proti striám Elastic-Q ?

    Čo poviete na kúpeľ plný peny a morskej soli, doporučujete v tehotnosti?

    Mamičky neviete poradiť, kde by som mohla zohnať španielsku deku bielu v martine, poprípade v žiline viď link...http://www.drobcekovia.sk/?str=detail&id=379&se...)

    Chcela by som sa opýtať, kedy sa ide na MD 6 týždňov pred termínom, ale ktorý je rozhodujúci, keď od svojej gynekologičky je o týždeň neskôr ako od môjho súkromého lekárka, ku ktorému chodíme na sono?

    Ahojte budúce mamičky, neviete mi poradiť ako je to s vyplácaním materskej u jdeného zamestnávateľa, 60% z HM, jedná sa mi primerovanie platu za aké obdobie, bolo mi povedané, že v roku otehotnenia....čiže nie tento rok...?