vmatuscinova
27. mar 2020
127 

Portal na pomoc nadmerne placlivym detom

#kolika #nadmernyplackojenca

Dobry den, dovolujem si Vas oslovit v suvislosti s 1 projektom, na ktorom pracujem - jedna sa o portal, ktoreho cielom je sirenie osvety a pomoc rodicom s nadmerne placlivymi babatkami. Nizsie posielam info, ako by mala online verzia portalu vyzerat a potesim sa, ak mi date vediet, ci v danej situacii sa vam ten obsah javi zaujimavy a napomocny, pripadne co ine by podla vas este dokazalo maminkam ci utrapenym rodicom pomoct. 

Verim, ze nas je tu viacero s touto skusenostou, pomozme si navzajom. Vopred velmi pekne dakujem za feedback, ak vas nieco napadne;)

Portal je aktivitou obcianskeho zdruzenia, ktore ma za ciel pomoc rodicom nadmerne placlivych deti v ich narocnej situacii, prispieva k informovanosti a sireniu osvety. Obsah portalu pozostava z rozhovorov, clankov, videi a ebookov pripravenych v spolupraci s odbornikmi najma z radu pediatrie, detskej neurologie, gastroenterologie, laktacneho a vyzivoveho poradenstva, psychologie, neonatologie ci farmacie. S pediatrami riesime standardne neduhy novorodeneckeho veku aj to, o com sa urcite zmienit na poradni, psycholog pohodu matky a rodinne vztahy, laktacne najcastejsie priblemy v dojceni, gastro a imuno deti reagujuce na zlozky materskeho mlieka ci deti s refluxom. Neurologovia a fyzioterapeuti maju informovat o asymetriach, svalovom tonuse a neurologickej nezrelosti, co su najcastejsie priciny placu a usmernit pri polohovani a manipulacii. Farmaceut vysvetli ucinne latky v preparatoch na trhu a vyzivova poradkyna stravu matky.

Cast obsahu najma videi a ebookov bude vyclenena do premiovych sluzieb spoplatnenych drobnou odmenou cca do 10 e na krytie prevadzkovych a kompenzaciu vyrobnych nakladov hlavne videi a ebookov k manipulacii ci polohovaniu babatiek, aj tych s refluxom  ci ebooku s dietnym planom pre kojace mamicky k eliminacnej diete. Pripravujeme tiez symptomaticke hashtagove vyhladavanie podla zadefinovanych problemovych okruhov a kolikovy test, ktory rodica nasmeruje na najpravdepodobnejsou pricinu placu a jej riesenie. Tiez pripravujrme 10 dnovy step by step modul, v ktorim sa rodicom prihovori kazdy den iny odbornik a riesi sa vylucovanie jednotlivych pricin placu krok za krokom. Kazdy rodic tak z pohodlia domova ziska informacie a kvazi navod, ako moze svojmu dietatku pomoct. 

Je este nieco, cim by sme mohli rodicom pomoct? Velmi pekne dakujem

Veronika

Začni písať komentár...

Odošli