Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Neviete prosím poradiť kam s 3r na zubnú pohotovosť ?? BA

    V piatok som písala článok o tom ako je to v Ružinovskej nemocnici naprt. Aký mali ku mne zlý prístup a všade ma odbili. No musím aspoň na niektorých ludí upraviť svoj názor. Dnes som bola na extrakcií (vytrhnutí) 4 zubov. Malo to byť hneď hotové, no samozrejme ja a môj strach zo zubárov a k tomu problém s nízkym tlakom urobili svoje. Prišlo mi pár krát zle (už v tom kresle) tak zakaždým mi museli dať do lahu sedadlo a pokrčili mi nohy (dosť to pomáha) k tomu mi dali studený obklad na čelo. Sestričky boli super, doktor tak isto a aj slečna čo sa zaúčala. Všetci milý a trpezlivý. No ja som nemala slov. Doteraz nemám. Po piatku som čakala čokolvek ale takýto prístup určite nie. Je to hrozné keď nás tak prekvapí normálny a milý prístup. Ďakujem

    tinuli
    18. nov 2016    Čítané 449x

    OPG röntgen zubov ako to chodí

    Pred pol rokom som prišla na trhanie zubov do Ružinovskej nemocnice kde som čakala vyše troch hodín, keď konečne prišla na mňa rada, sadnem do kresla sestrička sa mi pozrie do úst a povie že toto oni nebudú robiť nech idem na operáciu. (mimochodom doktor aspoň myslím, že to bol doktor tam sedel s vyloženými nohami a ťukal si do mobilu) Nádych, vydých prežijem to, snažím sa nenervačiť že som tam nadarmo išla a zabila tolko hodín času. Bola som rada že som si vybavila stráženie malej Lili a nemusela tam somnou čakať, neviem čo by som tam s ňou tolké hodiny robila. To že som pre nič za nič platila za parkovné a prejazdila 30km len tak ani nehovorím. 
    No ale bohužial volný termín majú až o pol roka v strede novembra. To akože mám vydržal pol roka s odrozbitými zubami ??  Tak mi vypísala lístok. Vedela som že to nevydržím, veď to hoci kedy poriadne bolelo. No ale veď som žena vydržala som. 

    Šla som na OPG teda röntgen zubov. Skúsila som v stredu najprv v Stupave no bohužial odtial už odišla, tak som šla do Malaciek no v zlý deň. Len utorok a štvrtok.

    A dnes som šla do Karlovky no bohužial mali dovolenku...nevadí idem teda do Ružinova. Prídem do budovy č.1 tam mi povedali že tam to nerobia nech idem do budovy č.2, idem tam čakám na "recepcií" či čo to je a vravia že na ten lístok čo mám mi to neurobia, že potrebujem od mojej zubárky výmenný lístok. Vravím že ale tento lístok mi dali tu vo vedlajšej budove že s tým mám ísť. No nie, oni chcú len od mojej zubárky. Už som nervózna. Okey, tak letím 30km naspäť k mojej zubárke a dúfala som že tam ešte bude alebo že nemá dovolenku. Našťastie tam bola a hneď mi to vypísala. Tak letím znovu do Ružinova, prídem na miesto odkial ma poslali preč s tým zlým lístkom. Tak dávam dobrý lístok. No zase som nepochodila. Že tam nie je ich razítko (Ružinovskej nemocnice). Myslela som že ma tam prekotí. Tak jej vravím že som tu bola pred hodinou a že ma poslala po tento lístok. No nechcela ani ten. Že nech idem o dákych 100m ďalej a tam majú ďalšiu budovu kde mi to urobia aj na tento. Už zúfalá a nasratá tam idem. Samozrejme ďalšia "recepcia" pýtam sa tetušiek čo tam stoja v rade že či sa tam idú registrovať na röntgen zubov. Každá že áno. Okey, bolo mi to divné že tolko starších babiek zrazu ide na röntgen no nechala som tak...no po chvýli som si prešla chodbu a pred dverami na ten röntgen sedel jeden jediný chalan tak sa ho pýtam či sa tam tiež registroval na začiatku chodby. On že nie. Tak som si teda prisadla a čakala tiež...zachvýlu prišla sestrička (konečne jeden milý človek) zobrala ho dnu a zachvýlu išiel už von a išla som ja. Bolo to hneď. Bože staré babky ani nevedia kam idú alebo čo ?? Žiadna tam ani nedošla, všetky išli tuším na mamograf.

    Tak kým som získala jedno CD s OPG mojich zubov som prejazdila 120km kedže ma prehnali naspäť k mojej zubárke a strávila som s tým 5h. Ráno o 8:00 som vyrazila a o 13h som sa vrátila domov. Kam smeruje toto zdravotníctvo ?? A to chcú lepšie platy ?? Za toto čo človeku robia ?? Ja som mladá a ešte to zvládnem ale čo zo staršími ludmi alebo s postihnutými luďmi ?? Hrozné. Nemám pekného slova. Som zvedavá ako dopadnem s tou operáciou a či mi ju budú naozaj robiť a nepošlú ma zase niekam inam. 

    Ženy ktoré nemáte auto, alebo niekoho na stráženie detí tak vás velmi ale naozaj velmi obdivujem. Keby sa mám trepať autobusom nestihnem ani svoju zubárku a nie to ešte aby Lili tak dlho vydržala po nemocniciach chodiť.

    Tak dnes posledná hádanka prvé 3 správne majú srdiečko 🙂 a táto je fakt brutálne ťažká, mne trvala najdlhšie zo všetkých.

    Muž v strednom veku ide na večeru do reštaurácie, objedná si špecialitu:pečená čajka. Keď mu ju prinesú odkrojí si ochutná, v tom sa zodvihne odide z reštaurácie a zastrelí sa. Prečo?

    (poprosím tie ktoré to poznáte tak mi napíšte odpoveď do IP a ja vám pošlem srdiečko, nech tu baby čo nepoznajú hádajú, ďakujem 🙂 )

    neviete kde by som zohnala písmenká čo sa dávajú na náramky ?? Kamenný obchod nie internetový.