Covid19 nás neobišiel.

    Na Valentína som dostala darček, ktorý som naozaj nečakala. Pozitívny test na Covid19.
    Večer 13.2. som sa začala čudne cítiť, bolela ma hlava, bolelo ma hrdlo a celé telo. Celú noc som sa potila, všetko ma bolelo a nevedela som spat.Ráno 14.2. som išla na Ag test, ktorý mi vyšiel pozitívny. Pokračovalo to bolesťou celeho tela a celkovou slabosťou. Vybavila som si PCR testy na ktoré som dostala termín hneď na druhý deň, a aj tie mi vyšli pozitívne. Na 3.deň mi prišla zase bolesť hrdla, ktorá trvala 2 dni. Ostatné ťažkosti ubudli. Na 5.deň mi bolesti vystriedal kašeľ ktorý sa podobá kašlu pri zápale priedušiek.

    Beriem C a D vitamíny, prvé dni som brala aj paralen, dr mi predpísala aj antibiotiká a probiotiká. Chcela mi predpísať Isoprinosine, ale ten nemôžem keďže mám dcérku ktorú ešte kojím.

    Dcérka mala necelé 2 týždne pred mojim pozitívnym testom 5 dní vysoké horúčky, odmietala mi papať riadnu stravu chcela len kojenie, boli sme s ňou na Ag teste ktorý potvrdil NEGATIVITU, aj keď je pravdepodobné že bola nakazená keďže mala tie horúčky a nechcela papať, možno necítila chute.

    5 dní po mojom pozitívnom PCR teste boli aj ostatní čelnovia v domácnosti predvolaní na PCR test, môj partner je NEGATÍVNY, partnerov otec nemal ráno čuch a chuť, všetko ho bolelo a vyšiel mu NEGATÍVNY výsledok a partnerova mama bola v deň testovania bez príznakov, príznaky jej prišli deň po testovaní, mala horúčku, bolesť hlavy a celého tela, stratila čuch a chuť a vyšiel jej POZITÍVNY výsledok.

    Tak pokračujeme v karanténe a dúfam nás to prejde a bude už len obchádzať.

    Kľudne napíšte do komentárov vaše príznaky, zážitky, čo ste užívali atď.

    Ďakujem za prečítanie a váš čas.