Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    sonickasonka
    4. jún 2019    Čítané 154x

    Natálkine spokojné bruško,o ktoré sa postaral Nutrilon2.

    V prvom rade by som sa chcela poďakovať za možnosť a skúsenosť s testovaním Nutrilon 2. Volám sa Soňa a mliečko sme testovali s mojou najmladšou dcérkou Natálkou, ktorá má 7 mesiacov.

    Keď sme sa dozvedeli, že sme boli vybrané do testovania, tak sme sa veľmi potešili. Teda hlavne ja, malinká tomu ešte nerozumie 😅. Keď nám kuriér doviezol balíček, tak sme ho otvárali s veľkým nadšením a samozrejme s radosťou. Pomáhala pri tom aj Natálka, ktorá sa veľmi tešila už aj s krabice, ako každé iné malé dieťatko. No však, keď sa nám podarilo krabica otvoriť, tak sa veľmi tešila, keď zbadala mliečko. Áno viem, že ona ešte nevie čo to presne je, ale podľa obalu už vie, že je to na papanie.

    S Natálkou sme si prešli veľkým trápením, čo sa týka Mliečok. Ja osobne som sa veľmi snažila, aby som mohla mať svoje mliečko, bohužiaľ to nevyšlo ani po tretíkrát, tak nastala éra skúšania. Priznám sa, najprv sme siahli po Bebe, ktorá nám vôbec nevyhovovala. Nevedeli sme kakať, mali sme koliky. Potom nám pani doktorka odporučila Sunar, ktorý nám taktiež nevyhovoval. Až nakoniec sme siahli po Nutrilone, aj keď iba s maličkou dušičkou, lebo starším dcérkam nevyhovoval. Ale ako sa vraví, každé dieťa je iné, tak to platí aj v tomto prípade. Nutrilon nám sadol na šupu, prestali kŕče, začala mávať pravidelnú stolicu a konečne bola kľudná a spokojná. Od kedy nám kuriér doniesol balíček, sme sa veľmi tešili, kedy otvoríme nastávajúce mliečko už pre 7 mesačnú slečnu, keďže sme ešte stále mali iba jednotku. Po otvorení dvojky som síce ostala trošku skeptickejšia, lebo mliečko mi nevoňalo až tak ako jednotka, ale to bol názor môj.

    Natálke som Nutrilon 2 zarobila a očividne bola veľmi spokojná a veľmi chutilo. Dokonca prvú noc prespala celú až do rána.

    Len nám do toho rastú aj zúbky, takže sa zvykne v noci ešte budiť, ale s mliečkom sme veľmi spokojné, pretože Natálka je napapaná, usmiata, nemá bolesti, nemá kŕče, má pravidelnú stolicu. A keď vidí mliečko a fľašku, tak sa neskutočne teší. 

    Môžem povedať, že aj keď moje predošlé skúsenosti s Nutrilonom dobré neboli, tak tentokrát sú priam až vynikajúce. A naozaj platí pravidlo, ak nesadne toto mliečko jednému dieťatku, tak to nemusí byť tak aj pri druhom a môže to byť tá najlepšia voľba. Ešte raz by sme sa chceli poďakovať za túto možnosť testovať toto mliečko.