Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Remíza 😎

    😉

    tykat
    Správa bola zmenená    6. dec 2021    

    Dobre ranko, prosim ako to je. Syn-zaockovany je v karantene (pozitivny spoluziak). Dnes by mal ist na odbery k dr. Moze ist alebo nie?

    tykat
    5. dec 2021    

    😁😁😁

    tykat
    Správa bola zmenená    7. júl 2021    

    Ahojte zienky, tie ktore sijete prosim mrknite ockom na tento sijaci stroj. Chcem ho na doma, usit bezne veci, obliecky, zavesy, jednoduche bluzky... je ok?
    https://www.mall.sk/sijacie-stroje-overlock/bro...

    tykat
    Správa bola zmenená    17. jún 2021    

    Baby tiez mate susedov ktori si myslia ze nemate radio??? Radovka, vsade klud pohoda, vtaciky spievaju a vedla susedia vypeckovane basy na celu ulicu pomaly kazdy den.. V poslednom case akoby im prepinalo, cerstvi 40tnici dve deti....ale druha puberta na nich ide alebo co...Mam chut zapnut naprazdno cirkular alebo rozbrusovacku.

    Baby, prosim poradte, kde teraz kupim v BA pripadne Samorin dlhe prskavky? Alebo aj tiche fontanky - ohnostroje. Dakujem vopred za tipy 🙂

    Kazde vianoce od detstva, odkedy pamatam ...vzdy sme mali ovocnu misu ktorej dominoval ananas, za sociku sa nezhanal lahko ale rodicia ho vzdy zohnali. Tak som tu "tradiciu" prebrala a mame ananas. Rodicia sa vzdy potesili ked som to spomenula. Nasi uz neziju a ananas mame aj tak kazde vianoce, a spominame ako ho zhanali ked sme boli deti.
    Minuly rok sa mi ho nejako nepodarilo kupit, tak som zobrala mango a nejaku karambolu...ze bude zmena a uz som to neriesila.
    24.teho som robila este nakup v nasich dedinskych potravinach a pri pokladni mi majitel podal ananas. Krasny, velky, urasteny...Pozeram ze co to. No, vravi, pri nakupe nad 20€ davame ananas. Tak sme sa smiali ze to asi zariadili nasi zhora, proste ananas musi byt🤗 ....tak tento rok som ho znovu kupila. ❤

    Preeeeesne 🤣🤣🤣

    tykat
    5. dec 2019    

    🤣🤣🤣

    Ahojte...nemocnica Antolská... neviete, dá sa tam v pohode zaparkovať?

    Jarná pohodááááá na teraske

    Správa od MK
    " ...Je tu marec, kam dáš prachy, starec?... "
    To čo má byť???