Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    terka224
    9. máj 2022    Čítané 140x

    Testovali sme produkty Curaprox

    V prvom rade sa chcem poďakovať, že sme boli vybraní do testovania produktov značky Curaprox. Veľmi sme sa balíčku potešili. V balíčku bol cumlík a hryzadlo. 

    Cumlík Curaprox Breathe Easy 

    V tejto recenzii sa budem viac orientovať na cumlík, pretože produkty, ktoré sme obdržali boli pre nášho Filipka, ktorý má 2 mesiace a teda hryzadlo ešte v ručičke udržať nevie. Cumlík som vystrerilizovala a dala ho malému. Musím priznať, že prvý kontakt s týmto cumlikom nebol podľa mojich očakávaní. Prvý deň ho malý nechcel, pretože tento cumlik má iný tvar ako bol malý zvyknutý (Avent). Ale na druhý pokus som bola milo prekvapená. Bez problémov ho prijal a teraz môžem povedať, že patrí medzi jeho obľúbené. 

    Výhodou tohoto cumlika je, že má plochý tvar a časť cumlika, ktorá sa dotýka pier dieťatka je silikónová, čím pripomína prsník. Cumlík obsahuje aj krabičku, ktorá sa dá použiť aj na strerilizaciu cumlika. 

    Tento cumlik určite všetkým odporúčam a oplatí sa do neho investovať. 

    Hryzadlo Curaprox baby 

    Ako som už vyššie spomenula, hryzadlo sme ešte nevyužili, ale som presvedčená, že bude takisto naše obľúbené. Páči sa mi na ňom mini kefka, ktorá pomôže podráždeným ďasienkam. Takisto hryzadlo má super tvar, ktorý je vhodný pre malé bábätkovské ručičky. 

    #test_curaprox_baby #recenzia #recenzia_curaprox_baby

    terka224
    24. sep 2020    Čítané 102x

    Ako Mia testovala produkty BabyDove Derma

    V prvom rade sa chcem poďakovať #konik_testuje za možnosť byť súčasťou tohto testovania. Veľmi nás to potešilo a už v úvode môžem povedať, že nám to aj veľa dalo. 🙂

    V pondelok, 7. septembra, nás kuriér potešil testovacím balíčkom. Mia sa potešila polystyrénovým guličkám a mama mohla zatiaľ "študovať" produkty.

    Na testovanie sme dostali sprchový gél a telový krém pre bábätká. Obe sú v pekných, decentných obaloch, vôňa je príjemná, veľmi jemná.

    Keďže produkty Baby Dove z rady Derma Care sú vhodné pre bábätká a deti, ktorých pokožka je citlivá a trpí ekzémami, rada by som vás oboznámila s typom pokožky mojej dcérky Mii.

    Mia má pokožku veľmi citlivú. Ak použijem sprcháč alebo krém, ktorý jej nevyhovuje, po tele sa jej vyhodia červené fliačky. Zbavíme sa ich len vtedy, ak cca 2 týždne umývame Miušku len v čistej vode. To isté sa stane, ak jej bielizeň vyperiem v niečom inom ako Lovela.
    Pred začatím testovania týchto produktov mala Mia pokožku v super stave a to aj po skončení testovania 🙂.

    Hneď prvý večer som Miu okúpala a samozrejme som použila sprchový gél BabyDove. Ako som už spomenula, vôňa je veľmi jemná. Krásne umyje aj jemné detské vlásky a je jemne penivý.

    Na obale píšu, že je "no-tear" a môžem povedať, že to mám odskúšané "na vlastné oči"! 😆

    Po kúpeli nasledovala jemná masáž s BabyDove telovým krémom. Musím povedať, že som od tohto krému veľa neočakávala. Doteraz nám totiž žiadny krém nevyhovoval, len telové oleje. Ale prekvapil! Za 2 týždne testovania bol prázdny a ja som musela kúpiť nový. Používala ho Miuška, používala som ho aj ja. 🙈 Je naozaj perfektný! Konzistencia je veľmi ľahká, našľahaná. Rýchlo sa vpije do pokožky a skutočne krásne hydratuje.
    Máme druhé balenie a určite nie je naše posledné.

    Nečakala som, že budem až takto milo prekvapená. Mamičky ak zvažujete kúpu týchto produktov, tak neváhajte. Sú fakt super, hlavne ten krém. 😍

    Dnes sa u nás ochladilo, fúkal vietor, ale ani to nás neodradilo od hrania sa vonku😄 Len sme predtým nakrémovali tváričku #test_babydove3 🙂

    terka224
    Správa bola zmenená    15. sep 2020    

    Dnes baby plávanie a #test_babydove3 nesmie v taške chýbať 😄

    Milujem nedeľné rána 🥰
    Nikam sa neponáhľame, pozeráme rozprávky, mám čas na dlhú sprchu..❤
    A ešte k tomu dostanem takúto fajnú masáž od mojej malej😁😍 Ako inak, ak nie s #test_babydove3 . Inak krém je už skoro prázdny, lebo je perfektnýý👌🏼

    Po dobrom kúpeli treba poriadne nakrémovať. A tento krém od dove je 👌🏼
    #test_babydove3

    terka224
    Správa bola zmenená    9. sep 2020    

    Včera sme prvýkrát otestovali baby Dove gél na telo a vlásky a zatiaľ spokojnosť. Gél je jemne penivý a vôňa je veľmi jemná, príjemná, čo je pre nás veľké plus 💧❤
    #test_babydove3

    Ďakujeme Modrý Koník, že ste nás vybrali na testovanie detskej kozmetiky Dove.
    Verím, že Miuškina citlivá pokožka toto testovanie ocení❤
    #test_babydove3

    (2 fotky)
    terka224
    2. máj 2020    Čítané 158x

    Máme novú kamošku Kamilku?

    Na úvod by som rada poznamenala, že testovanie sme začali aj ukončili bez zúbkov 😒 Ďasienka nás trápia od piateho mesiaca a zúbok nie a nie výjsť. A ako nám pomohla Camilia zvládnuť podráždenú náladu a bezsenné noci? 

    V utorok 14. apríla sme dostali balíček s Camiliou. Veľmi som sa mu potešila, lebo som v ňom videla nádej - žiadne géliky nám nepomáhali a Mila hrýzla, aj hryzie, všetko, čo jej príde pod ruku. O slintaní ani nehovorím...

    Najhoršie pre nás boli noci. Pred testovaním sa Milka budila aj 8-krát na cecík, lebo ju dráždili ďasienka. Musím povedať, že zázraky som od Camilie spočiatku nečakala. Prerezávanie zúbkov som brala ako niečo prirodzené, čo musíme spolu zvládnuť. 

    Camilia je prírodný prípravok, ktorý pomáha pri prerezávaní zúbkov. Sú to malé ampulky a bábätku sa dáva 1 ampulka cca každých 6 hodín. 

    Hneď po obdržaní balíčku sme Camiliu vyskúšali. Cez deň som ale nepozorovala žiadnu zmenu, tá prišla až v noci. Ako som už spomínala, časté budenie v noci nás obe unavovalo.

    Po pár dňoch testovania Kamilky v noci môžem zhodnotiť: 

    • Mila sa zobudila na cecík len 2-krát za noc! 
    • Prespala krásne do ôsmej rána.

    Ale čo musím tiež povedať je: keď som dala Mile Camiliu, trvalo jej aj 2 hodiny, kým sa uložila na spanie. Neviem, čím to je, ale bolo to vždy iba, keď dostala Kamilku.

    Každopádne som s testovaním spokojná a ešte musím vyšpekulovať, kedy jej budem dávať Camiliu, aby mi zaspala o 8 večer 😁🤭 Lebo vstávanie len 2-krát za noc je na nezaplatenie 🤭🤭

    A takto naša Mila už vie, kam Kamilka patrí ♥️

    Testovanie Kamilky je skoro na konci 😊 Budúci týždeň napíšem recenziu ako táto vodička fungovala u nás. Peknú nedeľu ❤

    #test_camilia

    Pred spaním si dáme Kamilku, aby nás nedráždili zúbky 😊

    #test_camilia

    Tak aj nás dnes potešil tento milý balíček a tešíme sa na testovanie ♥️

    #test_camilia

    Baby. Môžem v lekárni vrátiť/vymeniť vitamíny? Kúpila som si iné ako potrebujem. Prišla som na to až doma. Mám bloček, a sú neotvorené.
    Konkrétne Benu lekáreň

    Militkiná parťáčka 🐶

    Moja krásna bábika💓

    Baby prosím. Kde kúpim toto mliečko ? V dm uz nemaju, u nas v tescu iba obyčajná 1tka. Potrebujem ísť na istotu 😔

    Posielam 😘 a prajem krásnu stredu ❤

    Ahojte, nepoznáte niekto nejakú mamičku v núdzi s malým bábätkom ? Rada by som na Vianoce poslala balíček.

    PROSIM kde este kupim adventny kalendar kozmeticky? Hociaky, prosim hodte mi sem link 😔❤

    Ahojte, nemate niekto zlavovy kod do Answear? ❤

    Krásny advent prajeme ❤

    Vo vodičke mi je super💞

    Dnešný obed 😁

    Ahojte. Neviete mi niekto poradit aky je postup pri vybavovani stavebneho povolenia na chatu ? Ďakujem pekne

    Nohy dlhé ako modelka 😄

    Ahojte. Nemate niekto zlavovy kupon na H&M ? 😊 pošlem ❤❤❤

    Viem sa aj usmiať 😁😍

    (2 fotky)

    Dnes máme 1 mesiac ❤

    ❤👸🏼❤