Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    sprituska
    7. jan 2024    Čítané 1437x

    Najlepší rodinný Silvester

    Osobne nemám rada tento nútený sviatok, kedy čakáte do polnoci pri trapnom programe v TV, aby ste si mohli štrngnúť a otočiť stranu v kalendári a začať ďalší rok. Preto som mala sen byť na Silvestra mimo domu, najlepšie niekde na horách. Bohužiaľ, každý rok som natrafila iba na hotely, ktoré ma nútili kúpiť si pobyt na min. 5 nocí v čase Vianoc, čo pri našom spôsobe trávenia sviatkov nepripadalo nikdy do úvahy. Ale konečne je tu rezort, kde si viete kúpiť pobyt aj na 2 noci.

    Ja som vďaka @konik_testuje dokonca mala tento pobyt pre našu rodinu zdarma. 🙂Prišli sme v piatok, bohužiaľ, v ten deň sme toho už moc nestihli. :( Check-in je od 15:00, ak máte šťastie a ubytujete sa načas, stihnete wellness, ktorý je pre deti do 17:00 a máte ho na 90 min. v cene pobytu. Je inak úžasný - sauny, vírivka, menší bazén s tryskami, detský bazén s hračkami, každý si príde na svoje. Od 17:00 je už iba pre dospelých.

    Prípadne viete ísť hneď lyžovať - skipas cez deň na 3 hodiny máte takisto v cene pobytu. Od 16:30 začína večerné lyžovanie, ktoré máte s 50% zľavou. Svah je tam fantastický na učenie sa lyžovať či snowboardovať. Využiť môžete aj lyžiarsku školu. Pred 2 rokmi sme synovi zaplatili jednu hodinu a odvtedy lyžuje tak, že sa nestíhame diviť. 🙂

    My sme lyžovali na Silvestra - žiadne čakačky na vleky, všetko išlo krásne hladko. Naozaj odporúčam všetkým, čo sa chcú naučiť lyžovať. Milí vlekári vám pomôžu aj spomalia vlek, ak potrebujete. Ak vám nestačí tento svah, tak rezort ponúka aj skibus do Jasnej.

    V rezorte sme stihli využiť aj dráhu na snowtubing. Za 5 eur si na hodinu zapožičiate nafukovací kruh a môžete jazdiť na vyhradených dráhach. Takisto pre menšie deti je tam spravený kopec na sánkovanie. Vonku nájdete aj obrovské ihrisko, zipline, klzisko a kolotoče, ktoré sú však za poplatok.

    Čo sa týka interiéru, mali sme prenádherný apartmán view, s tým najkrajším výhľadom (škoda len, že nebolo viac snehu). Izby sú dokonalé. Raz tam určite vyskúšame aj apartmán s vlastnou vírivkou a saunou. 🙂

    Reštaurácia je síce drahšia, ale za kvalitu sa platí a jedlo je tam naozaj vynikajúce.

    Čo sa týka silvestrovského programu, tak sme sa zabavili - pre deti boli nachystaní animátori - maľovali ich na tvár, tvorili z balónov... ale syn radšej išiel s nami na koncert Lukáša Adamca. 🙂

    Jediné mínus bola tombola (lístok stál 10 € a žrebovala sa až po pol 1 v noci, čo naše dieťa už naozaj nedalo 😒).A teda veľa ľudí čakalo, že bude nejaké občerstvenie počas večera, ale bolo až o 23:00 kapustnica a rezne so šalátom. Každopádne, večera v rámci polpenzie bola bezkonkurenčná.

    Pre viac info si môžete pozrieť krátke reels na mojej stránke https://www.facebook.com/reel/1297353274286968

    Ak by som to mala zhrnúť, tak napriek malým nedostatkom, ak hľadáte rezort ako stvorený pre deti v www.demanovarezort.sk ste na správnom mieste.

    Či prídete v zime alebo v lete, nudiť sa tam určite nebudete🙂 #test_demanova_rezort6 #recenzia

    • nádherné izby
    • úžasná kuchyňa
    • lyžiarska škola
    • svah pre začiatočníkov
    • skvelý wellness
    • kopec aktivít pre deti
    • animátori
    • keď prší tak je tam nuda 🙂
    • keď je tam príliš veľa ľudí, tak nestíha ani recepcia ani obsluha v reštike ( ale myslím, že to je normálne všade)
    • platené kolotoče, ktoré sa tam podľa mňa nehodia k tomu rezortu
    • umelé klzisko z nie moc kĺzavého materiálu :(
    sprituska
    22. nov 2019    Čítané 279x

    Sušienky - alebo ako sa syn naučil nové slovo vďaka Verbene

    Prišla stuhou previazaná škatuľka... a v nej bola, bola bola bola, nie Bambuľka, ale Verbena. A ako nám (manžel, 2,5-ročný syn a ja) chutila? Čítajte ďalej a určite dostanete na ne chuť aj vy.  

    Syn nedočkavo roztrhal škatuľu a pýta sa: "Čo to je?" "Sušienky- a nielen také obyčajné, ale také- čo dovolím papať aj tebe," odpovedám. Šusinky? mňááááám. Našťastie, mal ísť spať, a tak mi aj niečo zostalo. 

    Verbena prišla na trh s troma novými druhmi sušienok obohatených o vitamíny a minerály:

    • Bazové s kúskami amerických brusníc (Obsahujú 5 minerálov Ca, Zn, Fe, Mn, Mg)
    • Rakytníkové s kúskami pomaranča (S vysokým obsahom Omega-3 mastných kyselín a Chia semienkami)
    • Levanduľové s kúskami čučoriedok (Obsahujú vitamín B3)                                          

    Vyrobené su bez palmového tuku za použitia bambuckého masla a, navyše, majú vysoký podiel vlákniny, preto som sa rozhodla ich ponúknuť aj svojmu synovi, u ktorého mi nie je jedno, čo dá do úst. A keďže tento malý muž veľmi rád papá, tak sa slovo Sušienky naučil veľmi rýchlo. Chutili mu všetky a na otázku, čo si dá papať, odpovedal vždy Sušienky.

    Ja som sa najviac tešila na bazové (milujem bazový sirup) s americkými brusnicami, avšak chýba mi tam chuť tej ozajstnej bazy. Najmenej som sa tešila na Rakytníkové s pomarančom. napriek tomu, že zbožnujem pomaranče aj freshe, pomarančová chuť mi v sušienkach vadí. No tu to bolo naopak. Tieto mi chutia najviac zo všetkých. A veľmi sa mi hodia k horúcej čokoláde. Mňam. Levanduľové majú veľmi príjemnú chuť a nemám im čo vytknúť.  

    Manžel si zobral hneď z každého balenia do práce ku káve a to on sladké neje vôbec. Veľmi sa nám páčia tie menšie balenia (40 g), ktoré som si hneď hodila do batohu, ktorý nosím na prechádzky so synom a keďže počas testovania sme veľmi často chodili na dlhšie cesty autom, tak mi zase väčšie balenia (90 g) veľakrát zachránili nervy (možno aj vďaka niacínu), keď sme ich všetci chrúmali a  syn sa nepýtal, či už môže vystúpiť. Malé balenie by malo obsahovať 5 porcií, no, každopádne, u nás bolo každé balenie jedna porcia pre jedného člena rodiny :D Najradšej som si však sušienky vychutnávala doma pri vymalovánkach a horúcom čaji (to počasie vonku ma ubíja), keďže balík od Verbeny, okrem iného, obsahoval aj úžasné sitko na sypaný čaj.  

    Som rada, že sa na trhu objavil tento produkt, ktorý "vystupuje z davu" a dbá nielen na príjemnú, nepresladenú chuť, ale aj na zloženie bez zbytočných E-čiek, čo je pre mňa postupom času čoraz dôležitejšie a verím, že ani vám to nie je jedno, čím kŕmite seba a svoje deti. Vyberajme si kvalitu! Za mňa veľké plus Verbene za ich výrobky. 

    #test_verbena predchadzajuci tyzden bol tak velmi hekticky, ze som nestihla pridat ani prispevok. Kazdopadne doma nam nezostalo uz ani jedno balenie a uz sme kupili dalsie a to svedci o tom, ze nam naozaj chutia. A co vam? Ktore su pre vas tie top susienky od verbeny?

    #test_verbena tento test hodnotim ako velmi uspesny, ponukla som necakanej navsteve a uz aj utekali do obchodu si tiez take kupit.👏🏻 Zatial som nenasla nic negativne. Su proste fakt skvele, len keby ich bolo aspon raz tolko, nejak rychlo miznu 😅

    #test_verbena manzel prisiel domov z prace, pozera ze co to mame, tak som mu ponukla nech ochutna. Jeho reakcia? Zobral mi z kazdej prichute balicek a zbalil si ich do prace🙈 a po dokladnom prestudovani zlozenia, (nie nie som “Biomatka” , ale dbam na to co synovi ponuknem) som ich naservirovala aj nasmu 2 rocnemu, ktory sa vdaka nim naucil nove slovo- sušienky😍

    #test_verbena prave dorazil balicek a syn isiel spat a to znamena, ze mam chvilku cas aj pre seba. Kedze dnes je vonku pochmurne, zapla som si tv, prikryla sa dekou a pripravila si oblubeny sypany caj( verbena poslala aj sitko😍) a nove susienky od Verbeny, ktore mam cest testovat. Ako prve som si vybrala bazove s kuskami americkych brusnic a zvolila som si spravne. Su fantasticke a uz je vlastne aj po nich🙈

    Ak chcete stavat montovany dom s firmou bauholding, ziskala som 2500€ zlavu na bungalov a 5000€ zlavu na jednopodlazny dom. Rada ju poskytnem vaznemu zaujemcovi. My mame od nich domcek uz 4 roky a max spokojnost. A nie nerobim pre tuto firmu som na materskej a ani som nikdy predtym nerobila- cize sa nemusite obavat. Hovorim to ako ich zakaznik.