Zdielam, kedze my sa nemozeme zucastnit co mna velmi mrzi, snad o rok. Tak sa pridte zabavit a podporit chore deticky.
    DEŤOM Z LÁSKY-adresná pomoc onkologicky chorým deťom........
    Milí priatelia, srdečne vás pozývame na super akciu - Nakopni leto, ktorá sa uskutoční 28.6.2014 od 11.00 hod. v Brezovej p.Br. a svojou účasťou podporíte náš projekt Deťom z lásky, ktorý s manželom robíme už od júna 2013 Som veľmi rada, že osobnosti, speváci, ktorých som osobne oslovila, tak neváhali a rozhodli sa podporiť našu krásnu myšlienku pomáhať onkologicky chorým deťom, ktorú budeme môcť robiť aj vďaka vyzbieraným peniažkom aj naďalej!!!
    Takže obrovské ĎAKUJEM patrí hlavne skvelému tímu 6 mladých ľudí - BI6 , ktorí sú hlavnými organizátormi akcie, futbalovému tímu nadácie tv JOJ, Dare Rolins , Robovi Pappovi, Filipovi Lenarthovi, Jurajovi Mikuláškovi, Natálke Hatalovej a Lucke Jagerčíkovej. Taktiež sa chcem veľmi pekne poďakovať skvelým ľuďom a sponzorom, ktorí tiež priložili ruku k dielu a prispeli, pomohli. Veľmi si vážim pomoci všetkých , ktorí nám pomohli a tak ukázali aké veľké srdiečko majú !!!!!
    rodina Foltýnová
    PROSÍM kopírujte správu aj dalej - čím viac ľudí príde, tým viac peniažkov na vstupnom pre choré detičky vyzbierame !!!!!! (1 fotka)