tanyusik
22. jan 2011

Zberacka hlasov

...naozaj nechapem niektorych ludi na FB,ako dokazu byt vtieravi a otravni!

Som sa ponaucila ze si nemam pridavat ludi mezi priatelov,i ked o to ziadaju, ked ich nepoznam...!

Jedna matka ma 14r.dceru,ktora je zapojena do nejakej sutaze modelky ci co...okrem ineho ta sutaz trva uz neskutocne dlho a ona neutale obhana ludi aby jej posielali hlasy.

Poslala som jej niekolko krat hlas...ale uz mi to zacalo ist na nervy,ked mi posiela kazdu chvilku do sukromne schranky postu aby som jej poslala hlas.Ignorovala som to uz..lebo ju osobu ani nepoznam a nechapem preco je taka doterna.

Jedneho dna ma totalne nastvala,ked mala v statuse napisane":DAKUJEM VSETKYM CO MI POSIELAJU HLASY... A TI CO MA  IGNORUJU....TAK TYM NEZELAM,ABY SA IM NIEKEDY NIKTO OBRATIL CHRBTOM KED BUDU NIEKEDY NIECO POTREBOVAT.

Tak a to ma naozaj vytocilo a reagoala som nasledovne:...Mila pani...nabuduce by som na miesto slova "IGNORACIA" pouzila vhodnejsie slova...Pretoze ked nejde O ZIVOT ALEBO O ZDRAVIE TAK NEJDE O NIC!....AK BY NIEKTO POTREBOVAL ZBIERKU PENAZI NA OPERACIU ,ALEBO NIECO PODOBNE...TAK RADA POMOZEM KOLKO BUDEM VLADAT!...ALE TOTO?

No ked mam chut a cas..tak hlas poslem...ale nech neobvinuje takymto sposobom  ludi!Je to nechutne!..Ma v priateloch vyse 500 ludi ,len aby nahanali hlasy...!....Odobrala si ma konecne z priatelov...ale stale mi posiela spravy a stale o tom istom....

Cakala som ze zareaguje tak.. ze aspon povie...ze to tak nemyslela...ale ona nic...ma to v pazi a otravuje dalej🙂))

TO SU DNES LUDIA.....🙂))

no ja si takých z priateľov odberám sama 😉

22. jan 2011

@benne jasne,chcela som si ju odobrat ...len som to nechcela hned...a ona to potom urobila prva...len nechapem preco mi stale posiela spravy!

22. jan 2011

no tak si ju zablokuj... to hovoríme o fb, správne?

22. jan 2011

@benne hej hej🙂no musim to popozerat ako zablokovat🙂...este ze viac konikujem ako facebookujem🙂)))

22. jan 2011

@tanyusik tak to už aj ja 🙂 😀

22. jan 2011

@tanyusik ...Klasika,a lezia mi stym poriadne na nervy....!!!

22. jan 2011

ja si nikdy nepridavam ludi ktorych nepoznam.......niektori chcu len kvoli hram si ma pridat ale mne to nestoji zato........mam tam len ludi ktorych poznam a osobne fotky.......nechcem aby ich videl niekto kto ma vobec nepozna.......ani nic

22. jan 2011

@shilou ...vidis a ja som si myslela ze FB je hlavne na to, ako byt v kontakte s priatelmi alebo ich najst... Ja som si nasla par spoluziakov zo strednej🙂..inak ma to tam nebavy:-/

23. jan 2011

@pingwinek takze nie som sama ako vidim🙂

23. jan 2011

inak tamta zena by sa mala spametat..myslim tu zberacku hlasov.........ale dobre si jej napisala

23. jan 2011

Začni písať komentár...

Odošli