Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    tmarky1
    Správa bola zmenená    11. máj 2024    

    Prosím vás,bol niekto na preskúšanie v autoškole po troch dopravnych priestupkoch za rok? Robí sa tam iba písomný test alebo aj jazda?

    po roku PN platenej /teda po uplynuti 52tyzdov/ som nastúpila do práce. Najprv som 2mesiace mala dovolenku a teraz mesiac odpracovala. budem mat narok na platené obycajne OCR?

    prosím vás treba k neurologovi výmenný lístok od obvodnej? môže byť aj odporúčanie z onkológie?

    prosím vás, ak ste sa registrovali na PCR testy pred operáciou, čo ste zaškrtil v prihláške? Treba im na odbernom mieste dať výmenný lístokod lekára alebo stačí lekárska správa s dátumom operácie? V akom predstihu sa dá registrovať? Týždeň? ďakujem

    prosím vás k ockovanie ucitelov mám otazku:
    neviete či sa môže zaregistrovať ucitel 1.stupňa ktorý je momentálne na PN/s kolenom/?

    Prosba.Som PN, 24.2.bude rok. Vybavujem invalidny.v piatk mi volal posudkovi lekar z SP,že mám prísť na podpis schvalenia posudkovej bez pritomnosti 25.1., papiere potom este pošlu do Ba.Kde sa este caka na ich rozhodnutie o výške. Ale že mám ukončiť PN k 25.1.Dosť na tom trval, hoc ja ešte mám plánovanú operáciu a PN mám platenú zo školy este mesiac.
    Myslela som ze po skonceni platenej Pn ostanem este do septembra na neplatenej PN. Posudkovi mi tvrdí že PN musím teraz ukončiť a keď teraz neprídem na podpis tak potom až o mesiac ked mi skonci platena pn alebo ktovie kedy to znova budú prejednavat na podpis? viem ze subezne platena PN a ID nie je mozna, nie je to tak ze ked mi skonci platena Pn automaticky mi môžu dať na podpís ID a zacnu vyplacat ID od vtedy?MUSIM ukoncovat Pn? nemozem ostat ďalej na neplatej PN +ID? Alebo môžem ukončiť PN podpísať id a na druhy den ísť znova na PN s inou diagnózou a oni mi ešte zaplatia ten zvyšný mesiac PN do 52 týždňa v tej istej výške a potom už bude akoby neplatené pn? dá sa to ?

    Onkopacienti, ktorý chodia na liečbu, musia ísť na covid testy, nevie niekto?

    Prosím vás potrebujem výmenný lístok ak idem na usne už 2krat na vyplách ucha? Treba ho zakaždým či len pri prvej návšteve? Dakujem

    Ak muz začal materskú 3.4.2020, kedy je dátum skončenia? Ak chce hneď žiadať o rodičovský príspevok nevieme od akeho dátumu. Ďakujem ak poradite

    Mate niekto vybavený preukaz ZTP pri onko ochorení prsníkov? Dali vám aj so sprievodom aj príspevok na benzín aj parkovaci preukaz? Ak dajú príspevok na benzín treba im dokladovať blocky? Ak vam dali so sprievodom môžu dať príspevok na benzín? Či?

    Ahojte. Som PN zo zamestnania pol roka a ešte polroka budem koli diagnóze. Ak by mi schvalili invalidny , musim ukoncit PN alebo este domarodovat porok a tak mi budu vylacat invalidny?

    Ahojte. Som PN zo zamestnania pol roka a ešte polroka budem koli diagnóze. Ak by mi schvalili invalidny , musim ukoncit PN alebo este domarodovat porok a tak mi budu vylacat invalidny?

    Neviete mi povedať aka je cca výška invalidného dôchodku pri onko pacientoch, 10 rokov odpracovaných, 1dieťa? Dá sa brať invalidný aj PN zároveň?

    Ahojte, mužovi v septembri konci matersky príspevok ale chcel by ostať s malým do 3rokov. Mohol by ísť malý do škôlky na pár hodín alebo keď je muž na rodičovskej dovolenke tak sa to neda? Dik

    Operácia prs v Michalovciach. Poznate niekoho kto podstupil mastektomiu u p. Dr. Bujňák a alebo dr.Koziaka? Aký sú? Ďakujem.

    OUSA v BA. Otázka na vás ktoré ste podstúpili operaciu oboch prs = mastektomia? Ako to tam prosím vyzera na oddelení? WC, wifi , tv je na izbe? To lezite na chirurgickom či na gynekologickom, po operácii? Ako prebieha prijem , pobyt? A mena Mudr. Dyttert a Chvalný poznate? Ďakujem za viac info, snáď ma to upokoji.

    Brali ste niektorá Medocriptine na zastavenie laktacie? Na čo sa mám pripraviť? Treba aj odstriekavat alebo radšej nerobiť nič?

    tmarky1
    Správa bola zmenená    24. nov 2019    

    Mali ste niektorá problém pri odtsvivani že vám ztvrdli prsia, ale neboleli resp. Že sa vám tam spravili nebolestive hrce. Na usg je napísané,že cysticka mastophatia a galaktokela. Ako vám to riešili?zmyzlo to samo po nejakom case? Môže sa ešte kojit? Ďakujem

    Neviete kde by som vedela zohnať malé leporelo " kto čo ma rád " o zvieratkach alebo nepredavate niektorá? Ďakujem