suzinka1608
16. jún 2019
165 

Rybilka naša každodenná

Keď som dostala súkromnú správu o tom, že sme boli vybraní na testovanie rybilky - veľmi som sa potešila. Rybilku totiž veľmi dobre poznám a je opäť súčasťou našej domácnosti, keďže po synovi k nám pribudla minulé leto dcéra (10 mes.). Po niekoľkých dňoch od obdržania správy nám bol kuriérom doručený balíček, ktorý obsahoval dva produkty:


Rybilka NEO - detská masť pre starostlivosť o pokožku so sklonom k zapareninám (1ks)
Rybilka NEO - detské jemné vlhčené obrúsky (1ks)

Rybilka detská masť:

Špeciálna masť určená na ochranu a regeneráciu jemnej pokožky kojencov a batoliat. Ukľudňuje pokožku, nanáša sa na miesta so sklonom k zapareninám. Udržuje pokožku hladkú a vláčnu.

Image title

Masť má obsah 100 ml. Obsahuje rybí olej, mandľový olej, oxid zinočnatý, d- panthenol. Je bez parabénov a bez dramatického zápachu. Je vhodná pre deti od narodenia, a to nielen proti zapareninám (my osobne používame aj na suché miesta podobné lišaju a aj pri náznakoch atopického ekzému).  

Dizajn krému je milý, jednoduchý, nevtieravý s modrou veľrybkou, ktorá je logom tejto značky. Samotná mastička je zabalená v papierovej krabičke. Pred prvým použitím mastičky je potrebné odskrutkovať uzáver a odstrániť hliníkovú membránu z hrdla tuby. Po odstránení je možné nájsť malé množstvo oddeleného oleja (u nás to tak bolo stále), čo ale nie je na závadu. Pri ďalšom používaní sa nám už nikdy olej neoddelil. Samotná mastička má super nešmykľavý povrch, tiež super otváranie vrchnáka - jednoduchá manipulácia pri pridŕžaní dieťaťa počas samotného prebaľovania. Konzistencia mastičky je primerane hustá a krémová a na pokožke nepôsobí "ťažko" a mastne. Na jedno prebalenie bohate postačí množstvo o veľkosti hrášku. 

Plusy: všetko vyššie uvedené, pomer kvalita-cena je super, priemerná cena je okolo 4€. 

Mínusy: pri tejto mastičke som ozaj žiadne mínusy nenašla, možno ak by sme chceli byť viac eko - tak ten papierový obal je za nás zbytočný, ja hneď zahadzujem do koša.

Rybilka - vlhčené obrúsky

Sú to detské jemné vlhčené obrúsky s obsahm panthenolu. Obrúsky sú dermatologicky testované, hypoalergénné a neparfémované. Tkanina je z prírodného materiálu. V balení je ich 72 ks, čo nám postačilo približne na týždeň. Sú mierne elastické a sú biologicky odbúrateľné, čiže sa môžu splachovať aj v toalete (maximálne však 3kusy na spláchnutie). Za nás mali plus, že sa vyťahovali pekne po jednom kuse.

Obrúsky Rybilka slúžia:

              - k starostlivosti o detskú pokožku, u dojčiat a batoliat,

              - na očistenie pokožky v plienkovej oblasti,

              - na ošetrenie pokožky - zložky obrúska pokožku vyživujú a hydratujú.

Plusy: vyššie uvedené.

Mínusy: Za nás boli obrúsky dosť suché - neviem, pamätala som si ich po synovi mokrejšie. Naozaj by sa zišlo ich o trošku viac navlhčiť, pretože v týchto horúčavách vysychajú naozaj rýchlo. A tu sa dostávem hneď k bodu, že by im možno pomohol lepšie uzatvárateľný obal. Obrúsky ani nesklamali, ale ani neohúrili a asi naďalej ostaneme pri našej značke, ktorú nakupujeme za polovicu ceny týchto obrúskov. Tieto sa pohybujú v priemernej cene 2,5€.

Ďakujeme modrému koníku za skvelú možnosť testovania, zase sme si potvrdili, že čo sa týka mastičky, našli sme skvelú voľbu, za skvelý peniaz a naša Dáša môže byť šťastná, že sme tak učinili už pri jej predchodcovi a vďaka tomu ona od narodenia nevie, čo to zapareniny sú.

#test_rybilka #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli