Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    timea301196
    9. apr 2021    Čítané 99x

    Adrián a jeho voňavé testovanie

    Ani neviem, ako vlastne začať. Asi začnem tým, že náš synček Adriánko, je predčasniatko. Aj keď sa narodil už v "lepšom týždni", tak či tak si potrpíme na kozmetiku a hlavne na pracie prášky!

    Môj syn mal aj kožné problémy, ktoré mu spôsobili pracie prášky istej konkurenčnej detskej značky. Doteraz mu "nesadne" každý prací prášok. Dokonca sme kupovali aj práčku pre alergikov a stále žehlíme všetku bielizeň. (Malý bude mať už 14 mesiacov) Takže som aj teraz mala malú dušičku.

    Strašne nás potešilo, keď ma vyžrebovali ako jednu z 10 mamičiek. Úprimne, vôbec som to nečakala, keďže som napísala, že recenzia bude úprimná 😊.

    22.03.2021

    V tento deň prišiel balíček a veselo sme sa pustili do prania. Dostali sme:

    •  Bupi BABY Color Tekutý prací prostriedok 
    •  Bupi BABY Sensitive Tekutý prací prostriedok 
    •  Bupi BABY Aviváž
    •  Bupi BABY Sensitive prášok na pranie
    •  A milú žabku pre synčeka, tej sa potešil najviac 🙂

    Keďže je známe, že Bupi je značka, ktorá má už nejakú históriu, nebudem tu rozpisovať to, čo si vie, každý vygoogliť.  https://www.bupi.sk/home

    Aj moja mama používala túto značku už pri mne (momentálne mám 24 rokov). Dokonca používame aj detské mydlá tejto značky.

    Viete, že Bupi odporúčajú aj pediatri?

    Preto som si nejak špeciálne neoverovala zloženie, ale rovno sa pustila do testu a skúsila prejaviť dôveru!

    Tuhý alebo sypaný prášok Bupi

    Ako všetci vieme, tieto prášky sú voňavé ostošesť, ale to nie je tak dôležité. Dôležité je prášok správne použiť!
    Ja som tuhý prášok využívala minimálne, pretože pracie prášky používam len na odložený štart. No pri nízkych teplotách sa prášok úplne nerozpustí a ostane v nádržke, dokonca som ho našla aj na detských čiapkách, ktoré periem na jemnom 28-minútovom (30 stupňov a 400 otáčiek) programe. Trošku ma to zarazilo, ale mohla som čakať, že pri tak nízkej teplote sa asi úplne nerozpustí.

    Bupi BABY Color

    Gél používam hlavne na farebnú bielizeň, detskú aj dospelácku. Perieme ním dokonca aj uteráky! Samozrejme, už záleží, či periem aj čiernu bielizeň, ktorú periem na programe pre farebnú bielizeň, alebo použijem program Detská parná starostlivosť, či program pre alergikov. Posledné dva programy sú založené na praní s využitím pary. Čiže pri tomto programe je vôňa ešte lepšia. 

    Bupi BABY Sensitive 

    Práci gél používam výhradne na biele a detské oblečenie! Skúšala som ho aj na farebnom a nebolo vidieť žiaden rozdiel. Vôňa je rovnaká ako pri ostatných. Programy výhradne len parné.

    Bupi BABY Sensitive Aviváž

    Túto som kombinovala s každým jedným pracím prostiedkom. Priznám sa, že pri bielizni typu podprsenky, čiapky a podobne, som ju nepoužívala. Aviváž sa používa nielen pre prevoňanie bielizne, mäkkosť, či ochranu, ale u nás na Orave hlavne na zmäkčenie vody.

    +/-

    Pozitíva 

    • Vôňa
    • Cena
    • Šetrnosť k bielizni
    • Šetrnosť k peňaženke! Prečo? Pretože som sa dočítala v návode k práčke, že ak je v bubne pri praní veľa peny znamená to, že sa pridáva do prania priveľa pracích prostriedkov. Takže som sa neriadila dávkovaním určeným podľa Bupi, ale používala som polovičnú dávku.
    • Poradí si aj s väčším znečistením
    • Zloženie 

    Negatíva

    • Niekomu môže táto jemná vôňa prekážať 
    • Prací prášok pri nízkych teplotách môže zanechávať stopy

    Zatiaľ som ešte nepostrehla iné.

    Čo to urobilo s Adriánom?

    Zo začiatku to vyzeralo nádejne, Adrián pri používaní nemal žiadne problémy. Kožu mal krásnu. Asi po týždni som si začala všímať malé suché vyrážky. Takže som automaticky začala premasťovať a krémovať, ako sme zvyknutí.

    Neviem, či je to týmito pracími prostriedkami alebo prerezávajúcimi sa zubami. Do dvoch týždňov mu vyšli 3. Celkovo ich má už 12. Keďže do 2 rokov je hlavne obdobie zubov a deti majú zníženú imunitu, lepí sa na ne hocičo.

    Viem vám povedať len jedno. Keď mal mesiac- dva, skúšali sme tieto pracie prostriedky a nerobilo sa mu nič. Preto im dávam stále nádej a budem testovať aj ďalej. Za mňa sú dva týždne na test je málo. Budem ich určite testovať, až kým ich nespotrebujem úplne, a potom sa určite ešte ozvem! 💋

    Ak máte niečo na srdci alebo chcete vedieť k produktom niečo bližšie, kľudne mi napíšte správu. 

    #test_bupibaby #recenzia #skusenosti_pracie_prostriedky_bupi

    *Pre pokoj v duši tu neuverejním fotku malého.

    Oddych.. 🙂 Pri tomto počasí sa fakt nič nedá.. Raz snwží, potom prší, potom svieti slnko.. Rozmýšľam, že idem dať poprať malému ďalšiu várku oblečenia #test_bupibaby nech testujeme a testujeme.. Malý začína byť vyhodený tak som zvedavá, čo a ako.. Určite budem testovať dlhšie.. Za dva týždne sa moc neotestuje.. 🙂 Ako trávite deň vy? Žienky čo máte ED kočiare, ako ste oprali striešku?

    Ideme nato... Relaxujeme..

    Žehlíte ešte? Náš krpec bude mať čoskoro 14 mesiacov a stále žehlíme.. 🙂
    #test_bupibaby

    (2 fotky)

    Pre princa len to najlepšie 🙂

    Tak zatiaľ sme spokojný, prášky krásne voňajú, vôňa je intenzívna aj dlho vydrží, krásne vyperú aj fľaky.. Malému sa ale urobili vyrážky na krku a ustočkách, uvidíme, či to spôsobil prášok alebo sú to zúbky.. Musíme každopádne dlhšie testovať... Nakoľko vyšli už horné stoličky a teraz idu dolné.. 🤷🏻‍♀️

    Aj vašim detičkami sa robia vyrážky, keď idu zúbky? Alebo? Sú nervózne?

    #test_bupibaby

    timea301196
    Správa bola zmenená    27. mar 2021    

    Sa cítim ako keby som objednala nebo.. Super trakáče, aj keď sú z Číny kvalitou lepšie ako mile a tatrasvit.. 🙂

    Samozrejme vypraté v BUPI color. 😉
    #test_bupibaby
    Tie prášky ma udivujú, malému sa zatiaľ nič nerobí, takže som veľmi spokojná. A tá vôňa je najviac. 🥰 Ďakujeme !!

    timea301196
    Správa bola zmenená    23. mar 2021    

    Tak som veľmi milo prekvapená z tej krásnej vône.. Zajtra sa budem snažiť malému vyžehliť a niečo obliecť, či bude reakcia.. 🙂 Vypraté už biele prádlo BUPI BABY SENSITIVE samozrejme aj s avivážou, jemne prádlo a zimný overal vypratý s BUPI BABY COLOR bez aviváže... čierne veci sú vypraté v inom..

    #test_bupibaby

    timea301196
    Správa bola zmenená    22. mar 2021    

    Tak dnes prišiel balík a ideme testovať. Schovala som detské prášky a aviváže, ktoré som doteraz používala (respektívne, z ktorých Adrián nemal žiadnu reakciu.) Dávam si pozor nato, čo používame, keďže malý je predčasniatko a užil si už svoje. Preto je pre mňa veľmi dôležité, čo používame ale viac v blogu. 😉 Ako ste natom vy? Tiež Vam záleží na tom, v čom periete? Úprimne mne moc nezáležalo, samozrejme sme používali detské prášky ale značky sme neriešili, až keď Adrián dostal reakciu. Dúfam, že teraz to bude tiež v pohode. V každom prípade ďakujeme. Za mňa najväčšia výzva bude triediť prádlo na biele a farebné 🙄🙄.. Keďže máme párnu práčku pre alergikov neriešim triedenie detského prádla a navyše nazbierať hŕbu bieleho prádla nato aby som ho mohla dať prať samostatne och.. 😂 Používame skôr prádlo farebné 🥲.. Uvidíme, keď vyperieme a vyžehlené, smaozrejme výnosíme.
    Dajte vedieť,či triedite, či žehlíte ešte prádlo, my áno aj keď ma malý rok, ako ste spokojné a pod.

    Ďakujeme aj za žabku, Adrián sa poteší, keď ju vyberieme a usušíme..
    #test_bupibaby

    (3 fotky)
    timea301196
    Správa bola zmenená    17. mar 2021    

    S Adriánom sa nevieme sa dočkať balíčku a sme zvedaví, ako testovanie dopadne. 😉 Preto už odkladáme kopu prádla (ešte, že ma toho veľa). Hádam už nie takto! Môžete tešiť na úprimnú recenziu produktov BUPI BABY. 😉
    #test_bupibaby #neviemesadočkať

    https://www.ampul.eu/sk/baterie/3184-li-pol-bat...

    Ak by niekto hľadal baterku do tejto pestúnky 🙂, tiež odporúčam držiak pre viac info ✉️, pošlem fb link na pani 🙂