Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    😅

    Čo zvyknete piecť na Veľkú noc?

    Malá sa mi opálila na takom lampáši, kde sviečky dávam. Neviete mi poradiť niečo, čo by jej to pomohlo čo najskôr zahojiť? A hlavne aby to nebolelo?

    Kupujete nejaké darčekové poukážky na vianoce? Aké? Čo je také vďačné? 🙂

    Poradíte mi kde kúpiť pekný vianočný stromček umelý?? Cez internet alebo radšej kamenná predajňa??

    Mám suché ruky aj keď si ich krémujem, používate nejaké masky? Alebo zábal, čo by mi ich dalo dokopy aby som ani zádery nemala?

    Máte nejaký piškótový korpus overený, ktorý sa zakaždým podarí a hlavne je chutný sám o sebe?

    Dievčatá máte nejaký dobrý recept na muffiny? 🙂 Budem veľmi vďačná.

    Dala som si odstrihnúť ofinu, všetko super, len dosť sa mi mastí, viete mi poradiť čo s tým? Neviem či je to tým, že krém mi berie z čela, keď sa nakrémujem, či sa pod ňou nemám maľovať alebo čo je vhodné?

    Baby ako máte riešené v kuchynskej linke delené potraviny? Mám šuflík, kde mám pudingy, orechy, koreniny a takéto a neviem si v tom udržať poriadok. :/

    Potrebovala by som poradiť cviky na vdovský hrb, tento problém mám už dlhšie a dlho som to ignorovala. Riešili ste to niekto? Dá sa s tým niečo robiť?

    Už máte niekto vianočnú výzdobu? Už ma to ťahá 😀

    Kočky aké deky máte v obývačke? Chcela by som nejakú aby aj dobre vyzerala, aby bola príjemná, teplá a neviem kde akú kúpiť. Chcem aby mohla byť na sedačke poskladaná stále.

    Boli ste už niekto na Vire v Chorvátsku tento rok? Chystáme sa za týždeň, zaujímalo by ma ako to vyzerá, čo sa týka pláži a obsadenosti. 🙂

    Ahojte nemáte niektorá eukalyptus v kvetinaci? Chcela som si kupit novy, lebo stary mi umrel, ale netusim co som robila zle. Mozete mi napisat ako sa on starate??