smartbabykurz
    31. mar 2016    Čítané 8x

    SmartBaby

    Čo je Smart Baby ?
    Smart Baby ponúka kompletný program aktivít, ktoré pomáhajú učeniu a rozvoju bábätiek od narodenia do 13 mesiacov. Bohaté a rôznorodé zmyslové zážitky a aktivity umožňujú bábätkám rozvíjať sa v každej sfére ich vývoja.

    Čím sa Smart Baby odlišuje? Smart Baby ponúka svet plný vzrušujúcich zážitkov, ktoré navodia bábätkám a rodičom nádherný pocit pohody. Kurz ponúka možnosť stretávať sa a vybudovať si vzťahy s ostatnými rodičmi a bábätkami. Aktivity sa menia každý týždeň, zakaždým ponúkame nové zážitky. Veľa materiálov a kulís, ktoré používame, sú unikátne. Aktivity sú vhodné aj pre bábätká so zmyslovým, alebo fyzickým postihnutím. Všetky aktivity, vrátané masáže, uspávacie techniky a cvičenia sú sprevádzané veselou hudbou, ktorú bábätká milujú – od klasickej po rock and roll.

    Najúžasnejšie na Smart Baby je, že ponúkame stovky jednoduchých aktivít, ktoré sú zábavné pre vás a vaše bábätko.

    Smart Baby kurz

    Štruktúra kurzu a široká škála pestrofarebného vybavenia, pomáha bábätkám v rozvoji celého radu zručností a schopností. Poskytujeme zábavné a milujúce prostredie, kde každý rodič, alebo opatrovník o malé dieťa môže stráviť plnohodnotný čas. Hrať sa, smiať sa, učiť sa a užívať si čas s ich ratolesťami a zdieľať ich úžasné úspechy.

    Na tomto kurze pre bábätká ponúkame aktivity, ktoré umožňujú rozvíjanie zmyslov pomocou zmyslových cvičení, posilnenie puta medzi rodičom a bábätkom, a zároveň podporujú rozvoj reči prostredníctvom používania znakovej reči, hudby, spevu a maňušiek. Bábätká sa na kurze začínajú oboznamovať s anglickým jazykom. Keďže bábätká milujú zvuky, riekanky a príbehy, učenie je pre nich prirodzené.

    Kurz pre babatka Všetky aktivity sú vynikajúce pre fyzický, sociálny, emocionálny rozvoj, rozvoj jazykových zručností, koordinácie, poznávania sveta a lásky k hudbe. Bábätká sa učia koncentrácii čo je potrebné pre ďalší rozvoj a učenie.

    • zmyslové cvičenia (vizuálne, čuchové, sluchové a hmatové).
    • rozvoj reči prostredníctvom znakovej reči, hudby, spevu a maňušiek.
    • učenie angličtiny pomocou pesničiek, riekaniek a hrania.
    • rozvoj fyzický, sociálny, emocionálny.
    • zosilnenie puta (masáž, dotýkanie, maznanie, tanec, hojdanie…).

    Cieľom tohto kurzu je vytvoriť príležitosť a miesto pre rodičov a bábätká, kde sa môžu stretávať s inými rodičmi, poradiť si navzájom, a načerpať motiváciu ako sa venovať svojim bábätkám aj doma. Ponúknuť aktivity, ktoré budú zábavné nielen pre bábätká, ale i pre rodičov.

    Bábätká sa učia prekvapivo rýchlo. Ak je dieťa v prvých rokoch života vystavené vplyvu cudzieho jazyka, dokáže sa ho bez problémov naučiť.

    POZOR!!!! UKÁŽKOVÁ HODINA SmartBaby ZDARMA, 15. Máj 2015, 9:30 & 11:00.
    Kurz je určený pre bábätká od narodenia do 13 mesiacov, ponúka bohaté a rôznorodé zmyslové zážitky a aktivity. Ak chcete predísť sklamaniu a kurzu sa zúčastniť, prihláste sa už dnes, voľných už len pár miest.
    Konanie kurzu v RC Stonožka, Košice, prihlásiť sa môžete na www.smartbaby.sk.