Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    zlatyk16
    30. nov 2019    Čítané 170x

    Už je tu čoskoro Mikuláš

    Tak a už je to tu, ten dlho očakávaný vianočný čas, na ktorý sa celý rok tak tešíme. Ja dupľom, lebo som vianočne premotivovaná žienka, ktorá miluje Vianoce. Vždy už skoro hľadám, kupujem, objednávam vianočné dekorácie a drobnosti pre rodinu, ktoré aspoň kúšťok potešia. Lustrujem veľa stránok, ktorými sa inšpirujem, či je to výzdoba, darčeky alebo recepty na fajné koláčiky.

    Tak rýchlo to zbehlo, že prvá adventná nedeľa je už TU a my budeme zapaľovať prvú sviečku. Ja ako malé dieťa som sa nemohla dočkať, kedy príde Mikuláš, každý deň som netrpezlivo pozerala do čižmy, či už náhodou neprišiel skôr. Teraz máme malého syna, ktorý už vníma, a chcela som mu kúpiť na Mikuláša niečo špeciálne. Veľmi som dumala, že čo takého mu dať vyrobiť. Potom som zahliadla súťaž CEWE o adventný kalendár, tak som sa hneď zapojila a v mysli som si pomyslela, keby tak chceli vybrať mňa, to by bol reku TOP darček na Mikuláša. Keď som sa zapájala do súťaže s CEWE, ani by mi nenapadlo, že vyberú mňa. Keď mi prišla správa, že ma vybrali, tak som sa tešila ako malá, hneď som utekala adventný kalendár objednať. Objednanie bolo rýchle, v ich v programe sa dalo pekne zorientovať, takže to išlo ako po masle. Keďže som chcela niečo jednoduché a aj krásne, dala som tam iba jednu fotku, ktorú máme najradšej a je dosť kvalitná, aby som ju mohla použiť na niečo takéto. Objednala som XXL fotoadventný kalendár s čokoládkami KINDER. Doba dodania bola o niečo dlhšia, ale nevadí, vydržala som. Ešte som bola milo prekvapená, keď to prišlo o jeden deň skôr. Tešila som sa veľmi, rýchlo som otvárala krabicu, lebo som bola nedočkavá. Ten kalendár bol tak krásny, MEGA veľký, fotka kvalitná, nerozmazaná, no bola som v nemom úžase. Veľmi som s tým kalendárom spokojná a až mi je ho ľúto na Mikuláša otvoriť. Ale na druhej strane sa už teším, aký bude prekvapený malý, keď si ho nájde, lebo ten sa tak teší, že sa až trasie a očká, tak tie mu žiaria ako hviezdičky. Ale to budú žiariť aj mne, lebo aj ja som zvedavá, aké dobrôtky tam na neho čakajú.

    Inak už s CEWE máme skúsenosť, robili sme s priateľom foto knižku pre jeho starkú, bola to makačka, ale stála zato. Tie staré bezfarebné fotky vyzerali krajšie v tej knihe ako originál. Bola som fakt prekvapená, ako to kvalitne spracovali, a tie farby, no krása. Starká bola veľmi dojatá.

    Pozerala som aj iné produkty, veľmi ma zaujal obal na mobil, takže už viem, aké darčeky budú budúci rok, pravdaže jeden si, jednoznačne, zadovážim aj ja.

    K nám už dorazil 🎁XXL adventny kalendárik 😍 juchu... o deň skôr čo ma milo prekvapilo. Spracovanie fotky je naozaj krásne a kvalitné👍. Veľmi sa mu teším 🙏😍 lebo kalendárik je mega veľký 👍isto sa bude tešiť aj drobec minimálne tak ako maminka keď otvárala krabicu 😁. Už sa neviem dočkať ake sladké prekvapenia tam na neho čakajú 💕
    #test_cewe_vianoce

    ❤ Neviem sa dočkať kedy príde náš fotoadventný kalendár pre malého , dala som tu najkrajšiu foto čo máme a čo najkvalitnejšiu aby dobre vyzerala aj vo veľkosti XXL. Som veľmi zvedavá aká bude kvalita fotky a tešíme sa na sladké prekvapenia čo sa tam budú pre nás ukrývať ❤
    #test_cewe_vianoce