titulienka
2. aug 2019
198 

Testovanie dm

Naša slnečná dovolenka sa začala aj s testovaním výrobkov dm. Tento rok sa naša rodina rozhodla navštíviť Taliansko, slniečko nám svietilo celú dovolenku, takže testovanie bolo v plnom prúde . 

OPAĽOVACIE MLIEKO SUN DANCE KIDS 30

Ocenili hlavne deti pre jeho aplikovanie, od starších až po najmenšie. Natieranie bola doslova zábava. Mliečko nie je parfumované, takže deti boli spokojné. Aj po okúpaní mliečko spĺňalo svoju dostatočnú ochranu. Obišli sme sa bez spálenin, samozrejme, so slniečkom sme to nepreháňali.

Image title

OPAĽOVACIE MLIEKO SUN DANCE 30 HOCH

Toto mliečko na opaľovanie je v akurátnom množstve, ktoré vojde aj do tej najmenšej kabelky. Odskúšali sme ho s manželom a nemali sme žiadne námietky, zároveň jeho príjemná vôňa, pre mňa exotická vôňa ovocia, tiež zanechala svoje čaro.

OCHRANNÝ BALZAM NA PERY - SUN DANCE 30

Tento veľmi príjemný balzam sme doslova museli pred našou najmladšou dcérou schovávať. Jeho príjemná sladkastá chuť zachutila všetkým členom rodiny. Konzistencia sa neroztopila, aj keď sme naň na chvíľku zabudli na slniečku, čo nás veľmi milo prekvapilo.

Image title

SPRCHOVÝ GÉL - BALEA RELAXING BALI

Sprchový gél s príjemnou exotickou vôňou potešil hlavne dievčatá, manželovi a synovi bola táto vôňa príliš ženská. Samozrejme využili sprchový gél pre mužov BALEA MAN.

Image title

JEDNORÁZOVÉ PODBRADNÍKY 

Tieto podbradníčky využil najmenší člen našej rodiny, náš vnuk. Tým, že sú papierové, sú úplne perfektné v domácnosti, ako aj na cestách, ušetria kopec času.

Image title

PLASTOVÝ TANIERIK A LYŽIČKA

Veľmi pekná ilustrácia na tanieriku, ktorá určite poteší tých najmenších papkáčikov. Nášho Alexa nezaujímalo jedlo, ktoré na ňom bolo, ale to, čo je pod ním. Tanierik sme mali aj v mikrovlnke na pár sekúnd, na ohriatie, a vôbec nič sa s ním nestalo, taktiež boli aj v umývačke a tanierik je taký ako na začiatku.

Image title

ČIASTIACI GÉL NA RUKY

Tento malý šikovný gél u nás nechýba v žiadnej kabelke. Jeho využitie je veľmi ocenené v akejkoľvek situácii, má charakteristickú vôňu čistiacich gélov, snáď nikomu táto vôňa môže prekážať, ale nám nerobí žiaden problém.

VLHČENÉ UTIERKY BABYLOVE

Vlhčené utierky využívame už skoro 10 rokov, od doby, keď sa nám narodila 3. dcéra. Sú príjemné, hlavne sa netrhajú, čo sa dosť často stáva u iných značiek. Využívame ich snáď celá rodina od mamky, až po vnuka. 

PLIENKOVE PLAVKY BABYLOVE

Tieto plienočky odskúšal náš vnu , dcéra ich hodnotila veľmi pozitívne, gumička je príjemná, netlačí na žiadnom mieste, po okúpaní nebol žiadny problém dať plienočku dole. Ocenila to, že plienočky sú farebné.

Naše testovanie s produktami dm dopadlo úplne na výbornú. Tejto značke ostávame naďalej verní. Využívame kopec iných produktov od detských, až po produkty pre dospelých či čistiace alebo pracie produkty. Vždy nás zaujala cena a kvalita týchto výrobkov. Určite našu recenziu na tieto výrobky posunieme ďalej.

ĎAKUJEME, že sme sa mohli zúčastniť testovania dm produktov.

#test_dm23, #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli