tatianasevcikova
    Správa bola zmenená    9. okt 2019    

    Dostala som možnosť a vyskúšala tieto tamponíky na odličovanie od @volakova
    Povedala som si, že je to veľmi zaujímavý produkt a pri tom mojom líčení a odličovaní určite nájdu uplatnenie, keďže vždy miniem veľké množstvo tampónov.
    Tamponíky sú veľmi príjemné na dotyk, páči sa mi aj ich farebný háčkovaný handmade dizajn. Sú z bio bavlny čiže sú plné kompostovatelné, keď vám doslúžia.
    Myslím, že myšlienka zerowaste produktov sa šíri veľmi rýchlo a už zastihla každú z vás. Na trhu je toho skutočne mnoho. Páči sa mi, že podporujeme minimalizáciu plastov a minimalizujeme aj používanie jednorazových produktov v kúpeľni. Tampóny pleť odličia dobre a rýchlo a ešte v jednom Vám aj urobia masáž či peeling čo sa mne osobne veľmi páči a dávam za to prst hore 👍👍 musím však napísať ze tento typ nebzde veľmi vhodný na citlivú pleť aby ste si ju veľmi nepodraždili. Pri odličovaní si ich najprv navlhčím a potom pridávam gél, micelárku, mlieko proste na čo mám v ten deň chuť. Pranie nie je nijak zložité ja si však tampón vždy preperiem tuhým mydlom (antibakteriálnym alebo žlčovým) a potom dávam prať do práčky. Do práčky ich vkladajte vždy vo vrecúšku aby sa nezapotrošili a dobre oprali.
    Aj naďalej budem podporovať túto myšlienku a verím, že už ju podporuje aj mnoho z vás.
    Ja môžem za seba tamponíky len odporučiť aj keď viem, že mnohým to pripadá dosť nehygienické.
    Tampóny mám stále pekné, nie sú zadubené, sú čisté a voňavé. Jediná nevýhoda sú dlhotrvajúce rúže či špirály, ale tým že si tampón hneď preperiem nie je to nič hrozné.
    A ešte k cene, možno ta prvotná investícia bude vyššia ale nezabúdajte, že sa vám to vráti, keďže nebudete kupovať jednorazové a tieto vydržia dlho.
    Tak čo zaujali vás alebo už také používate?