sprituska
22. nov 2019
279 

Sušienky - alebo ako sa syn naučil nové slovo vďaka Verbene

Prišla stuhou previazaná škatuľka... a v nej bola, bola bola bola, nie Bambuľka, ale Verbena. A ako nám (manžel, 2,5-ročný syn a ja) chutila? Čítajte ďalej a určite dostanete na ne chuť aj vy.  

Syn nedočkavo roztrhal škatuľu a pýta sa: "Čo to je?" "Sušienky- a nielen také obyčajné, ale také- čo dovolím papať aj tebe," odpovedám. Šusinky? mňááááám. Našťastie, mal ísť spať, a tak mi aj niečo zostalo. 

Verbena prišla na trh s troma novými druhmi sušienok obohatených o vitamíny a minerály:

  • Bazové s kúskami amerických brusníc (Obsahujú 5 minerálov Ca, Zn, Fe, Mn, Mg)
  • Rakytníkové s kúskami pomaranča (S vysokým obsahom Omega-3 mastných kyselín a Chia semienkami)
  • Levanduľové s kúskami čučoriedok (Obsahujú vitamín B3)                                          

Vyrobené su bez palmového tuku za použitia bambuckého masla a, navyše, majú vysoký podiel vlákniny, preto som sa rozhodla ich ponúknuť aj svojmu synovi, u ktorého mi nie je jedno, čo dá do úst. A keďže tento malý muž veľmi rád papá, tak sa slovo Sušienky naučil veľmi rýchlo. Chutili mu všetky a na otázku, čo si dá papať, odpovedal vždy Sušienky.

Ja som sa najviac tešila na bazové (milujem bazový sirup) s americkými brusnicami, avšak chýba mi tam chuť tej ozajstnej bazy. Najmenej som sa tešila na Rakytníkové s pomarančom. napriek tomu, že zbožnujem pomaranče aj freshe, pomarančová chuť mi v sušienkach vadí. No tu to bolo naopak. Tieto mi chutia najviac zo všetkých. A veľmi sa mi hodia k horúcej čokoláde. Mňam. Levanduľové majú veľmi príjemnú chuť a nemám im čo vytknúť.  

Manžel si zobral hneď z každého balenia do práce ku káve a to on sladké neje vôbec. Veľmi sa nám páčia tie menšie balenia (40 g), ktoré som si hneď hodila do batohu, ktorý nosím na prechádzky so synom a keďže počas testovania sme veľmi často chodili na dlhšie cesty autom, tak mi zase väčšie balenia (90 g) veľakrát zachránili nervy (možno aj vďaka niacínu), keď sme ich všetci chrúmali a  syn sa nepýtal, či už môže vystúpiť. Malé balenie by malo obsahovať 5 porcií, no, každopádne, u nás bolo každé balenie jedna porcia pre jedného člena rodiny :D Najradšej som si však sušienky vychutnávala doma pri vymalovánkach a horúcom čaji (to počasie vonku ma ubíja), keďže balík od Verbeny, okrem iného, obsahoval aj úžasné sitko na sypaný čaj.  

Som rada, že sa na trhu objavil tento produkt, ktorý "vystupuje z davu" a dbá nielen na príjemnú, nepresladenú chuť, ale aj na zloženie bez zbytočných E-čiek, čo je pre mňa postupom času čoraz dôležitejšie a verím, že ani vám to nie je jedno, čím kŕmite seba a svoje deti. Vyberajme si kvalitu! Za mňa veľké plus Verbene za ich výrobky. 

#test_verbena #recenzia

😅

13. nov 2019

Začni písať komentár...

Odošli