Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    neviete prosim niekto, kde by som zohnala tapetu, ktoru ma v Dunaji Klaus v spalni za postelou? 🙂 Ja viem, mat moje problemy a prezidentkin plat :D

    verim ze na koniku sa vie vsetko, preto skusam 🙂 poradite kde by sa dalo najlepsie predat nepojazdne auto? nie je stare (8r) ale motor je uplne pokazeny. mozno by to este vedel niekto opravit, alebo na suciastky. vselijakych spekulantov na bazosi radsej nie.

    mate prosim niekto skusenosti s nabutkom znacky stagra? ide mi hlavne o sedacky, ale aj cokolvek.

    prosim poradte aky kupit projektor na pozeranie filmov. Premietat sa bude v obyvacke na bielu stenu, zatemnit sa vieme. Cenovo by som nerada zachadzala do vysin, nieco obycajne, ale ziadny shit 🙂

    ahojte baby, co mate dlhsie roboticky vysavac, oplati sa to este davat opravovat, ci mam kupit novy? Moj ma uz 8 rokov, bateria sa uz menila 2x, aj koliesko som menila. No teraz uz netaha, chodi dookola, proste asi viac veci je na nom v neporiadku. Vtedy stal novy 700 eur, je to roomba, no predpokladam ze teraz su uz vykonnejsie a co pozeram tak aj lacnejsie. Ak dam za opravu 100 eur, to si mozem este nieco prilozit a kupit novy. Ci zle rozmyslam? Na druhej strane je to neekologicke, stale len nove kupovat a vytvarat elektronicky odpad.

    caute, kde pozerat online hokej? rtvs nechce ist, asi maju velky napor.

    baby modne poradkyne, poradte strih siat, ktore dobre vyzeraju s velkymi prsiami a mierne zaoblenou postavou. Predstavujem si dlhe saty s rozviatou suknou na leto, nie na ramienka ani bez (kvoli podprsenke), skor s kratkymi rukavikmi. pripadne rovno aj link kde take kupim, uz zhanam niekolko mesiacov a nic.

    baby prosim poradte kde kupujete oblecenie pre predpubertalne baby - 9-11 rokov? Dcera uz ziadne satocky kvetinky atd nechce, neviem co bude nosit v lete, celu zimu bola v elastakoch a mikine. idealne kamenne obchody nech moze vyskusat. Predstavujem si napriklad trisvrtove elastaky a volnejsie tunikove vzdusne dlhsie tricka. nie je uplne chuda, tak obtiahnute nechce.

    Ahojte, ma niekto skusenost s objednavanim z https://www.paxmicoe.com ? Vyzera to na cinu, ale krasne saty, tak ma to laka 🙂

    Ahojte baby zahradkarky, co je toto? Burina? Vysiala som tam aksamietnicu, nezabudky a materinu dusku, ale mam pocit ze ani jedna nema taketo listy.

    ahojte baby, taka blba zahradnicka otazka - mozem nechat pazitku kvitnut, ci mam tie puciky odlamovat? moze sa jest aj ked kvitne?