Včera som si náhodou prečítala analýzy skúsených "internetových odborníkov a politológov-samoukov" na situáciu v Izreali a Palestíne. Hlavnou témou bolo, či nám viac "ničia život" Arabi, alebo Židia. Tak som sa zamyslela nad tým, kto je na vine za všetky nevydarené obdobia v mojom živote a prišla som na toto:

    * Sama som sa rozhodla, že budem pred kamarátmi machrovať, ako sa viem voziť na bicykli bez držania volantu, čo viedlo k pádu, 8-násobnej zlomenine, dvom operáciám a pol roku rehabilitácií.

    * Bol to môj nápad ísť v strede noci hľadať na Silvestra chatu v zasnežených lesoch Marikovej. Ešte som na to nahovorila aj troch ďalších ľudí. Nielenže sme skoro zamrzli, ale mali sme následne dva mesiace zaracha a naši ma nechceli pustiť na dozvuky 😀.

    * Ani bývalého muža mi nevnútil nikto cudzí. Sama som si ho vybrala a keď mama komentovala, že G. je idiot, ešte som hodila patetický výlev o tom, ako mi chce zahatať cestu ku šťastiu. 😅

    * A môj celoživotný problém? Nič neviem urobiť podľa časového plánu. Odkladám, odkladám, až kým mi nehorí za riťou a potom zažívam kopu stresu, ktorému sa dalo predísť, keby som nebola flákač.

    Záverom: Nepotrebujem ani Arabov, ani Židov, aby mi ničili život. Sama sebe som najväčší nepriateľ. 😂