yollanda
14. dec 2015
394 

MATERSKA

Kam inam ako na MK by som to mohla napisat.... Dnes, ako kazdy iny den sa vraciam so synom z prechadzky, ktora zakazdym trva 2 hodiny a spali cca 500 kalorii a zrazu zvoni telefon. "Prosim" poviem.... "Pani Kaaaa?" "Pri telefone."  "Mame pre vas velmi zaujimavu pracovnu ponuku. Mate skvely pracovny profil a radi by sme Vas tymto pozvali na pohovor." Po diskusii kde, kedy, ako a za kolko prisla otazka na pracovny cas. Samozrejme, ze od 8.00 do 16.30. Rozlucila som sa s pani s tym, ze druzina a skolka je u nas len do 16.00, tak sa asi nedostavim... Po zostavajucich 100 m do domu mi prebehlo myslou poslednych 7 rokov. Materska. A este nebodaj, ze dovolenka... Tak som sa zacala pohravat s myslienkou o com vlastne moja ''sedemrocna dovolenka'' je. 

Ano, dve krasne, zdrave sikovne deti su jedna vec, venovat sa im na ukor svojho casu a casu s manzelom je druha vec. Co z toho mam ja?

Aj tak skoncim v nejakom starobinci.... si myslim.... 

Manzel drie jak mulica, aby volaco zarobil a mali sme sa fajn, lenze v poslednej dobe sme akosi ''svorc'', tak obraciame kazde euro. A tymto sa aj moja mysel obratila k teme materska a co z nej okrem deti mam.

1. prebdene noci

2. kadernicka? to co je? 

3. kozmeticka? to je dalsie slovo velmi cudzieho, by som povedala az mimozemskeho povodu

4. nove veci? Nic nezarobim a nedajboze by som si na seba nieco kupila? Nie! V tomto pripade je najlepsie sa tvarit, ze neexistujem v jednych teplakoch a tricku, aby bolo na najom. Ja sa predsa nemusim paradit, ved pekna a atraktivna som uz bola. A teraz uz len cakat, ze si alfasamec najde inu rozmnozovnu, lebo stara je uz ''kaput'', strapata, nenamalovana, s jednym obocim a prisaham bohu, ze aj fuzmi. 

5. Okrem toho, ze taham dvadsatstvorky, som lekarka, animatorka, psychologicka, kucharka, upratovacka, ucitelka a mozno niekde tam na konci aj manzelka. Malu nasobilku uz neovladam, ale akej farby a konzistencie ma byt hovno to ovladam dokonale. 

Reci z okolia : ''Venuj sa detom, rychlo vyrastu a odidu z domu. '' Ano aj.... Ale kam odislo moje sebavedomie? Kam moja postava? Ked z ustipnutia vcely napuchne ruka, tak mna muselo kusnut prasa... Tam je moja postava, resp. parodia na postavu. Prsia? tie sa rozutekali... jedno na juhozapad, druhe na juhovychod... A mojej riti sa ani nevyjadrujem.... No, aspon si mam na co sadnut.

6. Nemozem vynechat super rodicovsky prispevok... 190 eur... To mi syn preje a prekadi  plienky za tyzden. Otazky typu ''co si zase kupila?'', ''za co tak vela minas?''. Skuste decku povedat, ze '' Nie, dnes sa budes postit, lebo prejes moc''.

7. Mam psa... Ano, krvilacnu bestiu, ktora dokaze roztrhat dieta... A co sterilita? Fuuuuj, skoci mi do postele a gauc... No zaroven jediny tvor v domacnosti, co nerobi bordel, drzi papulu a je vdacny za to, co mu hodim do papule.

No, tot moj vylev... Urcite by sa tam zmestilo este ovela viac, ale idem si vylozit nohy, ked uz som na tej dovolenka.... Mozno ma niektori online budu kamenovat, ale majte trochu pochopenia pre zenu s PMS a inymi diagnozami. 

A co z tohto clanku cele vyplyva? Idem si dat Mirenu. Mier na zemi. Amen!!!

Komentár bol odstránený

@piacere Veď to malo byť na pobavenie, nie na hlboké zamýšľanie 🙂

14. dec 2015
14. dec 2015

Vidim, ze sa tu iny ako "hihi haha" komentar neohreje.... 🙂

14. dec 2015
Komentár bol odstránený

@piacere no mna to pobavilo - nie je to ze hihi ha ha - mne sa to paci - vystihla to do bodky 🙂
@yollanda (: velmi ma to pobavilo - aj potesilo, ze sme tu viacere , ktore maju taketo pocity a - nie vsetky chodime vycesane - je to proste take zo zivota 🙂

14. dec 2015

@linduska86 dakujem pekne :D

14. dec 2015

@yollanda skoda reci...

15. dec 2015

Začni písať komentár...

Odošli