Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    tin331
    14. jún 2020    Čítané 95x

    Postrehy spokojného bruška 🙈❤️

    Poznáme to všetky, pre naše bábätko chceme len to najlepšie ❤️ A to v každom smere. Preto som rada, že som mala možnosť sa zúčastniť #test_nestle a napísať Vám moje postrehy v podobe ako #recenzia.

    Myslim, že každá jedna mamka, a rovnako aj ja, som od prvého sústa dbala na to, aby mala moja Karolínka pestrú, vyváženú a plnohodnotnú stravu. Poctivo som vyberala zeleninu a ovocie najmä z domácich záhrad či neskôr mäsko z domácich chovov. Denno-denne som jej pripravovala domáce výživy či kaše, nehovoriac o obedoch a večeriach. Niekedy som mala pocit, že celé dni trávim len v kuchyni. 

    Samozrejme, sú dni, kedy neviem, kde mi hlava stojí alebo máme nejakú návštevu či naplánovaný výlet alebo vyšetrenie. No veď viete, že s malým dieťatkom sa nedá stále sedieť doma a papať sa predsa musí.

    Úprimne sa Vám priznám, že mimo domu mojej malej prďke neviem pripraviť 5 chodov “to go”. Začala som sa obzerať po pomocníkoch - kapsičkách a kašičkach. Niektoré mamy tvrdia, že to robia len lenivé ženy, ale nie, nie je to tak. V obchodoch je toho neskutočne veľa - výber je tak široký, že som mala problém vybrať si to správne - žiadne konzervanty, umelé prísady či farbivá a pod. Veď ide predsa o stravu pre moju prďku.

    Keď nám prišiel balíček Nestlé produktov - bola som nadšená. Skvelé zloženie kašičiek, ovocné kapsičky plné ovocia 🍀🙏🏼 ... ale ako sa hovorí, “nesúdili sme knihu (v tomto prípade papanie) podľa obalu.”

    Začali sme s kašičkami. Na výber sme mali z dvoch príchutí - banán a vanilka. Úprimne môžem povedať, že vyhrala u nás banánová. Karolínka zbožňuje ovocie, a teda aj ovocné kaše, takže táto kašička zmizla z taniera pomerne rýchlo. Vanilková chutila o niečo menej, ale keďže každá mamka pozná svoje dieťa - po pridaní ovocnej výživy či kapsičky - nestačila som sa čudovať, ako rýchlo sa kašička vyparila. Kaše boli pomerne rýchlo hotové - takže sú skvelou voľbou nielen na domácu prípravu, ale aj na výlet. Nechutili práškovo a trpko na jazyku, ako niektoré, ktoré som skúšala predtým. Naše hodnotenie s Karolinkou je jednoznačne - odporúčame všetkým mamičkám a ich detičkám a kašičkám dávame 1*.

    Ako som už spomínala, moja dcérka miluje ovocie, každý druh a ovocné kapsičky v rôznych chuťových kombináciách - no kapsičky mi brala z rúk, aby som asi nezdržovala 🙈🤷🏻‍♀️ Každá jedna z ponúkaných príchutí zmizla rýchlosťou blesku. No, moje dieťatko je proste papkáč. Balenie je praktické na vychádzky a výlety a nám teda párkrát zachránilo bruško počas prechádzky🙏🏼❤️ A viete, čo teda bolo najlepšie? Keď sa so mnou Karolínka podelila - a chuť kapsičky bola fakt čisté ovocie🙏🏼🍀  Žiadna umelina, ktorá Vám nejde ani dole krkom, ale čisté ovocie. Samozrejme, chuť záležala od samotnej príchute kapsičky, napríklad mango bolo sladučké, jablko-čučoriedka-černica-banán bola trošku kyselkavá, ale lahodná. Jediná nevýhoda kapsičky je, že je rýchlo spapaná - väčšie balenie by fakt bodlo. Naše hodnotenie s Karolinkou je aj v tomto prípade jednoznačne - odporúčame a kapsičkám dávame 1*.

    Nestlé Naturnes bude pre mňa jasnou voľbou aj do budúcna. Značke Nestlé som verná od začiatku - keďže moja malička je na mliečku Nestlé Beba, nepochybovala som, že budem spokojná aj s ostatnými výrobkami od firmy Nestlé.

    “Jooooooj, mami, veď daj mi kašičku - nezdržuj!” 🙈😂 #test_nestle

    “Mami, veď mi to otvor, ja take ľúúúúúbim 🥰” #test_nestle

    Zajtra začíname 🤤❤️

    #test_nestle #nestle #naturnes #mnammnam