1 / 1

    este nam prosim supnite link na ali ak su z ali ;)

    27. mar 2021
    27. mar 2021

    € 1,64 2% Off | Breathable Infant Kids Suspender Pantyhose Spring Autumn Baby Girls Boys Cute Solid Color High Waist Bandage Overall Leggings
    https://a.aliexpress.com/_mslqq5h


    Nech sa páči

    27. mar 2021

    Vďaka

    27. mar 2021

    @timea301196 za ako dlho prišli a veľkosť sedí?

    27. mar 2021

    Nemaju prilis uzky pas? Dakujem 🙂

    27. mar 2021

    Nevyryvam... ale strasne by ma (NAOZAJ) zaujimalo ako pridete na to, ze su lepsej kvality. Lebo na omak su lepsie? Alebo podla coho? Lebo to, ze su na omak prijemnejsie predsa nehovori nic kvalite a hlavne o zlozeni materialu, o tom ake farbiva pouzivaju... jedna vec je, co tam maju napisane (ak vobec) a druha, ci to je aj pravda.

    27. mar 2021

    @jankalukasova To, ze je nieco vyrobene na Slovensku, este nezarucuje ze farby a priadzu nemaju objednane z Ciny.

    27. mar 2021

    @beata_k na to som sa nepytala, ale dakujem za reakciu. Na Slovensku je to narozdiel od Ciny o dost lahsie skontrolovatelne. Cez to vsetko som sa pytala na nieco ine.

    27. mar 2021

    @jankalukasova Co je lahsie skontrolovatelne? Ano bolo to legalne vyrobene na Slovensku. Nik sa uz nepyta odkial mal vyrobca priadzu.
    Ak nechces nereaguj, hadam som ta neurazila.

    27. mar 2021

    @jankalukasova lebo vidím čo je lepšie po proti ako reaguje latka či farbia, či sa robia zmolky 🙂

    27. mar 2021

    @beata_k ja som sa pytala autorky ako dokaze zhodnotit a potovnat kvalitu. Nie ako kontroluje slovenske vyrobky. Vacsina tychto domacich vyrobcov sa snazi zakaznikov ziskat prave na kvalitu materialu a na to, ze pouzivaju certifikovany material. Urazit ma nemozes.

    @timea301196 takze nijak... 🤷‍♀️ pohladom a pohmatom. To ci sa na niecom robia zmolky alebo nepusta farba nehovori nic o zlozeni a pouzitych materialoch, nehovori nic o pouziti tazkych kovov v tych farbach. Toto je dovod, pre ktory ja sa bojim objednavat detom veci z aliexpressu. Napriek tomu, ze skoro vsetko sa v Cine vyraba je rozdiel, ked je to vyrobene pre dajme tomu....h&m a je to certifikovane, vyrobene podla europskych noriem a vyrobene v Cine, pre ich trh, podla ich alebo este lepsie podla ziadnych noriem.
    Ako obecne je mi jedno, ze niekto tie veci kupuje a dava detom. Ja mam pred tym respekt a naozaj ma len zaujimalo na zaklade coho tie veci mamicky hodnotia ako kvalitne.

    27. mar 2021

    @jankalukasova Certifikovany material??? A kde si taky certifikat videla? Oeko-tex? Ten sa kupuje. Viem z prvej ruky.

    27. mar 2021

    @beata_k dakujem za Tvoje reakcie. Stale neodpovedas na to, naco sa pytam. Pekny den.

    27. mar 2021

    @jankalukasova no uz len to H&M a im podobne obchody sú kvalitne 😂😂 a certifikované prosím vás radšej tu už nepíšte

    27. mar 2021

    @timea301196 🤣🤣🤣 ach boze...

    27. mar 2021

    @jankalukasova Skus si o tom do hlbky nastudovat. Ale ozaj do hlbky. Nie prvy link co da googl. Lebo eko bio reklama je pekna, ale realita ina. Nie je tajomstvo, ze mnoho znaciek si nechava sit v Cine, Bangladesi atd.
    Pekny den.

    27. mar 2021

    @beata_k ja viem ako funguje vyroba v Cine... nechavali sme v Cine vyrabat napr. rychlovarne konvice. Vyrobna cena mohla byt 1$ (konvica sa rozpadla po par pouzitiach, nemala dostatocnu ochranu elektrickych prvkov.. alebo mohla stat 5$ alebo kolko sme chceli. Museli sme vzdy vybrat taku fabriku a taku cenovu hladinu, ktora splnala europsku normu.

    Chcela som normalnu odpoved na to, co je zakladom porovnania kvality vyrobkov z Ali oproti tym, ktore predava domaci alebo bezny europsky trh a stale som sa nic normalne nedozvedela.

    27. mar 2021

    @jankalukasova Co ti na to napisat? Certifikaty sa kupuju. Ano aj v Cine sa da kupit lepsia kvalita a aj horsia. V realy je to tak ze sa kupuje o nieco horsia kvalita ale stale este postacujuca.
    Viem sa vyjadrit k priadzy. Kupuje sa v Cine. Az velmi vela znaciek ma tovaren v Cine. Prave H&M je jedna z nich. ( Ok, info par rokov dozadu ale zase nie 100 rokov)
    A co je zakladom porovnania? Nic. Lebo konzum je velky a o rok to nie je v mode. Nedozvies sa ci si kupila kvalitu na 20 rokov. (pritahnute za vlasy)

    27. mar 2021