#test_dm4
    Ahojte, volám sa Martina, mám 39 rokov, 3 krásne zdravé deti a milujúceho manžela a je nám cťou, že sme ako rodina dostali možnosť prostredníctvom Modrého koníka a DM drogérie testovať výrobky, pre našu rodinu TOP drogérie na slovenskom trhu. Už dlhší čas som sa chcela zapojiť do testovania, ale vždy som prešvihla výzvu, no na koniec sa mi to podarilo a patrím medzi šťastlivcov, ktorí možnosť dostali. Aj keď som dlhoročná zákazníčka DM drogérie, dostalo sa mi v kampani číslo 4 testovania do ruky 13 výrobkov, po ktorých som v predajni, vzhľadom na obrovský sortiment ešte nesiahla. Veľmi som sa správe o možnosti testovania potešila a netrpezlivo čakala balík. Kuriér dorazil a veľmi som sa vytešovala z voňavých a užitočných pomocníkov. Postupne som sa krok po kroku vrhla do testovania a som veľmi rada, že sa s Vami môžem podeliť o naše pocity a pôžitky z vybraných výrobkov a to prostredníctvom nášho milovaného MK .Dúfam, že Vám pomôžem pri výbere pre Vás vhodného výrobku. Verím, že výrobky nesklamú ako nás ešte doteraz žiadne nesklamali. Ďakujem za Váš čas a prajem príjemné čítanie emoticon

    Zoznam testovaných výrobkov:
    1. Balea krémová pena do kúpeľa s vôňou melóna a papáje.
    2. Balea deo telový sprej Šum mora.
    3. Balea Kids sprchovací gél a šampón s motívom lesa.
    4. Balea krém na ruky anti- age.
    5. Balea rozjasňujúci a tónovací krém na tvár pre perfektnú pleť s jemným efektom make- upu a OF 10.
    6. Balea Denkmit spray pred praním.
    7. Balea sprchovací gél s olejovými perlami, s vôňou rebarbory a kvetov magnólie.
    8. DM BIO celozrnné ryžové vločky.
    9. DM BIO špaldová múka T 1050.
    10. DM Dontodent ústna voda.
    11. DM BIO maslové špaldové keksíky.
    12. Balea MEN Precision holiaci strojček pre mužov.
    13. Denkmit dezinfekcny avivazny prostriedok .

    1. Balea krémová pena do kúpeľa s vôňou melóna a papáje.
    Ja osobne sa dostanem do vane plnej peny veľmi málo, tento relax je pre mňa veľmi vzácny, ale testovanie bola dobrá príležitosť. Pena má výraznú, ale príjemnú sviežu vôňu, hustú konzistenciu a pena z nej je super hustá a bohatá. Pokožku nevysúša a ostáva po nej hebká a voňavá. Myslím, že je vhodná aj pre deti u mojej 3,5 ročnej dcéry nevyvolala žiadnu reakciu, ale treba vyskúšať. No a mojim dvom pubertálnym chalanom sa páči hlavne to, že sa pod tou hustou bielou perinou zahalia svoje nahé telo emoticon Super, odporúčam.

    2. Balea deo telový sprej Šum mora.
    Tento výrobok určený ženám pre lepší komfortnejší život v letných horúcich dňoch má veľmi výraznú vôňu po čerstvom mojitku, citrónovo- mätovú. Nakoľko je výrazná, myslím, že nie je vhodná na kombináciu s akýmkoľvek parfémom, čiže ak použijem deo sprej, už sa neparfémujem. Výdrž je pre mňa slabá, určite nevydrží 24 hodín, asi by som ho musela aplikovať viac krát denne. Veľkou výhodou je, že je bez obsahu hliníka. Za mňa super na použitie po večernej sprche pre svieži pocit.

    3. Balea Kids sprchovací gél a šampón s motívom lesa.
    Detský gél hodnotím kladne, má príjemnú sladkú vôňu, nezanecháva alergickú reakciu, je príjemný krémový, zanecháva jemnú kožu dieťatka voňavučkú, rovnako aj vlásky. A hlavne bohatá krémová pena je pre deti to pravé orechové. Deti milujú vodu a veľmi radi si mydlia svoje nôžky, brušká, ritky .... a hlavne neštípe v očiach ... malá nehoda ... určite kúpime opäť, zásoby sa rýchlo míňajú.

    4. Balea krém na ruky anti- age.
    Nakoľko ma čaká 40- ka krémik na ruky pre zrelú pokožku rúk sa mi hodí ako soľ. Obsahuje argánový olej a koenzým Q 10. Predchádza starnutiu pokožky a zosvetľuje pigmentové škvrny. Má úžasnú vôňu, manželovi sa veeeľmi pozdáva emoticon a hlavne sa nádherne vpije do pokožky a nenecháva pocit mastných rúk. Ihneď sa vstrebe a je možné vykonávať akúkoľvek činnosť bez toho aby ste vedeli, že ste si natreli ruky. Je to najlepší krém na ruky, aký som do teraz vyskúšala. Vyskúšala ho aj mama mama a už mám pre ňu prvý darček k Vianociam. Udeľujem 1*.

    5. Balea rozjasňujúci a tónovací krém na tvár pre perfektnú pleť s jemným efektom make- upu a OF 10.
    Krém som použila v peknom slnečnom dni, treba ho poriadne rozotrieť aby bol efekt maximálny a neostali po ňom fľaky. Určite je vhodný na dovolenku ako náhrada hutných make- upov, aby sa pleť krásne zjednotila, vyhladila a rozžiarila. Má príjemnú ľahkú vôňu, ale mala som po nanesení pocit mierne lepkavej kože.

    6. Balea Denkmit spray pred praním.
    Keďže máme doma malého špindíra, prišiel ako prvý na rad sprej pred praním na šetrné odstraňovanie fľakov z textílií. Ďakujem MK a DM drogéria za tento výrobok, určený určite do každej domácnosti, keďže fľaky z trávy, kečupu, vína, blata sa podaria nielen 3 ročným deťom, ale aj 50 ročným manželom ... emoticon Dcérka sa opäť omylom poliala džúsom na celkom nové bielučké tričko, škvrna samozrejme pokiaľ sme prišli domov zaschla, tak som si ani veľké nádeje nerobila. Doma som na fľak nastriekala prostriedok, nechala pôsobiť a iba v rukách sa mi ho podarilo na 1x odstrániť. Myslím, že keď tričko ešte operiem v pračke bude ako nové .... Denkmit spray pred praním určite patrí do každej rodiny. Poror na prácu s nim, je agresívnejší pre kožu a hlavne pri striekaní pozor na vdýchnutie. A uskladňovať mimo dosahu detí emoticon, aby sa nestalo nešťastie. Určite jeden s TOP výrobkov nielen v tomto teste, ale z celej DM rodiny DM výrobkov. 100 % odporúčam.

    7. Balea sprchovací gél s olejovými perlami, s vôňou rebarbory a kvetov magnólie.
    Ako všetky sprchové gély rady balea, aj tento sa vyznačuje príjemnou vôňou, ktorá pohladí všetky zmysly Vašeho tela aj duše. Príjemná vôňa,konzistencia jemná k Vašej pokožke, ktorú zanecháva voňavú a hydratovanú aj vďaka olejovým perličkám, ktoré ju nenechávajú suchou. Odporúčam .....

    8. DM BIO celozrnné ryžové vločky.
    Musím sa priznať, že naša rodina nie je zástancom veľmi zdravej stravy a ak by som tento výrobok nedostala do rúk ako testovací, určite by som po ňom nesiahla , ba čo viac ani som o takýchto vločkách nepočula. Trošku som obkukala od kolegýň "testeriek emoticon" a použila som ich ako chutné raňajky v podobe mliečnej kaše so škoricou, medíkom a sladkou figou. Pre mňa a môjho manžela super raňajky, ale priznám, že u mojich detí úspech tieto raňajky nemali. No,pre ne nová nepoznamá chuť, dúfam, že takéto raňajky zapojíme do nášeho jedálnička a naučíme na niečo zdravšie aj naše deti.

    9. DM BIO špaldová múka T 1050.
    Podobne ako aj ryžové vločky, takýto typ múky som ešte pri varení nepoužila a toto bola moja premiéra v kuchyni. Tiež som niečo okukala a rozhodla som testovanie vykonať na palacinkách, ktoré naše deti milujú. Test dopadol na 1* .... emoticon mňaaaaaaam, len tak sa po nich zaprášilo .... cesto bolo jemné, nadýchané, chuť sa od palaciniek z bielej múky nelíšila, nikto ani neprišiel na to, že boli z tejto múky. Hoci som použila biely cukor a ochutený tvaroh a bola som spucovaná za to, že keď použijem zdravú múku a ostatné nie, tak to nie je ono, ale niekde začať musíme, nie ? Z druhej polovice som upiekla chlieb a tiež sa po ňom iba "zaprášilo". Bielu múku určite z jedálnička nevylúčim, ale už mám v zásobe aj 1 kg DM BIO špaldovej môky do zásoby. Ďakujem DM a MK za dobrý tip emoticon

    10. DM Dontodent ústna voda.
    Ústnu vodu používame celá rodina, za nás super a výhodu vidím, že má skôr sladšiu ako výraznú mentolovú chuť a aj kto nemá rád, alebo je alergický na výraznú príchuť je pre neho vhodná. A u nás mala úspech aj u najmladšieho člena rodiny emoticon. Používame ju ráno aj večer, výborný výrobok.

    11. DM BIO maslové špaldové keksíky.
    Medzi prvými prišli na testovanie na rad BIO maslové špaldové keksíky, po ktorých sa iba zaprášilo, vrhli sa na ne moje 3 deti a ledva sme si s manželom uchmatli po jednom k rannej káve. Plné líca našej slečny sú najlepšou reklamou na jemnučké, voňavučké, krehké maslové keksíky. Určite neobanujú ani dospeláci na také domáce žuvanie ku kávičke ... ideálne na rodinný výlet, lebo si pochutí celá rodina .... mňaaaam !

    12. Balea MEN Precision holiaci strojček pre mužov.
    Mám doma 3 chlapov, tak sa u nás rozhodovalo kto bude testovať hrou "kameň, papier, nožnice" no a vyhral najstarší chlap a to môj zákonitý. Nakoľko si telo ako také,podľa jeho slov, už v dôchodkovom veku emoticon 50 rokov holiť nezačne, testoval na tvári, on bol spokojný a za mňa tiež spokojnosť, jeho objatie bolo hladučké ako detská prdelka emoticon Výrobku udeľujem pochvalu a 1...

    13. Denkmit dezinfekcny avivazny prostriedok .
    Aviváže nikdy nie je dosť !!! Za mňa ďalší super výrobok DM drogérie. Nakoľko už nepoužívame plienky, na ktoré je táto aviváž ako stvorená na odstránenie baktérií, testovala som na spodnom prádle a kuchynských utierkach. Plus je, že je bez vône, čo je výhodou pri prádle a hlavne kuchynských utierkach a aj pri nízkej teplote, pri ktorej spodné prádlo periem , aby sa nepoškodilo, si môžem byť istá, že všetky baktérie sú fuč a moje telo je v bezpečí. Výrobok považujem za ***** hviezdičkový a odporúčam do všetkých rodín, nielen do rodím s malými deťmi.

    No a #test_dm4 je na konci. Bolo mi veľkou cťou a ešte raz sa chcem touto cestou poďakovať Modrému koníku a DM Drogérií za možnosť zúčastniť sa tohto testu a môcť verejne vyjadriť svoje pocity a vnemy. Verím, že som mnohým uľahčila rozhodovanie pri kúpe toho, ktorého výrobku. Čo sa mňa a mojej rodiny týka ani jeden výrobok v testovacej rade nás nesklamal a určite klady prevyšujú nad malými nedostatkami niektorých výrobkov. Určite sa budem aj naďalej zapájať do výziev a súťaži organizovaných MK a DM drogériou a možno sa ešte na mňa niekedy usmeje šťastie. Ďakujem, ďakujem, ďakujem ... Rada som s Vami spolupracovala a ešte sme sa aj príjemne zabavili ... prajem veľa úspechov a kopec nových a zaujímavých produktov, ktoré nám ľuďom budú uľahčovať život ... s pozdravom Martina a jej úžasná rodinka emoticon