Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    😍

    Je toto sttipanec ?

    (2 fotky)

    Ked su rodicia az moc kreativny ... mima na nakupe s 3kg cukru aneb ako mama chodi z obchodu 😂

    Bambule radte ..kupila som malej capacky no na jednu nozku strašne krivo slape... co s tym kupit radsej topanky ?

    (2 fotky)

    Ako pohnojit orchideu zaliat ju alebo namocit do vody s hnojivom?

    Ahojte baby súrne ako toto vycistim ? Nie je to nejake hrozne no je to vidno ze je to spinave

    😂😂 bezpečnosť nadovsetko 😁

    Hlavne prirodzene! 😂💕

    Dnes krasnych 7 mesiacov..ani neverím ze to tak rychlo zbehlo..aj ked je uplakana no neskutocne sikovna ....

    woodoo134
    15. júl 2016    Čítané 94x

    Testovanie Tekmar tyčiniek

     Ďakujem Modrému koníku za to , že som mohla vyskúšať produkty od firmy Tekmar. V pokoji som ležala na gauči a užívala si to "ticho" keď dieťa spí ,keď mi cingol mobil . Ukazala sa mi správa a v nej že som vybraná na testovanie Tekmar tyčiniek. Naozaj som sa veľmi potešila, pretože nikdy som nič nevyhrala / nebola nikde vybraná . Ešte v ten týžden ráno mi volal kuriér že mi prinesie balíček . Hneď ako som ho doniesla domov, trhala som krabicu  . Krabica s obrázkami ovocia ukrývala 28 tyčiniek rôznych chutí . Niektoré mi boli veľmi známe , niektoré vôbec. 

      Ako prvé sme /hneď/ :D vyskúšali Protein  Bar Bites lieskový orech a vanilka .

    Chuťou mi pripomínali keksíky .Vo vnutri mali aj také malé chrumkajuce guličky. A  brusnice -goji boli naozaj lahodné . 

    Neboli moc sladké -tak prijemne. Ako dalšie naozaj veľké plus bolo to balenie , ktoré je znovu uzatvárateĺné.Takže ak už nemáte chuť zatvoríte, odložíte tyčinky. Pritom nestratia svoju chuť . Možno divné, ale mne sa nepáčilo, že každý tvar bol iný a jedno najväčšie mínus bolo, že som ich doteraz nikdy v obchode nevidela. K tejto sorte ešte patria aj tyčinky Protein sport bar, ktoré sú mi už známe, kedže si ich kupujem v obchode . Odporúčam ich hlavne maminám ktoré nemajú čas, nestíhaju sa napapať pri deťoch a maminám, ktoré cvičia vždy keď som hladná zasýtia ma aj na 2-3 hodiny, po cvičení mi vždy dodali energiu.

    Ďalej sme pokračovali tyčinkami Muesli & Superfruits a ktomuto vám napíšem len ANO ANO ANO .Najlepšie tyčinky ,ktoré firma Tekmar má. Chutné a niesú presladené, dokonca bola výraznejšie cítiť aj chuť ovocia ...proste pre mňa uplná BOMBA . Jediné mínus majú že ich nebolo viac ! Nemám čo vytknúť . 

    Ďalej sme pokračovali radou GreenLineProbiotic tie tiež patrili do kategorie výborné, aj keď už boli o trošku sladšie boli chutné, ovocné a jogurtová poleva bola v celku fajn oživením . 

    Predposledné z kategorie Výborné boli Harmony a Vitality. Nestihla som ani odfotit pretože s mužom sme ich tak zhltli že sa len zaprášilo. Užasné super orechové ( žiadne ako to býva že napríklad pistaciová a su tam namrvené dve pistácie ) veľké kusky v mojej para orechov a príjemná ovocná chuť . ODPORÚČAM.  

    Posledné z mojej kategorie Výborné boli Greenline proteinové tyčinky mne už teda znovu známe pretože si ich kupujem von na dlhé chvíľe pri kočíku 🙂 mne veľmi chutia , zasýtia ma keď som hladná a nie sú presladené taká jemná sladká chuť . Jediné čo mi vadí že sa cheescake tyčinka dosť drobí .

    Naša ďalšia  kategória je nie moc dobré alebo boľazub (po moc presladenom ma bolia zuby), kde sa to všetko začína kaziť. Muesli & fruits s yougurtom. Je síce makká a nelámu sa na nej zuby no príde mi naozaj sladká a začínam hladať chuť nášho ovocia. Odporúčam len pre ľudí ktorí majú radi sladké. Na obale písané Real fruits no ja to ako si necítim.

    Ďalšie nie moc dobré tyčinky boli Musli tyčinky v jogurte a v gréckom jogurte. Tieto tyčinky poznám a možem povedať, že nepatria medzi moje obľúbené. Moc sladké  , obalené sice v bielej poleve no tá im nepomáha stiahnuť tú sladkú chuť. Mne osobne tam chuť ovocia naozaj chýba . Tyčinky v gréckom jogurte som jedla prvý krát mne moc nechutili - no muž ich všetky spásol.

    Posledné, ktoré sme skušali boli Juicy bar. Neboli až také presladené čo ma prekvapilo. Odporúčam tým ktorý maju radi salonky. Pretože tak chutia . Okolo ovocia to ani nechodilo . 

    Celkovo môžem zhodnotiť, že niektoré tyčinky ma príjemne prekvapili. Ako veľké mínus beriem to, že v obchode som veľkú čast týchto tyčiniek nikdy nevidela.