Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    sonya6
    7. aug 2019    Čítané 593x

    Život s dm 🙂

    Keď mi prišla správa od Modrého koníka, že ma vybrali na testovanie produktov dm, nemohla som sa potešiť viac. Tejto drogérii som verná už roky, už od svojich študentských čias, kedy bolo prioritné nakupovanie šminiek. Teraz máme synčeka, tak sa nákupy trošku pozmenili, avšak stále v tejto drogérii 🙂 

    Tanierik BABYLOVE 

    Synček ešte sám nepapá, prípadne pokusy už má, ale ako inak, je to všade, len nie v puse. Takže papá ešte z misiek, avšak tanieriku sa veľmi tešil, keďže nám z neho asi rastie kuchár a stále iba varí :D Na tanieriku najviac ocenujem protišmykový spodok a tiež príjemný povrch, ktorý sa bude ľahunko udržiavať. 

    Lyžičky BABYLOVE

    Sú v našej rodine samostatná kapitola, kedže je to synova najobľúbenejšia "hračka". Máme ich doma jednu haldu, keď sme rozbalili balíček a našli ich tam, bola to prvá vec, ktorú si vzal a začal sa usmievať. Lyžičky Babylove s nami rastú od chvíle, odkedy sa naučil ich držať v rúčke. 

    Jednorázové Podbradníky BABYLOVE

    Osobne preferujem látkové, avšak maju obrovské PLUS - výnimočne si ich Alex nechcel strhnúť dole, ako má vo zvyku, ale akceptoval ich 🙂 Sú jednoznačne skvelá voľba v lete na výlety či rôzne campy a pobyty pri mori 🙂 

    Plienky BABYLOVE na plávanie

    Tieto konkrétne sme nestihli využiť, keďže nám počasie na kúpanie v týžden testovania neprialo a svietlio nám slniečko iba pár dní a poobede boli búrky. Tento produkt však veľmi dobre poznáme z plaveckých kurzov 🙂 Plienočky sú super, sme veľmi spokojní a tešíme sa na letné horúce dni, kedy využijeme aj túto veľkosť 🙂

    Kids of 30 SUNDANCE a BABYLOVE OF 50+

    Počasie nám síce na kúpanie neprialo, ale krémy sme využili. Super, keďže jemnú detskú pokožku treba chrániť stále 🙂 30tku sme využívali najmä v dni, kedy bolo slniečka pomenej, je veľmi praktický na nanášanie, stačí nastriekať a rozotrieť, plus je, že nezanecháva stopy na oblečení 🙂 50+ sme využili v dni, kedy sme boli na pramom slniečku. Je malý a super skladný do tašky, hodnotím ako veľké plus, pretože moje tašky sú už tak preplnené detskými vecami, že väčšie balenie by bol reálny problém :D

    Umývacia emulzia ALVERDE Sensitiv

    Synček má veľmi citlivú pokožku, tak som mala neskutočný rešpekt pred testom tohto produktu. Znášal ho veľmi dobre, úplne bez problémov 🙂 Jedine mínus je, že je absolútne bez vône, tá mi tam uprimne chýbala. 

    Vlhčené čistiace utierky BABYLOVE

    Obrúsky BABYLOVE veľmi dobre poznáme, vždy sme však kupovali sensitiv. Tieto však krásne voňajú, sú pevné, nie sú príliš "mokré" ani "suché", avšak ostaneme verní Sensitiv verzii. 

    Krém na opaľovanie 30 OF SUNDANCE

    Krásne sa rozotiera, má výbornú konzistenciu a taktiež oceňujem veľkosť - viď problém vyššie :D 

    Balzám na pery SUNDANCE 

    Úplne super vecička, netreba to zanedbávať, neraz mi pery spálilo slniečko 🙂 

    Sprchovací gél BALEA

    Sprchové gély Balea mám všeobecne veľmi rada, úžasne voňajú a skvelo penia. Určité rady sa mi vždy spájajú s istými chvíľami (dovolenka a pod.) a keď zacítim ich vôňu, vždy sa príjemne pousmejem. Tento sprchový gél vonia krásne, letne a úžasne nabije energiou po rannej sprche. 

    Telové mlieko California LOVE 

    Vôňa krásna, sladká - toto ja naozaj môžem 🙂 Milujem cukríkové vône kozmetiky. Krém nie je ani veľmi hustý, ani riedky, jediná nevýhoda je, že po rozotretí je dlho biely na pokožke. 

    Čistiaci gél na ruky BALEA

    Tieto gély su na nezaplatenie a bez debaty pri malých deťoch, ktoré radi pochytajú všetko naokolo. Rýchlo sa vstrebáva a ako plus je praktický obal, ktorý zavesíte na kočiar a gél máte vždy po ruke. 

    Moje testovanie týmto končí, som veľmi rada, že som mala možnosť vyskúšať nové produkty, veľmi sa z toho tešíme.

    #test_dm23 , #recenzia