tatianasevcikova
16. máj 2021
82 

Svieža pleť s Yves Rocher

Dnes Vám prinášam v recenzii nový rad výrobkov na čistenie pleti od francúzskej značky Yves Rocher. 

Celý rad PURE ALGUE má antioxidačné a okysličujúce účinky, ktoré sú vhodné najmä na hydratáciu pleti. 

Hlavnou účinnou zložkou je mikroriasa Tetraselmis, ktorá žije na povrchu oceánov. Sú to neobyčajné rastlinky, ktoré majú schopnosť bojovať proti negatívnym vplyvom a starnutiu pokožky. Výsledkom stresu, mestského znečistenia a únavy je väčšinou dehydratácia pokožky. 

Mikroriasa Tetraselmis podporuje angiogenézu. Proces, vďaka ktorému dochádza k rastu nových krvných ciev a tým sa zlepšuje okysličenie buniek a predchádza sa ich starnutiu. 

Celý rad obsahuje 7 produktov na čistenie pleti, ktoré sú v rôznych konzistenciách. Každá žena si nájde niečo, čo jej vyhovuje a má rada. Ja produkty používam pri double cleansingu, ale už teraz môžem prezradiť, že penu používam len ráno. 

Môžete sa tešiť na želé, gél, jemný scrub, úžasnú penu, micelárnu vodu, obrúsky (tie som netestovala) a hydratačnú masku. Každý jeden produkt má čo do seba a stojí za vyskúšanie. Tak si ich poďme predstaviť.

ODLIČOVACIE ŽELÉ 3 v 1

Musím sa priznať, že produkt takejto konzistencie mám po prvýkrát. Má ultra ľahkú textúru, je hustý naozaj ako želé a kombinuje účinnosť čistiaceho oleja v kombinácii s gélom. Obsahuje kvapky vody, ktoré sa počas čistenia na pleti zmenia na jemnú penu.

Veľmi jemne a šetrne odstraňuje make-up aj z oblasti očného okolia, ale nie je to 100 %, a tak treba pleť ešte dočistiť. Nemusíte pleť príliš dráždiť trením, na dočistenie môžete použiť penu alebo micelárnu vodu. Je vhodný pre všetky typy pleti, absolútne nedráždi očné okolie, neštípe ani na pleti, ani v očiach. 

Pleť po umytí vodou nepne, nie je vysušená a má nádhernú jemnú vôňu. 

SVIEŽI ČISTIACI GÉL

Gél som používala najviac. Veľmi jemne a šetrne pleť zbaví make-upu, ľahký denný make-up zvládne precízne a poradí si aj s vodeodolnými produktmi. Zanecháva pleť sviežu, hydratovanú, bez nepríjemného vysušeného pocitu. Opäť s krásnou sviežou vôňou. 

ROZJASŇUJÚCI PEELING PRE SVIEŽU PLEŤ

Pri exfoliácii pleti je veľmi dôležité vybrať si ten správny peeling. Citlivej pleti nevyhovujú tie so zrniečkami, ale, samozrejme, nemusia ani ostatným typom. Množstvo žien používa už chemické peelingy, ale treba ich šetrne vyberať. Nezabúdajte, že exfoliácia je dôležitá, ALE netreba to preháňať, pretože sa vám môže zbytočne príliš pleť mastiť alebo môže byť vysušená.

Rozjasňújuci peeling má opäť veľmi príjemnú jemnú vôňu, ktorá vás sprevádza celým čistením. Má ľahkú gélovú konzistenciu a obsahuje bambusový prášok. Je to veľmi príjemný scrub. Zrniečka nie sú absolútne hrubé ani nepríjemné a pleť nepodráždi ani neúmerne nevyšúcha. 

Môžem povedať, že pre normálnu, zmiešanú pleť je ako stvorený. Pleť je po exfoliácii jemná, nesťahuje, póry sú stiahnuté a krásne vyčistené. 

OKYSLIČUJÚCA ČISTIACA PENA

JEDEN ÚŽASNÝ PRODUKT.

Čistiacu penu musíte jednoducho vyskúšať. Ten jemný obláčik, ktorý vám vytvorí na pleti a s jemnosťou pleť vyčistí, je úžasné. Dávkujete si ho priamo pumpičkou, pričom produkt je tekutý, ale priamo cez pumpičku si nadávkujete penu. Úžasný produkt.

Ľahká penová konzistencia je vhodná na dočistenie pleti po make-upe alebo na ranné čistenie. Ja ju používam najmä tak. Pleť krásne osvieži, hydratuje a pripraví na ďalšiu starostlivosť. Veľmi príjemný produkt nielen pre normálnu pleť. Absolútne pleť nevysušuje a krásne ju prečistí a prevonia. 

ODLIČOVACIA MICELÁRNA VODA 2 v 1

Nie som veľkým zástancom micelárnych vôd ale túto som vyskúšala, kvôli tomu, že mi produkty z radu Pure Algue sadli a nedráždili moju pleť. 

Používam ju skôr v druhom kroku double cleansingu, kedy už len pleť dočistí. Na to je naozaj skvelá a poradí si so zvyškom make-upu. Pleť je po nej svieža, nepne a ani nedráždi očné okolie. Nie je však natoľko silná, aby si poradila s make-upom bez toho, aby som mechanicky pleť trela. Skôr ju môžem odporúčať na dočistenie alebo prvé ranajšie čistenie. 

OKYSLIČUJÚCA HYDRATAČNÁ MASKA 

Mojou veľkou slabosťou sú masky a rúže. Naozaj veľmi rada skúšam a testujem práve tieto produkty. 

Hydratačná maska má ľahunkú krémovitú gélovitú konzistenciu, ktorá sa úžasne nanáša na pleť a skutočne pleť aj hydratuje a vyživuje. Veľké množstvo z nej sa dokonale vpije do pokožky, pleť je jemná, vláčna a krásne prejasnená. Dodáva jej krásny prirodzený glow, ktorý teraz vyhľadáva veľké množstvo žien.

Do hĺbky pleť revitalizuje a to už za 5 minút pôsobenia. Krásne vonia ako celá rada PURE Algue. Na pleti nezaschne a tak pri jej odstránení pleť netriete. Navyše ju tak mechanicky nedráždite. Úžasná maska na hĺbkovú hydratáciu a rozjasnenie. 

Produkty od YVES ROCHER z radu Pure Algue vám môžem len odporúčať a to nielen ženám s normálnou a zmiešanou pleťou. Pokožku absolútne nedráždia, sú vyrobené z prírodných ingrediencií, ktoré rešpektujú požiadavky našej pleti aj naše prostredie. 

Pleť je po používaní hĺbkovo hydratovaná, svieža, príjemne prevoňaná s prirodzeným rozžiarujúcim efektom. 

Ďakujem za možnosť testovať produkty. 

#recenzia #test_yvesrocher8 #skusenosti_purealgue27

Začni písať komentár...

Odošli