trendovepostielky
    31. júl 2017    Čítané 195x

    Je detská postielka dôležitá?

    Po maminkinom brušku sa stáva pre bábätko najbezpečnejším miestom jeho detská postielka, kde strávi veľa času spinkaním aj hraním. Musí to preto byť preň príjemné prostredie, z ktorého nebude mať obavu, ba práve naopak, bude sa tam cítiť úplne bezpečne a spokojne. K tomu mu môžete dopomôcť jedine Vy rodičia, a to výberom tej správnej detskej postielky. Ak sa rozhodnete pre nákup z www.trendovepostielky.sk, môžete sa spoľahnúť na veľký výber do každej detskej izby – elegantnej, grandióznej, veselej, rozprávkovej aj hviezdičkovej. Okrem toho je našou prioritou zabezpečiť bezpečnosť a maximálne pohodlie a komfort nášmu najmladšiemu klientovi. Preto je každá postielka vybavená 3 úrovňami nastavenia roštu, rovnako ako tri vyberateľné tyče z bočnej strany. Vieme, že okrem bezpečnostných funkcií postielky a musí byť aj pohodlná a mať príjemný vzhľad, preto sú postielky k dispozícii v mnohých atraktívnych farbách. Okrem toho sa vyznačujú vysokou precíznosťou spracovania o každý sebemenší prvok. Rozkošná grafika na prednej strane mnohých z našich postielok zachováva detský charakter izby a tým pádom príjemné prostredie pre Vaše dieťatko.

    K postielke si môžete dokúpiť aj prebaľovaciu komodu alebo prebaľovací pult v rovnakom dizajne. A pre mäkké a pohodlné sníčky odporúčame sadu do detskej postielky z príjemnej 100 % bavlny, z antialergickou výplňou, bezpečným zapínaním návliečok na zips a krásnymi žiarivými či jemnými farbami.

    Prebaľovací pult šetrí vašu chrbticu, navyše predstavuje miesto, kde môžete mať všetky potreby na prebaľovanie vášho dieťatka na dosah. Je dobré umiestniť do bezprostrednej blízkosti pultu aj odpadkový kôš, ktorý vám ušetrí zbytočné kroky a neporiadok v izbe.

    trendovepostielky
    31. mar 2016    Čítané 80x

    PRO profile of trendovepostielky

    Vybrať všetko, čo bude malý človiečik potrebovať, je niekedy náročné. Preto je dobré vymedziť si priestor na zariadenie, ktoré potrebujete na starostlivosť o bábätko – postieľku, ohrádku, hraciu plochu, prebaľovací pult. Tieto záležitosti spríjemnia prvé okamihy nielen vášmu dieťatku, ale najmä vám samotným. Radi Vám s ich výberom pomôžeme.

    trendovepostielky