volakova
25. okt 2020
105 

Týždne zdravého stravovania s dmBio

Čo vás prvé napadne, keď sa povie BIO produkty? Pre mňa je to jednoznačne zdravšie stravovanie. Keď ma vybrali na testovanie produktov od značky dmBio, bola som nadšená. Z tejto značky mám doma zopár produktov a otestovať nové chute bolo potešením nielen pre mňa, ale aj pre moju rodinku.

Tak poďme si povedať zopár slov o testovaných produktoch, ktoré sú vyprodukované z ekologického poľnohospodárstva. 

Keby som mala zvoliť TOP produkt z týchto testovaných, tak by to bolo DmBio Ghee maslo.

Toto maslo má nádhernú farbu, vôňu a neodolateľne výraznú chuť. Na pečenie je ako stvorené, hlavne kvôli tomu, že sa neprepaľuje a jedlu dodá lepšiu chuť. Mojej dcérke sa snažím pripravovať pokrmy prevažne na tomto masle. Jeho cena je vyššia, ale určite sa oplatí investovať. Ja som na ňom upiekla aj tieto výborné a zdravé pohánkové palacinky. 

Ďalší produkt, ktorý sa stal mojím obľúbeným je DmBio Paradajkový kečup. Kečup má krásnu vôňu a intenzívnu paradajkovú chuť. Má síce redšiu konzistenciu, ale tá chuť sa nedá porovnať s klasickými umelými kečupmi. Takže, keď sa fľaška minie, určite si zbehnem do dm po ďalšiu. Skvelo sa hodí ako základ na domácu pizzu. 

Zaujímavým produktom bol pre mňa DmBio cisársky trhanec. Ak máte pocit, že stále raňajkujete to isté, tento trhanec môže byť pre vás príjemnou zmenou. Príprava zabrala 10 minút a chutné raňajky boli na svete. Trhanec by som prirovnala k lievancom alebo koláču. Chutil aj manželovi a mojej malej dcérke. 

DmBio Vegánska omáčka a lá bolognese mne a dcérke chutila, ale manželovi teda neulahodila. Mne chuťou veľmi pripomínala Morcadellu. Za mňa teda chutná a zdravá omáčka, ktorú by som si kúpila opäť.

Zdravé chrumkanie s dmBio? Predstavujem vám hneď 2 produkty pre milovníkov slaného a orieškov.

DmBio Študentská zmes je zmes orieškov ako mandle, kešu, lieskovce, vlašské orechy a hrozienka. V tejto zmesi prevažujú hrozienka, teda chuťovo ide o sladší mix. Kto neobľubuje hrozienka, tak určite po tomto mixe nesiahne. Ja mám hrozienka rada, takže tieto chute mi nevadia. DmBio Chrumkavé krekry zvieratká so sezamom sú nadýchané, chrumkavé, krehké a jemne slané. Majú pekné zvieratkovské tvary, ktoré potešia malých aj veľkých. 

Ďalším, pre mňa prekvapivo chutným, produktom je DmBio Nátierka Shiitake šampiňón. Niekoľko rokov som nejedla žiadnu paštétu, hlavne kvôli zloženiu, takže táto vegánska ma príjemne prekvapila svojou chuťou. Chutila ako klasická paštéta a natrela by som si ju na chlebík aj nabudúce. K nátierke som si pripravila DmBio čaj brusnica jahoda, ktorý má veľmi príjemnú sladkokyslú chuť a ja som dokonca vyjedla sušené jabĺčka, ktoré sú jednou zložkou čaju. Čajík obsahuje: kúsky jablka, ibištek, šupky plodov ruže šípkovej (šípok), kúsky brusnice, list černice, mrazom sušené kúsky jahody. Ak máte chuť na zdravú šálku čajíku, tak tento brusnicovo-jahodový vrelo odporúčam. 🤗

Našla som tu aj produkty, ktoré nie sú zlé, ale zrejme by som po nich pri nákupe v dm nesiahla. Zaradila by som sem dmBio mangovú nátierku, ktorá má pre mňa až príliš sladkú chuť. DmBio zmes na zeleninový bujón dodal polievke zvláštnu príchuť, ktorá mne neulahodila, ale manželovi naopak polievočka chutila. A posledný produkt, ktorý ma neoslovil sú DmBio Müsli s bobuľovým ovocím. Za mňa ako keby bez chuti a prevládali skôr kyslejšie tóny. Ale ako sa hovorí, koľko ľudí, toľko chutí!

Ďakujem krásne za možnosť vyskúšať tieto zdravé produkty a verím, že aj vy si skočíte do najbližšej dm po ten svoj dmBio, ktorý sa stane súčasťou vášho zdravého stravovania. 😉

#recenzia #test_dm28 #dm_bio_potraviny_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli