tykat
27. feb 2023

Zaciatky bez mlieka a vajec

keďže syn má intoleranciu mlieka a vajec tak sa musím naučiť variť aj bez týchto potravín 🙂 a tu si chcem urobiť zoznam osvedčených receptov

Ahoj, mozes pridavat prosim aj recepty? Dakujem🙂 Je tu aj skupina vegan, kde sa vies inspirovat receptami bez mlieka a vajec.

27. feb 2023
tykat
autor

@anelisa pridaný koláčik 🙂 ďakujem pozriem ...syn miluje mäso, čiže nie je vegán a zase má obmedzené niektoré druhy zeleniny ktoré nesmie kvoli nábehu na HIIT takže to musím všelijako kombinovať

27. feb 2023

@tykat rozumiem, ja tiez nie som pravy vegan, jedavam maso a dokonca mi vadi menej na zaludok ako niektore druhy zeleniny, ale tie veganske recepty su bez vajec a mlieka, takze vsetky sladke jedla su pouzitelne aj pre masozravcov a bezmasite zeleninove sa daju obohatit o maso. Ja sa preto inspirujem veganskymi strankami, lebo su tam overene nahrady vajec, mlieka a syra.

27. feb 2023
tykat
autor

@anelisa veď ja tiež, vždy tam nájdem niečo nové a dobré... ešte to vajíčko budem musieť vychytať, v masových fašírkach OK tam nechýba vôbec ale tie zeleninové sú tragédia... poskúšam teraz tie tipy čo mi dali.
A presne, mne ešte nikdy nebolo tak zle z hocijakej klobásy ako z redkvičky 😝 už som sa lúčila s týto svetom, myslela som že umriem.

27. feb 2023