trish22
25. sep 2018
442 

CURAPROX BE YOU- Pasty, ktoré chutia

O zubných pastách Curaprox som už počula a aj som ich videla, lebo  už roky pravidelne kupujem pre celú rodinu kefky Curaprox. Preto som na tešila na testovanie a bola som naozaj šťastná, keď ma vybrali.

Pred dvoma týždňami nám bol doručený balík na testovanie zubných pást Curaprox BE YOU. V balíku boli 3 zubné pasty BE YOU podľa môjho výberu. A to DAYDREAMER, CHALLENGER a PURE HAPPINESS. Ku každej paste bola pribalená kefka rovnakej farby. V balíčku boli aj 3 samostatné porcelánové stojany na kefky, letáčik, omaľovánka a nálepky pre detičky. Veľmi som na potešila, lebo som nečakal takto krásnu nádielku nových kefiek a aj stojanov.

Prvý deň sme hneď vymenili kefky, nachystali stojany, starý stojan išiel vedľa.  Mením kefky často, a moje ešte častejšie, lebo mám strojček na zuboch a kefky sa mi zničia behom niekoľkých dní.

Predstavujem vám našu zbierku zubných kefiek a rôznych pomôcok na čistenie zúbkov. Keďže ja mám ten spomínaný strojček, tak používam okrem klasickej zubnej kefky aj medzizubné kefky, SINGLE kefku na dočistenie strojčeka a zubov. Dlhé roky používam aj škrabku na jazyk, nakoľko od detstva ma trápia afty. Vtedy keď mám v ústach niekoľko veľmi boľavých pľuzgierov tak samočistiaci proces úst je veľmi ťažký a zlý, na jazyku sa robí povlak. Preto je dobré ten povlak odstrániť a tým sa odstránia aj baktérie a zdroj možných infekcií.

Hneď na druhý deň ráno sme vyskúšali prvú pastu a to, Challenger. Tú si vybrala naša najmenšia Lilianka (dokonca aj na nálepke je meno Lili J ) kvôli farbe. Samozrejme jej pasta nechutila, štípala ju, nie je zvyknutá. Bude mať len 4 roky, ale ona tiež chcela vyskúšať tak som jej to nechala.

BE YOU CHALLENGER je príchuti hurmikaki a gintonic. Práve pre túto nezvyčajnú kombináciu a chuť som si vybrala túto pastu na testovanie. Je trošku horkastá, ale veľmi príjemná mentolová. V paste sa nachádzajú guličky. Môj syn mi vysvetlil prečo: Vieš maminka načo sú tam tie guličky? Lebo keď vyplachuješ ústa tak tie guličky sa šúchajú o zuby a takto ich čistia. No prosím pekne! Hotový zubný hygienik :D

Druhý deň sme otvorili pastu BE YOU DAYDREAMER. Vyberal si ho syn na základe farby a to krásnej modrej. Ten dizajn týchto pást je naozaj krásny, farebný. Daydreamer má chuť černice a sladkého drievka. Táto pasta v porovnaní v Challenger nám omnoho viac chutila. Je jemnejšia, sladšia a naozaj vyniká super chuť černice.

Tretí deň patril mojej najočakávanejšej paste BE YOU PURE HAPPINESS. Tak pre mňa to bola naozaj čistá radosť. Zubná pasta má chuť marhule a broskyne. Konzistencia pasty je rovnaká ako predchádzajúce testované s guličkami ale krásne vonia a tá chuť je neskutočná. Nikdy by som neverila, že pasta ktorá je mentolová môže zároveň takto krásne chutiť po ovocí ako pasty BE YOU. Cítiť blahodarnú chuť marhule a broskýň.

Už po niekoľkých dňoch každý z nás mal svojho favorita. Challenger, ktorý nám na prvýkrát chutil nakoniec zostal v úzadí a siahali sme poň menej. Keď teraz držím v rukách tie pasty, tak najviac chýba z tuby Pure Happiness. Takže jednoznačne má prvé miesto v obľúbenosti. Na druhom mieste je Daydreamer a na treťom Challenger.

Pozitíva týchto pást vidím najmä v chuti, v kombinácii mentolu a ovocia. Je vyrobená hlavne z prírodných ingrediencií, čo je pre mňa špeciálne dôležité kvôli aftám.  Ďalším pozitívnym prvkom je pre mňa dizajn.

Negatívum vidím jedine v cene týchto zubných pást. Ceny sa pohybujú okolo 10-12€.

Touto cestou by som sa chcela poďakovať  Teamu Modrykonik a Koník testuje, že mi umožnili si otestovať tieto úžasné výrobky. Ďakujem tiež firme Curaprox, že poskytli tieto balíčky na testovanie.

Chcela by som na záver napísať len toľko, že tieto pasty určite ODPORÚČAM. Sú dobré, chutné, kvalitné, s bieliaci účinkom, z prírodných ingrediencií a v super dizajne. Odporúčam si kúpiť sadu, kde sú malé balenia všetkých príchutí na odskúšanie. Predsa koľko ľudí, toľko chutí. Každému chutí niečo iné.

ĎAKUJEM ZA PREČÍTANIE 

#test_curaprox2 #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli