sugarbird
22. júl 2019
239 

Farmfoods - dobroty z farmy

Bola som veľmi milo prekvapená, keď som si našla správu, že som vybratá na testovanie potravín od Farmfoods. Priznám sa, bola to pre mňa novinka, nebola som tam ešte nakupovať, takže som bola veľmi zvedavá. Som rada, že aj my tu, v Šamoríne, máme predajňu Farmfoods. Predavačky boli vždy milé, ochotné a vždy veľmi rady poradili. Predajňa je menšia, ale samoobslužná. Farmfoods sa snažia všetko vyrábať bez pridaných látok, aditív, BEZ „E“, prečo chceme ponúkať potraviny bez geneticky modifikovaných organizmov, BEZ GMO, na základe akých ISO CERTIFIKÁTOV farmy, pre toto sú ich potraviny výnimočné.

Dostala som poukážky v hodnote 3 x 15 eur.

Kedže som chodila nakupovať s mojím synom, ktorý miluje mliečne výrobky, tak to bol pre neho doslova raj jogurtov a  tvarohových dezertov. Mali neskutočne veľa na výber.

Tvarohový dezert Dubníček mu veľmi chutil, samozrejme, ochutnala som aj ja a bol naozaj báječný, bol hustý s hrudkami. Odvtedy sme tieto tvarohové dezerty už boli kúpiť a naozaj sme si ich zamilovali... Sú naozaj fantastické, cena je troška drahšia, ale teda, stojí to za to. Ale keď si človek porovná, že koľko dá za pribináčika, tak toto je chutnejšia verzia, a cenovo skoro rovnaká.

Milujeme syrové korbáčiky a syrové nite, na tom sme si naozaj veľmi pochutili, 250 g balenie vyjde do 5 eur, ale oplatí sa. Sú slanšie, ale presne také ľúbime. Minuli sa u nás 

veľmi rýchlo a to zloženie mlieko, soľ, syridlo, tam nieje o čom.

Z mliečnych produktov sme kúpili ešte mlieko, maslo, tvaroh, kakao. Boli super, len treba dávať pozor na spotrebu, ktorá bola kratšia. Všimla som si, že keď sme boli na nákup, tak mlieko mali stále tak, že spotreba bola ešte buď deň alebo dva a koniec. Ale využili sme ho, keď nám ostalo, na puding, ktorý sme robili. Veľmi ma potešil puding, kedže mám celiakiu, nie všade sa dá kúpiť puding, ktorý môžu aj celiatici. A tento je bez lepku.

Bioasaurus poznáme, kupujeme ich už veľmi dlho, malý sa veľmi potešil, keď ich tam zbadal, zvyknú byť syrové, kečupové a solené. Maxim má najradšej kečupové, cena je drahšia ako v iných obchodoch.

Ďalší nákup sme vyskúšali kačičky s mrkvou a jablkami.

Nákupy prebehli vždy v poriadku ,už prvý nákup som chcela kúpiť steak a potešiť muža, kedže má veľmi rád steaky, ale nevedela som nikdy natrafiť na mäso, až ku koncu sa mi podarilo, treba tam prísť naozaj skoro, aby sa ušlo z mäsa. Hovädzie mäso je najhodnotnejším a najbohatším bežne dostupným živočíšnym zdrojom bielkovín na svete. Jeho spotreba však na Slovensku nedosiahne v priemere 4 kg na obyvateľa za rok! Hovädzie mäso má vysoký podiel omega-3 mastných kyselín. Steak si muž veľmi pochvaloval,veľmi mu chutil.

S výrobkami sme boli veľmi spokojní, naozaj sú chutné a hlavne zdravé. Potraviny sú síce drahšie, ale kvalitnejšie. Chcela by som sa poďakovať, že som mala tú možnosť zapojiť sa a vyskúšať si testovanie, lebo už teraz viem, že budem navštevovať Farmfoods aj naďalej. A odporúčam každému, aby sa tam zastavil, popozeral, nakúpil. Predavačky vám ochotne vždy rady pomôžu, poradia, poprípade zodpovedia vaše otázky. Farmfoods želám veľa úspechov.

#test_farmfoods #recenzia

Mozem len odporucat👍👍👍

22. júl 2019

Začni písať komentár...

Odošli