Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    veronickamrazova
    16. feb 2019    Čítané 270x

    Ako nám dmBio a babylove produkty spestrili týždeň

    Keď sa mi v upozorneniach objavila možnosť, že sa budú testovať dm babylove produkty, ani sekundu som neváhala a zisťovala, čo treba urobiť, aby sme sa s Matildou zapojili, a tak si spestrili všedné zimné dni.

    V pondelok mi prišla správa s predmetom ,,Bola si vybratá na testovanie Dm produktov”. Nemohla som uveriť, že si vybrali práve nás a naozaj som sa veľmi, veľmi tešila. Testovanie nám trošku znepríjemnila Matildina choroba, ale myslím, že sme sa s tým popasovali dobre. 

    dmBio a babylove produkty používame bežne, preto pre nás niektoré neboli novinkou. Rada by som vám ukázala, aké produkty sa v balíku nachádzali, aké sme z nich mali dojmy a tiež vám pripojím k jednotlivým produktom link, kde si ho cez dm eshop môžete objednať. Taktiež každý produkt obodujem. 

    Tak sa do toho pustíme. 

    Balík obsahoval 12 produktov z kategórie hygiena, stravovanie, prebaľovanie a hračky

    HYGIENA:

    BABYLOVE ULTRA SENSITIVE UMÝVACIA EMULZIA

    Babylove produkty na kúpanie používame už viac ako pol roka. Vzhľadom k tomu, že Matilda nemá žiaden problém s pokožkou a označenie ultra sensitive znamená, že je to produkt určený pre extra jemnú pokožku náchylnú na kožné ochorenia, preto som nikdy nesiahala po výrobkoch s týmto označením a som veľmi rada, že som ani nemusela. Bohužiaľ mi nevyhovujú. Ako mínus vnímam aj dávkovanie, keďže hneď po otočení sa mi emulzia začala liať na ruku. Podľa mňa, ak by mala pumpičkové dávkovanie, asi by mi tá konzistencia až tak nevadila. Mne veľmi chýba aj vôňa. Mám rada, ak detské produkty voňajú ,,bábätkovsky". Hodnotíme 2/5.

    https://www.mojadm.sk/babylove-umyvacia-emulzia-ultra-sensitive-p4010355234971.html

    BABYLOVE ULTRA SENSITIVE TELOVÉ MLIEKO

    Od narodenia Matildy sme po kúpaní používali olej, no časom sme prestali aj olejovať. Znova sme pri produkte z rady ultra sensitive a ako som písala pri umývacej emulzii, Matilda má krásnu čistú pokožku bez akéhokoľvek ekzému, tak mi príde zbytočné niečo na telíčko dávať. Telové mlieko sme predsa len vyskúšali po kúpaní a vo mne nezanechal veľmi pozitívne dojmy. Na môj vkus bolo dosť lepkavé, riedke a aj pri tomto produkte mi chýbala príjemná ,,bábätkovská” vôňa. Telové mlieko od nás dostáva 2/5.

    https://www.mojadm.sk/babylove-telove-mlieko-ultra-sensitive-p4010355142139.html

    ALVERDE BABY OŠETRUJÚCI KRÉM

    Krém s bambuckým maslom a harmančekom je naozaj skvelou voľbou pre detskú pokožku. Má ľahkú textúru, jednoduché rozotieranie, príjemnú vôňu a ako bonus, po natrení Matildy som krém ešte dlho cítila na svojich rukách. Tento skvelý krém hodnotíme 5/5.

    https://www.mojadm.sk/alverde-naturkosmetik-baby-osetrujuci-krem-s-bambuckym-maslom-a-harmancekom-p4010355212504.html

    BABYLOVE SADA NA UČENIE ČISTENIA ZÚBKOV

    Ihneď, ako som krabicu otvorila, vedela som, že táto sada Matildu určite zaujme. Keďže má Matilda ešte len dva zúbky a ďalšie očakávame, tak masírovanie ďasienok je pre ňu veľmi príjemné. Tiež si spoločne každý deň zúbky umývame, najprv si ich umýva sama a potom jej ich umyjem ja. Použili sme túto kefku, a je veľmi fajn. Matilda sa k tejto sade počas hrania vracala každú chvíľu. Aj bábike stihla umyť a vymasírovať ďasienka a neomrzelo ju to dodnes. My tento produkt hodnotíme vysoko pozitívne, preto od nás dostáva 5/5.

    https://www.mojadm.sk/babylove-sada-na-ucenie-cistenia-zubkov-p4010355301086.htmlr

    STRAVOVANIE:

    DmBio ŠPALDOVÁ KAŠA

    Túto kašu sme už doma mali, no Matilde od začiatku prikrmovania kupované kaše nie sú po chuti. Skúšala som jej ju dávať viackrát, dokonca aj s ovocím, no nikdy neuspela, ako ani teraz. Na fotke je vidieť vyplazený jazyk a prštek tiež neoblízla, iba ním natrela pultík z jedálenskej stoličky. Kaše jej chutili len robené doma. No i napriek tomu, že Matilde nechutila, špaldovú kašu hodnotím pozitívne. Má super zloženie s nálepkou bio. Je cenovo dostupná. Pripravuje sa veľmi jednoducho s vodou. Dieťatku je možné nachystať konzistenciu podľa jeho chuti. Špaldovú kašu hodnotím 5/5.

    https://www.mojadm.sk/dmbio-obilninova-kasa-spalda-p4010355217080.html

    DmBio SUŠENÉ SLIVKY V JABLKÁCH

    Za týmto ovocným príkrom sa u nás iba ,,zaprášilo". Matilda má veľmi rada ovocie. V začiatkoch som jej robila ovocné príkrmy vždy doma, no teraz často siahneme aj po kupovanom. Podmienkou je pre mňa 100 % ovocia a žiaden pridaný cukor, čo tieto sušené slivky v jablkách spĺňajú. Na fotke je očividne vidieť, že Matilde veľmi chutil a po zjedení mala nielen plné bruško, ale aj obrovskú radosť z prázdnej fľaštičky. Preto tieto sušené slivky v jablkách hodnotíme 5/5.

    https://www.mojadm.sk/dmbio-prikrm-susene-slivky-v-jablkach-p4058172014987.html

    BABYLOVE BIO OVOCNÝ PRÍKRM

    Tento bio ovocný príkrm s marhuľou, banánom, kokosovým mliekom a maslovými keksami z limitovanej edície, žiaľ, neuspel. Už pri otvorení ma ovalil veľmi zvláštny zápach a tiež mi nebolo sympatické zloženie, keďže je v ňom pridaný i cukor. Predsa som skúsila dať Matilde ochutnať, no márne. Prvú lyžičku vypľula a druhú už natierala na pultík jedálenskej stoličky, ako je vidieť na fotke. Mne samej tiež nechutil, ten zápach mi veľmi vadil. Asi to bolo spôsobené tým kokosovým mliekom, ktorý v tomto ovocnom príkrme bol. Naše hodnotenie bude teda nižšie 2/5. Bodíky sú za označenie bio a pútavú etiketu na fľaštičke.

    DmBio DETSKÝ OVOCNÝ ČAJ

    Matilda je stále dojčená a od začiatku prikrmovania pila iba čistú vodu. Takto je to poväčšine i doposiaľ, no pri prvej Matildinej chorobe som hľadala nejaký čajík, ktorý by bol pre ňu vhodný. A našla som tento ovocný. Matilde chutil a vôbec nemala problém ho vypiť. Ochutnala, samozrejme, aj krabičku a vyhadzovanie sáčkov z krabice bola taktiež veľká zábava. Tento čajík sa taktiež pýši nálepkou bio, dokonca i vegan. Obsahuje jablká, šípky, maliny, mrkvu a červenú repu. Neobsahuje žiaden pridaný cukor. Na ovocnom čajíku si hocikedy, keď máme chuť na zmenu, pochutnávame spolu a veľmi nám chutí. Naše hodnotenie je 5/5.

    https://www.mojadm.sk/dmbio-detsky-ovocny-caj-p4010355351319.html

    BABYLOVE JEDNORAZOVÉ PODBRADNÍKY

    Jednorazové podbradníky som z návštev dm drogérie už poznala, no nikdy nekúpila. Podľa mňa je zbytočné používať tieto podbradníky na doma, keď vieme veľmi jednoducho a rýchlo preprať klasicky látkový podbradník, prípadne gumený vzhľadom k našej planéte. Ja osobne by som po nich siahla pri cestovaní, aby som nemusela v sáčkoch domov nosiť špinavý podbradník. Vyskúšali sme, a teda milo ma prekvapilo, že aj keď podbradník vyzerá celkom tenučko, po vyliatí polievky naň Matilda nemala mokré tričko, ktoré mala na sebe. Podbradník sa veľmi jednoducho upevňuje, a to nalepením na tričko. I keď pre Matildu nebol absolútne žiaden problém strhnúť ho :D Jednorazovým podbradníkom dávame 3/5.

    https://www.mojadm.sk/babylove-jednorazove-podbradniky-p4010355047915.html

    PREBAĽOVANIE:

    BABYLOVE PODLOŽKY NA PREBAĽOVANIE

    Prebaľovacie jednorazové podložky pre nás, žiaľ, už nie sú veľmi aktuálne. V Matildinom veku sú skôr vhodné na cestovanie, prípadne prebaľovanie niekde mimo domu. No i napriek tomu ich dôverne poznáme. Keď bola Matilda maličká, tieto podložky boli pre nás super pomôcka. I na fotke, kde na tejto podložke leží, má Matilda jeden mesiac. Podložky hodnotím tiež pozitívne, i keď pri viacnásobnom použití (rozumej, ak sa Matilda pri prvom použití nepocikala, používali sme ju ďalej) a pri intenzívnejšom pohybe Matildy sa vnútro zbíjalo postupne dokopy. No menej ako podložky konkurenčných značiek, ktoré sme vyskúšali a nebolo ich málo. Prebaľovacie podložky hodnotíme 3/5.

    https://www.mojadm.sk/babylove-podlozky-na-prebalovanie-p4010355390974.html

    BABYLOVE VLHČENÉ UTIERKY SENSITIVE S PANTHENOLOM

    Tento produkt je pre nás ohodnotiť nemožné. Od narodenia Matildy vlhčené utierky nepoužívame. Vždy sme umývali pod tečúcou vodou a robíme to i doteraz, aj keď už Matilda kaká výhradne do nočníka. Keďže sme žiadne na zadoček nepoužili, neviem sa k nim vyjadriť. NO S URČITOSŤOU MÔŽME TVRDIŤ, ŽE NA UTIERANIE PRACHU, PUSINKY A RUČIČIEK SÚ DOKONALÉ. Za tento účel dávame vlhčeným utierkam 5/5.

    https://www.mojadm.sk/babylove-vlhcene-utierky-sensitive-s-pantenolom-p4010355130372.html

    HRAČKY:

    BABYLOVE PLYŠOVÁ ŠUŠTIACA HRAČKA

    Šuštiaca plyšová príšerka je hračka pre detičky skutočne už od útleho veku. Nielenže je veľmi ľahučká, veľkostne jednoducho uchopiteľná do detskej ručičky, ešte aj šuští, čo detičky istotne zaujme. S Matildou sme si touto šuštiacou príšerkou spríjemnili ranné sedenie na nočníku. I v tomto veku sa jej páčilo, že plyšová príšerka šuští. My sme na príšerke hľadali očká, noštek a pusinku. Očko sa Matilde podarilo ihneď ukázať. Veď pozrite 🙂 Príšerku hodnotíme 5/5.

    https://www.mojadm.sk/babylove-sustiaca-plysova-hracka-p4010355476869.html

    Ďakujeme, ak ste sa dočítali až sem. Ešte viac nás bude tešiť, ak niekomu z vás pomôžeme pri rozhodovaní, či daný produkt kúpiť alebo nie. Bolo by super, ak by ste do komentára napísali, aké sú vaše skúsenosti s týmito produktami. Veď predsa 100 ľudí = 100 chutí.

    V neposlednom rade ďakujeme Modrému koníku a dm za možnosť testovať produkty. Urobili ste nám veľkú radosť. 

    Veronika a Matilda 🙂

    veronickamrazova