74 / 329
    a obrazok mozaika z vrchnacikov z PVC flias

    tvoj patrik sa podaba na toho nasho :O) a mozem ti povedat, ze aj ten nas ma cit pre tvorive veci... pieskujeme obrazy, odlievame zo sadry a potom vyrabame magnetky.... proste maly umelec :O)

    25. sep 2012
    zdenkam
    autor

    @cbambu tak to sme este neskusali, co sa hmoty tyka, tak jedine hlinu DAS co tvrdne sama na suchu a este FIMO sme skusili, ale to je drahe.....tak len raz. Magnetky to by som rada, kde potom kupujes tie gombikove magnety co sa davaju zo zadu?

    25. sep 2012

    tie magnetky mi dala znama, ze jej znama to chcela vyhodit :O) takze ti neporadim :O( i ked myslis, ze by sa nedali zrecyklovat tie magnetky z jogurtov? v draciku som videla taku sadru dinov, kt. by mali svietit v tme a presne su to odliatky zo sadry, ktore sa natieraju len to bolo dost drahe 10 E.

    25. sep 2012
    zdenkam
    autor

    @cbambu no tak to si mala presne podla mojho gusta. Ja viem, ze exituje nejaka hmota magneticka, ale davam prednost tej recyklacii, alebo lacnejsim materialom zatial. Ja som teraz kupila za 5 eur darcek chlapcekovi jednemu ze sa maju moderovat dinosaury a ze tiez su magneticky...ale sa to nedalo otvorit, tak neviem na akom principe to funguje..ale asi kupim ako jeden z darcekom Patrickovi na Vianoce / ze ked nic tak aspon tie magnety mozeme pouzit niekde/

    25. sep 2012