Tomica so starým mali odjakživa takú politiku, že ak hostia niečo pokazili, alebo "obnosili", do apartmánov sa kúpili nové veci... a tie "zánovné, nie ešte celkom na vyhodenie kúsky", išli ku nám. Musím priznať, že mi to vždy išlo na nervy. Prečo by sme aj my nemohli mať nové a pekné veci? (Za tento postoj som si od svokra vyslúžila pohoršené c-c-c-kanie a titul "buržoázny pôžitkár".) 😅 Avšak, starý morský vlk ma nenaučil šetriť a prišiel úsporným dňom koniec.

    Zatrúbila som do boja a ohlásila prerábky. Tomica k situácií zaujal veľmi žiadúci postoj - súhlasil a zároveň mu je jedno, čo s priestorom spravím, ak ho nebudem nútiť nič vyberať. Presne toto som chcela počuť 😂 Barba, na druhej strane, plánuje klásť tuhý odpor...A to ešte nevie, koľko starých harabúrd poputuje na zberný dvor 😀

    Záverom, pánov čaká malé prekvapenie. Zatiaľ netušia, v akom štýle plánujem apartmán zariadiť. (Odpoveď je v mojom obľúbenom - marokánsko-orientálnom.) Aby mali aj oni nejaké vzrúšo, nechala som ich pár dní tipovať.

    Verím, že tento proces bude parádna a zábavná cesta a že sa mi podarí spraviť si miestečko snov. Dnes som bola kúpiť farbu a zajtra, po šichte, idem maľovať.

    Akcia 1001 noc môže začať ❤ Držte mi palce.