twinflame
9. jan 2017
37 

ENERGIE pre tento týždeň -

Čo má prísť to príde. Otázka osudu je veľakrát záhadou. Existuje, neexistuje osud? Každý deň máme v sebe zázračnú silu a moc veci zmeniť. No existujú míľniky, ktorým sa nevyhneme. I keď je cesta kľukatá, často vedie k jednému bodu. Bodu naplnenia nášho poslania. Prichádza obdobie uvedomovania si vlastného poslania a vyšších síl, ktoré nám pomáhajú na ceste naplnenia nášho osudu.

Práca

Pracovne sme na začiatku novej cesty. Vynára sa pred nami ako nepopísaný papier a pripravuje nás na doteraz nepoznané obzory. Táto cesta môže byť spojená so zahraničím a cudzími jazykmi. Doba nás učí myslieť za hranice vlastných doteraz poznaných možností a hranice jazykových beriér. Nastupujeme na novú, nepoznanú cestu.

Vzťah

Aj tu karta naznačuje nový začiatok. V existujúcich vzťahoch ide o zmenu, ktorá sa dá považovať za nový začiatok v súčasnom vzťahu. U tých, ktorí vzťah ešte nemajú, je to prísľub prichádzajúceho vzťahu. Myslime na to, že vzťah sa v energetickej rovine nadväzuje skôr ako v rovine fyzickej. Venujeme pozornosť svojej intuícii a víziám, ktoré čo-to o novom vzťahu naznačia.

Zdravie

Nové výzvy v oblasti zdravia. Menšie doznievanie nedávnej choroby je ešte možné, no obdobie zaťažujúcej choroby je za nami. Opäť sa cítime pri sile a pociťujeme príval novej energie. I keď je počasie nepriaznivé, myslime na pohyb na čerstvom vzduchu. Vyjasní sa myseľ. Jasná myseľ = pevné zdravie.

Obdobie veľkej túžby po dieťati. S príchodom nového roka a zosilňujú energie túžby po dieťati. Po dieťati zatúžia aj ženy, ktoré si už mysleli, že otázka tehotenstva a materstva je pre nich neaktuálna. Hodnota rodiny a dieťaťa bude hrať tento rok prím.

Začni písať komentár...

Odošli