Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    suzinka1608
    16. jún 2019    Čítané 163x

    Rybilka naša každodenná

    Keď som dostala súkromnú správu o tom, že sme boli vybraní na testovanie rybilky - veľmi som sa potešila. Rybilku totiž veľmi dobre poznám a je opäť súčasťou našej domácnosti, keďže po synovi k nám pribudla minulé leto dcéra (10 mes.). Po niekoľkých dňoch od obdržania správy nám bol kuriérom doručený balíček, ktorý obsahoval dva produkty:


    Rybilka NEO - detská masť pre starostlivosť o pokožku so sklonom k zapareninám (1ks)
    Rybilka NEO - detské jemné vlhčené obrúsky (1ks)

    Rybilka detská masť:

    Špeciálna masť určená na ochranu a regeneráciu jemnej pokožky kojencov a batoliat. Ukľudňuje pokožku, nanáša sa na miesta so sklonom k zapareninám. Udržuje pokožku hladkú a vláčnu.

    Masť má obsah 100 ml. Obsahuje rybí olej, mandľový olej, oxid zinočnatý, d- panthenol. Je bez parabénov a bez dramatického zápachu. Je vhodná pre deti od narodenia, a to nielen proti zapareninám (my osobne používame aj na suché miesta podobné lišaju a aj pri náznakoch atopického ekzému).  

    Dizajn krému je milý, jednoduchý, nevtieravý s modrou veľrybkou, ktorá je logom tejto značky. Samotná mastička je zabalená v papierovej krabičke. Pred prvým použitím mastičky je potrebné odskrutkovať uzáver a odstrániť hliníkovú membránu z hrdla tuby. Po odstránení je možné nájsť malé množstvo oddeleného oleja (u nás to tak bolo stále), čo ale nie je na závadu. Pri ďalšom používaní sa nám už nikdy olej neoddelil. Samotná mastička má super nešmykľavý povrch, tiež super otváranie vrchnáka - jednoduchá manipulácia pri pridŕžaní dieťaťa počas samotného prebaľovania. Konzistencia mastičky je primerane hustá a krémová a na pokožke nepôsobí "ťažko" a mastne. Na jedno prebalenie bohate postačí množstvo o veľkosti hrášku. 

    Plusy: všetko vyššie uvedené, pomer kvalita-cena je super, priemerná cena je okolo 4€. 

    Mínusy: pri tejto mastičke som ozaj žiadne mínusy nenašla, možno ak by sme chceli byť viac eko - tak ten papierový obal je za nás zbytočný, ja hneď zahadzujem do koša.

    Rybilka - vlhčené obrúsky

    Sú to detské jemné vlhčené obrúsky s obsahm panthenolu. Obrúsky sú dermatologicky testované, hypoalergénné a neparfémované. Tkanina je z prírodného materiálu. V balení je ich 72 ks, čo nám postačilo približne na týždeň. Sú mierne elastické a sú biologicky odbúrateľné, čiže sa môžu splachovať aj v toalete (maximálne však 3kusy na spláchnutie). Za nás mali plus, že sa vyťahovali pekne po jednom kuse.

    Obrúsky Rybilka slúžia:

                  - k starostlivosti o detskú pokožku, u dojčiat a batoliat,

                  - na očistenie pokožky v plienkovej oblasti,

                  - na ošetrenie pokožky - zložky obrúska pokožku vyživujú a hydratujú.

    Plusy: vyššie uvedené.

    Mínusy: Za nás boli obrúsky dosť suché - neviem, pamätala som si ich po synovi mokrejšie. Naozaj by sa zišlo ich o trošku viac navlhčiť, pretože v týchto horúčavách vysychajú naozaj rýchlo. A tu sa dostávem hneď k bodu, že by im možno pomohol lepšie uzatvárateľný obal. Obrúsky ani nesklamali, ale ani neohúrili a asi naďalej ostaneme pri našej značke, ktorú nakupujeme za polovicu ceny týchto obrúskov. Tieto sa pohybujú v priemernej cene 2,5€.

    Ďakujeme modrému koníku za skvelú možnosť testovania, zase sme si potvrdili, že čo sa týka mastičky, našli sme skvelú voľbu, za skvelý peniaz a naša Dáša môže byť šťastná, že sme tak učinili už pri jej predchodcovi a vďaka tomu ona od narodenia nevie, čo to zapareniny sú.

    suzinka1608
    7. okt 2018    Čítané 347x

    Testovanie KVÍDO

    Abraham Lincoln povedal: "Učme deti. Potom nebude potrebné, aby sme učili dospelých."

    Po jemnom zamyslení sa, všetci zistíme, že je na tom veľký kus pravdy. Najlepšie čo svojim deťom môžeme dať, je spoločne strávený čas. Preto hneď v úvode, ďakujeme vám Modrýkoník a Albi, že sme dostali možnosť testovať KVÍDO a plnohodnotne tak tráviť čas s našim synčekom.


    Do našej domácnosti pribudli nové "hračky" a na testovanie sme dostali dve hry:

    VEJÁR PLNÝ KVÍZOV (3+)

    HÁDANKY NA CESTY (3+)

    Balíček ešte obsahoval vonnú sviečku a čokoládu pre dobrú náladu (ale určite to bolo pri deťoch na pevné nervy 🙂 ) 

    Šimonko mal pár dní potom, čo nám bol balíček doručený tretie narodeniny, a kedže sa s tým rozprávaním veľmi neponáhľa tento "darček" nám padol veľmi vhod. Po otvorení krabice ho najviac zaujala bublinková fólia, ktorú praskal celý večer. Vtedy som si len povzdychla, že asi veľmi nepotestujeme ale popravde hry ma milo prekvapili a Šimi tiež. Vopred sa ospravedlňujem čitateľom, za nekvalitné foto - väčšina fotená večer, pretože nechceme dráždiť hada bosou nohou a tak sa snažíme nepoužívať telefón pred synom na iné ako telefonovanie, aby sa jeho používanie u maloletého obmedzilo takmer na nulu 😀 plus s deťmi bývam cez deň sama a veľmi ťažko sa hraje, drží a kojí dvojmesačné a popritom fotí 😉


    Tak poďme teda pekne po poriadku.

    VEJÁR PLNÝ KVÍZOV 3+

    Vejáre plné kvízov z koncepcie Kvído sú obrázkové kartičky  spojené plastovou skrutkou so 100 otázkami a odpoveďami pre deti od 3 do 7 rokov. Boli vytvorené v spolupráci so špeciálnou pedagogičkou, pani Mgr. Ivanou Vlkovou. Vejáre plné kvízov u detí rozvíjajú zrakové vnímanie, koncentráciu a pamäť, sociálne správanie a emočnú inteligenciu, poznávanie sveta okolo nás a matematické a logické uvažovanie. Každá oblasť je farebne odlíšená pre lepšiu prehľadnosť a orientáciu.

    A ako sa Vejáre plné kvízov hrajú? Dieťa môže podľa obrázkového zadania (alebo po prečítaní rodičom) jednoducho odpovedať na zadanú otázku z rôznych oblastí a ihneď si svoju odpoveď skontroluje na ďalšej kartičke označenej ako odpoveď. Za každú vzdelávaciu oblasť sme vám pripravili ukážku.

    Obrázok 1 (SVET OKOLO NÁS) Nájdi, ktoré druhy ovocia a zeleniny majú rovnakú farbu a pomenuj ich.
    Obrázok 2 (samoobslužné zručnosti) Čo si vezmeš so sebou, keď ideš na plaváreň? Obrázok 3 (myšlienkové pochody a koncentrácia) Ktoré plody patria medzi zeleninu? Obrázok 4 (zmyslové vnímanie) priraď do správnej schránky zelené listy.
    Obrázok 5 (sociálne zručnosti a emócie) kto je na obrázku nahnevaný?

    Hodnotenie: Vejár plný kvízov ma veľmi milo prekvapil, skladné prevedenie, otázky majú veľmi pekné ilustračné prevedenie a ozaj široký záber, pri mnohých som si uvedomila, že sme sa na takú tému so synom nebavili, doteraz som mu nepovedala že existujú zvieratá ktoré požierajú iné zvieratá, ani sme netriedili veci na ovocie a zeleninu. Väčšinu času sme doteraz doma venovali len farbám, tvarom, počtom.. táto hra mi ukázala nový rozmer, na čo všetko sa mám v učení ešte zamerať, ale naopak mi ukázala, že aj moje dieťa napriek tomu, že toho veľa nenahovorí, má veľmi dobré logické myslenie a v tej malej hlavičke si vie veci ktoré videl, zažil okolo seba veľmi dobre pospájať a povedať, či ukázať odpoveď. Nie všetky úlohy vedel vyriešiť, ale všetko má svoj čas a tak sme si pri mnohých len porozprávali čo všetko je na obrázku, ako sa ľudia cítia, čo robia, akej je to farby a podobne... jediným mínusom je balenie vejára v krabičke, ktorú Šimi hneď roztrhal. 

    Vejár plný kvízov existuje ešte vo verzii 5+ a 7+

    HÁDANKY NA CESTY ZVIERATÁ 3+

    Hádanky na cesty z koncepcie Kvído sú obrázkové kartičky so 4 rôznymi témami podľa veku detí:

    Zvieratá pre deti 3+
    Rozprávky pre deti 4+
    Život v meste pre deti 5+
    Malý detektív pre deti 6+

    Súčásťou balenia je zmazateľná fixka s ktorej pomocou deti dopĺňajú a dokresľujú úlohy na kartičkách. Hádanky na cesty od Kvída podporujú koncentraciu, pozornosť, pamäť, záujem o svet okolo nás, logické a matematické uvažovanie a grafomotoriku.

    Ako sa Hádanky na cestu hrajú? Dieťa si môže samé vypĺňať jednotlivé obrázkové hádanky a dokresľovať fixkou zadané úlohy. Pokiaľ dieťa nespozná z obrázkov čo je jeho úlohou, zadanie mu prečíta rodič.

    Hry Hádanky na cesty obsahujú: 42 kartičiek s obrázkovými hádankami spojenými plastovou skrutkou a zmazateľnú fixku.

    Hodnotenie:

    Hádanky na cesty (zvieratá) - opäť raz nádherné farebné prevedenie hry. Úlohy dnu sú rôzne: spájanie zvieracej maminky s mláďatkom, zvieraťa s jeho domovom, krúžkovanie zvierat, ktoré do skupiny nepatria, spájanie zvieratka s jedlom, počítanie zvierat na obrázku, hľadanie cestičky domov, hľadanie čo je na zvieratku zle, obkresľovanie, dokresľovanie.

    Kdesi som čítala, že držanie pera, farbičky a kreslenie má súvis s rozvojom reči, ako naschvál to teraz neviem nájsť, ale asi na tom niečo bude ak odborníci vytvorili tieto hry, v tejto dieťa veľa pracuje s fixou, Šimonkovi sa veľmi páčilo, že sa dá gumovať, a mne že sa dá oprať 🙂 keďže väčšinu úloh sme robili večer v posteli. 

    "Každá chyba je príležitosť niečomu sa naučiť." Osho... A veru je to tak, odpozorovala som tu, že kartičky ktoré na začiatku Šimi nevedel, ale ukázali sme si čo treba a ako treba, k nim sa veľmi rád vracial každé ďalšie hranie, ďalší deň a pod. Hádam stokrát sme dokresľovali lienkam bodky, naprv som ich robila ja, potom som mu držala ruku a robili sme to spoločne no a ďalšie dni ich už kreslil suverénne sám. Nevýhody som teda pri tejto hre nenašla žiadne, možno len to, že niekde treba dokresľovať presne na úrovni skrutky..

    Čo napísať na záver?

    Ďakujeme, že sme mohli testovať super hry o ktorých sme doteraz nepočuli. Ďakujeme, že sme sa aj my (mama, tata ale i babka, dedo) vrátili do detských čias a trávili tak viacej času s našim dieťatkom (vnúčatkom). Ďakujeme, že máme námet na darčeky pre známych, ale i pre nás k Vianociam (minimálne pexeso 3+ a povedačky na cesty 3+).  Ďakujem za čokoládku, celú som ju zožrala a podporila svoje psychické zdravie. Krásnu sviečku, ktorá brutus vonia aj nezapálená využijeme až v mrazivom období - vtedy to obľubujem najviac.

    A pre vás, ktorí ste nemali možnosť testovať, odporúčam zakúpiť si minimálne jednu hru (verte, že pri jednej nezostanete). Hry Kvído sú dostupné v obchodíkoch Albi. 

    #test_kvido
    #recenzia

    Stastne a vesele! A nezabudnite ze najdolezitejsie veci v zivote, nie su veci 💜

    suzinka1608
    4. aug 2016    Čítané 223x

    Testujeme DM výrobky 3

    V prvom rade ďakujem šťastene alebo tomu hore, či vlastne koníku, že som mala možnosť zapojiť sa do testovania DM výrobkov teda do #test_dm3!

    Balíček dorazil 22.07.2016 a ja som mala možnosť otestovať nasledujúcich 13 produktov:

    1. dmBio sladké ovocie s vanilkou 

    2. dmBio vegetariánska boloňská omáčka 

    3. dmBio kandizované kocky zázvoru 

    4. babylove maslové špaldové keksy 

    5. babylove detské lyžičky s teplotným senzorom 

    6. Balea micelárne čistiace utierky pre citlivú pleť 

    7. Balea tekuté penové mydlo 

    8. Denkmit ultra sensitive tekutý prací prostriedok na farebnú bielizeň 

    9. Balea sprchovací gél „Šum mora“ s vôňou limetky a mäty

    10. Balea olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a s vôňou citrónovej trávy 

    11. Denkmit dezinfekčný sprej 

    12. Dontodent Junior ústna voda 

    13. Balea Men sprchovací gél Hydro Care 4 v 1 

    Azda mi prepáčite, alebo vy bežní smrteľníci oceníte, že som sa trošku zahrala na priemyselnú špionáž a predstavila vám hneď aj ceny týchto výrobkov v DM. A vlastne ľudia v DM musia byť happy, pretože ma táto malá špionáž stála takmer 30€ dodatočný nákup 😀 No vieme ako to v živote chodí, podstatná položka pri našom rozhodovaní v živote je CENA. Ospravedlňujem sa, ak by ceny neboli presné a zlyhala moja fotogenická pamäť 😉

    1. dmBio sladké ovocie s vanilkou – jablková šťava s banánovou, broskyňovou, acerolovou dreňou a bourbon vanilkou. Tento džúsik padol u nás ako prvý. Príjemná hustá konzistencia a super zloženie spôsobila delikátne potešenie chuťových pohárikov a s kockami ľadu parádne osviežila dušu i telo 🙂 Odporúčam ako pravé letné občerstvenie, prípadne ako desiatku, či olovrant. Osobne som bourbon vanilku nepocítila, no ani to neubralo na delikátnej chuti. 

    cena nápoja: 2,49€

    2. dmBio vegetariánska boloňská omáčka – túto chuťovku som si nechala ako poslednú. Omáčka má krásnu vôňu, opäť super zloženie a ešte lepšiu chuť. Osobne mi v nej ozaj nič nechýbalo a potešili ma v nej viditeľné a citeľné kúsky zeleniny. Výborná vecička k rýchlemu obedu, keď nie je chuť alebo čas variť. Proste MŇAMKA!!! 

    cena omáčky: 2,29€

    3. dmBio kandizované kocky zázvoru – zázvor bol balíček, ktorý som otvorila ako prvý a hneď aj ponúkla znáych okolo. Samostatný zázvor nám nechutil, bol príliš sladký a štipľavá chuť dorazila o niečo neskôr. Určite ho vyskúšam ešte do nejakého koláča alebo čaju, no zatiaľ nás neočaril ☹

    cena výrobku: 1,99€

    4. babylove maslové špaldové keksy – keksy vhodné pre deti od 1 roku veku testoval môj 10mesačný syn ale samozrejme i ja 🙂 aj napriek tomu, že k nám dorazili dosť popučené, zopár z nich sa zachovalo v celku a tu oceňujem hneď krásny dizajn zvieratiek a hneď teda aj možný edukatívny účel. Sušienky majú príjemnú maslovú chuť a vôňu a neviem si pomôcť, ale mne pripomínajú cesto v cheescaku 🙂 Myslím, že pre 10mesačné dieťa sú dosť tvrdé, ale zároveň mínusom je obal. Bolo by super keby bol znovuuzatvárateľný nakoľko sušienky "na vzduchu navlhli" sú už pre synčeka mäkké no zase už stratili na tej krásnej vôni a chuti. No určite ich zaradíme do nášho nákupného zoznamu. Sú vhodné ako občerstvenie medzi hlavnými jedlami, alebo ako príloha k ovocnému príkrmu. Zloženie majú celkom fajn a sú celozrnné 😉 

    cena výrobku: 1,49€

    5. babylove detské lyžičky s teplotným senzorom – Balenie obsahuje 3 ks umelohmotných lyžičiek, konkrétne tri pekné farby: zelená, modrá a ružová resp. fuchsiová. Sú vhodné pre deti od 6. mesiacov veku sú bez obsahu BPA a ftalátov. Je možné ich umývať v umývačke riadu. S lyžičkami som maximálne spokojná, keď je jedlo príliš horúce sfarbia sa úplne na bielo, ak je jedlo studené sú vo svojej pôvodnej farbe a keď je jedlo teplé sfarbili sa jemnulilinko. Lyžičky nám vyhovovali veľkosťou, tvarom aj miestom svojho ťažiska. Za mňa a môjho 10mes. syna - konečne normálna veľkosť lyžicky, kedy mu príkrm nemusím davať na 100x 😉 Určite si nájdu miesto v každej domácnosti s malými deťmi. 

    cena výrobku: 2,29€

    6. Balea micelárne čistiace utierky pre citlivú pleť – tento produkt rozhodne pripisujem na môj shopping list. Utierky s obsahom jemnej micelárnej vody, bez obsahu alkoholu a bez oleja? čo viac si priať - all in one a dokonca účinné!! Očistia tvár, oči a pery od make-upu a prebytočného mazu. Jedna utierka mi každý večer zachránila život a tiež môjmu synovi čakajúcemu na kojenie 🙂  Veľmi praktické na cesty a dovolenky, čo zachráni kopu miesta v batožine. Pre mňa ozaj top produkt, pokožka zostáva čistá bez lepkavého pocitu. Len svieža, proste fresh a zase raz špata 😀

    cena výrobku: 1,89€

    7. Balea tekuté penové mydlo – tekuté penové mydlo s vôňou rajských kvetov : má príjemnú vôňu, ľahké dávkovanie, hravý obal. Pre lenivcov ako stvorené! Kliknúť, rozotrieť po rukách a hotovo 🙂 ruky ostávajú čisté, hydratované a voňavé. Čo dodať?pomer cena a kvalita na 1***

    cena výrobku: 1,49€

    8. Denkmit ultra sensitive tekutý prací prostriedok na farebnú bielizeň – tááák tento produkt mňa veľmi neoslovil. Určite ako veľké plus je fakt, že je vhodný pre alergikov a astmatikov, no jenoducho tým že je bez akejkoľvek vône mne neulahodil. Keď mi prádlo nevonia, mám pocit akoby ani čisté nebolo. Takže za mňa nie, tento produkt si ja osobne už nekúpim. Taktiež kraťasky v ktorých malý štvornožkoval kade-tade sa nevyprali úplne do čista, čo je ďalšie mínus. Taktiež objem 1liter je pre množstvo prádla, ktoré vyperiem nedostačujúci. Bohužiaľ toto mňa a moju rodinu neoslovilo.

    cena výrobku: 2,99€

    9. Balea sprchovací gél „Šum mora“ s vôňou limetky a mäty - svieža vôňa, pomer kvality a ceny fajn! ja nie som na sprcháče nejak extra náročná, má príjemnú konzistenciu, pekne vonia, ľahko sa zmýva dole.Vôňa limetky a mäty veľmi vhodná a príjemná na horúce letné dni.  Za mňa palec hore.

    cena výrobku: 0,99€

    10. Balea olejový peeling so soľou z Mŕtveho mora a s vôňou citrónovej trávy – pri tomto produkte som si povedala: Ó bože, tak toto áááno!! áno! a ešte raz áno! olejový peeling s ošetrujúcim olivovým, jojobovým, slnečnicovým olejom a kofeínom; obsahuje účinné látky ako ureu, zinok a horčík.Produkt mal mierne oddelenú olejovú časť od tej tuhej takže je vhodné si to pekne premiešať a potom aplikovať na namáhanú pokožku. Poviem Vám prsia kojacej matky dávno nezažili tak blažený pocit, vypnutie pokožky a ten olejový filter čo na nej potom ostal - hladká jedna báseň! Toto je za mňa NAJ TOP produkt tejto 13stky! Jednotka na mojom DM Shopping liste.

    cena výrobku: 3,09€

    11. Denkmit dezinfekčný sprej – ďalšia MUST HAVE vec! odstraňuje 99,99 % baktérií, húb a špeciálnych vírusov(to teda dúfam, túto vlastnosť som nemala možnosť overiť). Tento produkt má v závere jemnú citrusovú vôňu, ľahko sa aplikuje a ja veľmi oceňujem používať to ako sprej do topánok - o.i. ďalej veľmi rada dezinfikujem pracovnú dosku v kuchyni, hlavne po práci s mäsom. Za mňa ÁNO! Topánočky ostali voňavé a zatiaľ som necítila manželove nohy po nočnej 🙂 

    cena výrobku: 2,15€

    12. Dontodent Junior ústna voda – vhodná pre deti od 6 rokov. Bez obsahu alkoholu a bez pridaného cukru, vhodná i pre nositeľov zubných strojčekov. Keďže nemám dieťa nad 6rokov, túto ústnu vodu som otestovala ja. JA veľká milovníčka sladkého som ale po tejto ústnej vode cítila na jazyku niečo veľmi vtieravo sladké. Neviem čo by povedali na to deti - no za mňa dávam Nie. Ústnu vodu som posunula kolegynke, ktorá má deti nad 6rokov. Ako plus dávam že táto voda obsahuje fluorid sodný 😉 a ešte ma pri nej teda pobavil preklad do slovenčiny, resp. možno fakt u nás má uzáver len 10ml 😀

    cena výrobku: 1,39€

    13. Balea Men sprchovací gél Hydro Care 4 v 1 – hodnotné zloženie s amarantovým olejom jemne očistí a ošetrí pokožku a chráni ju pred vysušením. Vhodný pre očistenie tela, tváre, vlasov a na holenie tela. Kedže toto testoval môj manžel, a on je ako asi každý chlap skúpy na slovo - dozviete sa len to že je to bežný sprchový gél, ničím extra výnimočný. Spĺňa svoj účel 4v 1 a to je to hlavné - alebo aj dostatok muziky za málo peňazí 😉

    cena výrobku: 0,99€

    10 z 13  testovaných výrobkov si svoje miesto v našej domácnosti určite nájde. A tak ďakujem #konik_testuje a #dm za možnosť  všetky tieto výrobky vyskúšať a podeliť sa s vami s mojimi subjektívnymi pocitmi z nich. Dúfam, že sa vám moja recenzia páčila, a že sa mi opäť niekedy pošťastí otestovať ďalšie produkty. 

    #test_dm3 maslove susienky vhodne od 1.roka - mnamkove ✔✔✔👍

    Po vecernej prechadzke padne vhod! Mnam 👌 #test_dm3 🍸

    #test_dm3 balicek doraziiiil ;)

    (2 fotky)

    Dnes 5mesiacov!!!

    dnes si značím pamätný deň, keď náš šibal už bude v športovej časti, kedže nám vanička pri cca 70cm a fusaku už je pritesná a drobec začína byť nespokojný. Moje slniečko 🙂
    ... a včera bol prvýkrát na druhej prechádzke mestom v nosiči aj po tme, a moc sa mu páčilo - pozorovať okolie, ľudí - to on strašne rád...

    Romer king II tu fialovu ma niekto? Rada by som videla realne ako vyzera ta fialova. Dikes

    kedze o mesiac a pol zacneme s prikrmami chcela by som od vas maminky radu, ktorý si kupit? AVENT, SUavinex, BEABA, BABYMOOV, BABYCOOK, kludne napiste pre a proti 😉 vdakaaa

    Stastny Novy rok! Prajeme vam v Novom roku najma zdravie 💜🎉🎊 je mi trosku smutno ze si dnes nemozem pripit s rodinou v meste pri ohnostroji, no jeden nam tu robi Šimon 😀krasne sa naucil vypluvat slinky🙊

    Niekto kto ma baby boy next preview spring 2016??? Som zvedaavaaa.dikicko 🎀

    Maličká ukážka z profi numero 2 🙂

    (3 fotky)

    Aj dnes myslim na teba @bubena! Odpocivaj v pokoji a davaj pozor na Melusku.

    @galganka !!!! Mám šok!včera muž vybral zlty listok zo schranky ale ja som si odosielatela neprecitala - myslela som ze moj poporodny pas; prave doniesol mm balicek z posty a...ááá... brutus! Dakujeme moc!si sialena 💜💛💚 co ti poslem ja? 💋

    dievčence ako boli vaše deti spokojné s plienkami bella happy? uvažujem nad ich kúpou, v 101 drogerie je akcia balik /42ks/ za 8,50€ a druhy balik za cent. Vdakaaa