twinflame
20. feb 2017
25 

ENERGIE pre tento týždeň -

Dozrievanie. Na rozdiel od hektiky minulého týždňa, tento týždeň spomalíme. Energie tohto týždňa nás povedú na vlne spomalenia a dozrievania. Každá zmena má svoj čas a potrebuje dozrieť. Vzbrklé rozhodnutia a kroky nebudú tento týždeň v prospech veci. Dajme si načas s rozhodnutiami.

Práca

Prísľub zmien, ktoré nie sú prekvapením. Tohotýždňové zmeny v pracovnej oblasti patria do kategórie očakávaných zmien, resp. zmien, ktoré vyplývajú zo situácie. Diskusia na pracovnej pôde bude trochu na hrane výmeny názorov. Vyjdeme z nej s dobrým nápadom na budúce smerovanie práce.

Vzťah

Ozdravné odlúčenie. Niekedy je odlúčenie na dobro veci. Nemám na mysli rozchod ale odlúčenie kvôli služobnej ceste alebo povinnostiam jedného z partnerov. Každý tak má príležitosť uvedomiť si ako mu ten druhý chýba a aká je jeho hodnota a rola v živote toho druhého. O to viac si tak užijeme a budeme si vážiť spoločne strávené chvíle po návrate. Pevná pôda pod nohami v súkromí dáva silu vo všetkých ostatných oblastiach života. Preto je také dôležité mať vzťah, ktorý silu dodáva a znamená oporu.

Zdravie

Vedomá kontrola nad zdravím. Telo dostáva v tomto období zabrať. Psychické vypätie telo oslabuje. Keď vedome vnímame vplyv nášho životného štýlu na fungovanie vlastného tela, dokážeme včas zareagovať a zdravie posilniť. Choroba je signál, nie definitíva. Je to upozornenie, že niečo treba zmeniť. Psychika a telo sú dve spojené nádoby. Vyhýbajme sa stresu vedome.

Pre snažilky. Keď sa nedarí, treba sa pýtať. Dostatok informácií je polovica úspechu.

Dakujem❤

20. feb 2017

Začni písať komentár...

Odošli