vivab
    9. máj 2017    Čítané 305x

    Supreme lifting od NUNACE

    V prvom rade sa chcem poďakovať za príležitosť vyskúšať francúzsku kozmetiku NUANCE, presnejšie celú radu SUPREME LIFTING od 40 rokov.

    Keď prišiel balík bola som nadšená. Bol krásne zabalený, krémy boli v luxusných zlatých krabičkách.

    Sada obsahovala:

    • Denný krém - na normálnu a zmiešanú pleť
    • Denný krém - pre suchú pleť
    • Nočný krém - pre všetky typy pleti
    • Očný krém - pre všetky typy pleti
    • Sérum - pre všetky typy pleti

    Hneď som začala testovanie. Keď som otvorila krémy, zaujala ma príjemná a jemná vôňa. Začala som večer po odlíčení pleti.

    Sérum - pre mňa jednoznačne top

    Po nanesení na pokožku som pocítila jemné napnutie. Nevenovala som tomu pozornosť. Veď prvý deň ešte nie je možné posúdiť účinnosť. Ale postupom času si neviem vynachváliť toto sérum. Obsah kyseliny hyalurónovej a mangánu dodáva mojej pleti hebkosť a jemnosť. Používam ho každý večer a ráno pred nanesením krému.

    Denný krém pre suchú pleť

    Mám suchú pleť, takže tento krém mi vyhovuje. Veľmi dobre sa vstrebáva a hydratuje moju pleť. Obsahuje bambucké maslo a prírodné zložky, ktoré vyživujú pokožku.

    Denný krém pre normálnu a zmiešanú pleť

    Priznám sa, tento krém som neskúšala, keďže mám suchú pleť. Dala som ho na odskúšanie mojej dobrej kamarátke. Ona má zmiešanú pleť. Po troch týždňoch mi pravdaže krém nevrátila. Povedala, že ho bude používať aj naďalej. Vyhovuje jej a tvrdí, že jej pleť je svieža a má menej vrások.

    Nočný krém pre všetky typy pleti

    Prvý týždeň po nanesení nočného krému ma štípala tvár.Nemala som ju podráždenú,len som pociťovala štipkanie . Som rada, že som to nevzdala, lebo po niekoľkých dňoch to prestalo. Verila som, že prírodné zložky obsiahnuté v kréme predsa nemôžu škodiť mojej pleti. Ráno po zobudení, mám pleť jemnú a vypnutú.

    Očný krém

    Tak tento krémik je moja druhá topka. Je super. Obsahuje zaujímavé zložky,ako je voda zo Švajčiarskeho ľadovca,ktorá je upravená do formy lipozómov. Dobre sa nanáša, vyhladzuje očné vrásky. Ale čo je hlavné, redukuje tmavé kruhy pod očami.S týmto ja mám dlhé roky problém, Kruhy pod očami sa mi po nanášaní očného krému výrazne zmiernili.

    Keď som začala s testovaním,bola som rozhodnutá, že keď sa vyskytnú negatíva tohto radu, určite ich napíšem, no nestalo sa.

    Moja pleť bola rozmaznávaná touto luxusnou kozmetikou. Za tie tri týždne sa pleť výrazne zlepšila o 100%. A o tom som sa nepresvedčila len ja. Moji známi a rodina mi to potvrdili. Túto kozmetiku stojí za to vyskúšať.