terka224
24. sep 2020
102 

Ako Mia testovala produkty BabyDove Derma

V prvom rade sa chcem poďakovať #konik_testuje za možnosť byť súčasťou tohto testovania. Veľmi nás to potešilo a už v úvode môžem povedať, že nám to aj veľa dalo. 🙂

V pondelok, 7. septembra, nás kuriér potešil testovacím balíčkom. Mia sa potešila polystyrénovým guličkám a mama mohla zatiaľ "študovať" produkty.

Na testovanie sme dostali sprchový gél a telový krém pre bábätká. Obe sú v pekných, decentných obaloch, vôňa je príjemná, veľmi jemná.

Keďže produkty Baby Dove z rady Derma Care sú vhodné pre bábätká a deti, ktorých pokožka je citlivá a trpí ekzémami, rada by som vás oboznámila s typom pokožky mojej dcérky Mii.

Mia má pokožku veľmi citlivú. Ak použijem sprcháč alebo krém, ktorý jej nevyhovuje, po tele sa jej vyhodia červené fliačky. Zbavíme sa ich len vtedy, ak cca 2 týždne umývame Miušku len v čistej vode. To isté sa stane, ak jej bielizeň vyperiem v niečom inom ako Lovela.
Pred začatím testovania týchto produktov mala Mia pokožku v super stave a to aj po skončení testovania 🙂.

Hneď prvý večer som Miu okúpala a samozrejme som použila sprchový gél BabyDove. Ako som už spomenula, vôňa je veľmi jemná. Krásne umyje aj jemné detské vlásky a je jemne penivý.

Na obale píšu, že je "no-tear" a môžem povedať, že to mám odskúšané "na vlastné oči"! 😆

Po kúpeli nasledovala jemná masáž s BabyDove telovým krémom. Musím povedať, že som od tohto krému veľa neočakávala. Doteraz nám totiž žiadny krém nevyhovoval, len telové oleje. Ale prekvapil! Za 2 týždne testovania bol prázdny a ja som musela kúpiť nový. Používala ho Miuška, používala som ho aj ja. 🙈 Je naozaj perfektný! Konzistencia je veľmi ľahká, našľahaná. Rýchlo sa vpije do pokožky a skutočne krásne hydratuje.
Máme druhé balenie a určite nie je naše posledné.

Nečakala som, že budem až takto milo prekvapená. Mamičky ak zvažujete kúpu týchto produktov, tak neváhajte. Sú fakt super, hlavne ten krém. 😍

#test_babydove3

#recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli