trinka
26. jún 2019
813 

Ako nás zachránili "prdi kvapky"

Ahojte, konikárky moje,
ja viem, že som mala zverejniť recenziu pred tromi dňami, ale čo k nám Luky zavítal, som mala notebook zapnutý dvakrát, a kedže som nespala súvislejšie ako tri hodinky, môj "vykojený mozog" začal štrajkovať.
Áno, áno, včera mi volala naša lekárka: "Mamička, máte dnes poradňu - čakáme vás." Ja som bola úplne v tom, že poradňa je až zajtra. Ale dofrčali sme, povážili a pomerali nás, ako sa patrí. Len ja som mala celý čas pocit, že som na h***enko rodič...
Ten pocit mám aj dnes, hoci som si s dobrým pocitom sadla za notebook, lebo sa mi podarilo uložiť moju vrieskajúcu lásku. Pocit skončil, keď som otvorila poštu a miesto 26., tam bol dátum 23. Som len ja fakt takto nemožná? Ale poďme k nášmu testovaniu - oneskorene, ale predsa.

28.5. sme dostali balíček. Mňa prekvapil samotný obsah, a keďže sa priznávam, nie som zrovna ten, kto sa vyzná v značkach, tak som si hneď pogúglila, že čo to je. Čo obsahuje a podobne.
Koliky... Ktorá si tým prešla, vie a pozná to číre zúfalstvo. Bábo plače, chcete mu pomôcť, no nedá sa.

Zúfalý drobec a zúfala mama (veľmi často tento jav postihuje aj tatika, súrodencov a zasahuje aj k susedom). Mama je celý svet, a keď táto jediná "spasiteľka" nepomôže, tak kto potom?
Skúsili sme mnoho prípravkov, a verte mi, pri našich drobcoch sme si prešli všeličím. (Občas mám pocit, že môžem písať detskú zdravovedu.)
Preto ma hneď zaujalo testovanie antikolikových kvapiek. Vravím si - napíšem, uvidíme... Prvýkrát som sa zapojila a hneď nás aj vybrali.
Pre mňa boli najpodstatnejšie teda "prdi kvapky".

Skúsili sme. A neobanovali. Neviem prečo, ako, začo a ani načo, ale my sme prespali prvú noc (zatiaľ bola len jedna, ale to po dvoch mesiacoch táááák dobre padne). Takže používame a zatiaľ neprestávame.

Všetky vieme, aké je "déčko" dôležité. Ak bude treba, dokúpime. Bála som sa, ako bábätka bolievajú brušká - nás nebolelo. Takže kvapkáme ďalej. Určite kvapôčky doužívame, a ak bude treba, dokúpime rovnakú značku. Nič už meniť nebudem.

Pretože slniečko nie je Lukáškov kamarát...

Olejček na vlásky sme vyskúšali iba dvakrát, pretože ho Luky nepotreboval. Bola som ale zvedavá. A čo musím uznať, že krásne vonia. Manžel sa teší, že keď si oholí hlavu, dá si tú voňavú nádheru a pýtal sa, či ho pomasírujem ako juniora... 😃

Pomasírujem, čoby nie! Až bude čas. Myslím, že sa asi chvíľu načaká... Alebo sa môže napísať do kalendára, ale či mu to s mojím vykojeným mozgom pomôže, to neviem. Skúsila som aj krém pre ženy. Baby, ja fakt nie som na mastikovanie seba. Mala by som si nájsť čas, ale keď je čas, nie je chuť. Takže nespoznám rozdiel medzi inými krémikmi na podobné účely ako sú napr. strie. Pokožka bola príjemne hladká a krásne voňala, ale že by som si všimla nejakú zmeny, to by asi chcelo pravidelnejšie užívanie a dlhodobejšie.

Zhodnotím to v závere asi takto. Ďakujeme, že ste si nás vybrali, lebo ste nás zachránili! "Prdi kvapky", tým ostaneme verní. Jo, a aby som nezabudla, za nás je určite TOPka aj tá mentolová naplasť. (Ja som ju nastrihala a dala mojim alergikom pod nosy a spali ako bábätká. A manžel aspoň jednu noc nechrápal!)

#test_colief #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli