Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte prosím máte niekto roboticky vysávač Rowenra X-Proler série 80?? Pripadne aj iné číslo mám otázočku ,dakujem

    Babyyyy to tu nikto nejazdi na Nissan JUKE??

    Kocky poraďte mi nejaký dobrý wellness hotel...okolie nie je dôležité nechcem turistikovat chcem relax 🙏🙏🙏 Dakujem

    Prosím periete v práčke školské tašky Topgal??Dakujem

    Ahojte,robil si niekto dezinfekciu na ruky z Alpy??Ako na to prosím??Dakujem

    zewa11
    11. feb 2017    Čítané 82x

    Nová nádej s Dermablend

    Od puberty mám mastnú pleť, niekedy je to lepšie inokedy horšie a takto stále dokola. Keď  mám horšie obdobie, vtedy si hovorím, že je to na úkor vrások. Preto som sa potešila možnosti vyskúšať, pre mňa nový, Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy. Hľadám dobré krytie, dobrú výdrž, ľahkú aplikáciu, zjednotenie pleti a hladký pocit.

    A či som našla ......???

    OBAL

    Pekný decentný obal so špičkou, z ktorej vytlačíme presne koľko potrebujeme. U mňa smeroval rovno do kabelky, pretože sa stal jej súčasťou.

    APLIKÁCIA

    Napriek skutočne hustej konzistencii, bola aplikácia v mojom prípade s rukami veľmi dobrá. Pekne sa dá rozotrieť do stratena a na problematických miestach je bez tmavšieho efektu. Veľkú úlohu hrá aj svetlo.

    ODTIEŇ

    Testovala som odtieň 25.

    Make-up vyzerá prirodzene. Pri výbere je najhorší iný farebný odtieň tváre a make-upu, zmarí sa tým akákoľvek snaha o úpravu zovňajšku. Ďalšou dôležitou vecou je konzistencia, ktorá závisí od druhu pleti. Problematická/mastná pleť ocení hustejší make up. Na foto môj starý redší/dermablend hustejší make up.

    VÝDRŽ

    Vydržal mi 8hodín, čo je super. Aj keď sľubuje 16 hodín. Musím sa priznať, že som nanášala aj púder, potrebujem ho už len zo zvyku, pre hladký pocit a pre predĺženie nemastého efektu. Keďže je skutočne hustý, aby sa nedostal do pórov, netreba to s aplikáciou prehnať.

    MOJA PLEŤ

    Pleť mám mastnú, problematickú - vekom už nie aknóznu, čierne bodky sú tiež jej súčasťou. Zapaluje sa mi, ak nie na koži, tak aj pod kožou mám ložiská. Mám dojem,  že sa mi zlepšuje, hlavne slniečko mi pomáha. Na moju každodennú úpravu potrebuem pár pomocníkov a Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy sa stal jedným z nich.

    Ak máte problematickú a mastnú pleť, tak smelo do toho, naopak neodporúčam na suchú a normálnu pleť. Ďakujem za možnosť vyskúšať Dermablend 3D korekčný make-up od Vichy.