Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    zuzad
    Správa bola zmenená    26. jan 2020    

    Ahojte maminky co mate dom, psa a dve deti. Ja mam 6 rocnu dceru a 2 rocneho syna a stahujeme sa do domu. Strasne chcem psika, bude vonku. Myslite ze blby napad pri takto malych detoch?. Border koliu by som chcela. Muz trosku na mna kuka ako na blazna 🙂. Ale sme aktivni, sportujeme, nevidim to ako strasnu vec. Som na materskej este rok, mala by som cas sa mu teraz poriadne venovat a pekne ho vycvicit, aby z dvora neurobil jednu velku katastrofu 🙂.Muz ze to mam nechat az na dalsi rok. Co myslite? 🙂 som moc trafena?

    Ahojte..Dnes som pocula o cinskej medicine na zvacsenu nosnu mandlu...neviete kde to kupim?..neviem presne o ake bylinky ide 😏. Chcem skusit pre dceru, ma 5,5roka.

    Ahojte..pozeravam rada zamenu manzeliek..ale prosim vas zeny, ako moze kazdy den luxovat a mat male deti? To sa ako da stihat? Totalne sa citim neschopna ked to vidim..kedy sa venuje detom ked len beha s handrou po byte.?!🤷‍♀️
    Ja teda vobec vsetko nestiham 😏🤔

    Ahojte
    Co pouzivate na atopicky ekzem u deti..syn ma rok a na ritke sa nam stale ta pliaga robi..kozna nam dala aj nejaku kortikoidnu masticku, ze ked to ma akutne..ale vsak to zmizne a o tyzden to ma zas cervene..nechcem mu to tym stale natierat..natieram to teraz bepanthen sensiderm a biodermou..
    Najhorsie je na tom to ze to ma na ritke kde ma plienku..behava aj holy, nocnik mu moc nejde zatial 😏
    Poradte nieco co by som mohla skusit..dakujem 🙂

    zuzad
    7. apr 2019    

    Ahojte..
    Je mozne ze ked kojim nemusim mat pravidelnu menstruaciu?
    Dostala som po 10mesiacoch od porodu prvu, ale teraz cakam cakam uz vyse mesiaca a nic ..testy negativne..tak som zmatena..kojim dost, syn je prisavka..

    Poviem vam, nemala som rada tuto knihu. Pri dcere som skusala a nedala som to psychicky, ten plac a to vsetko, mala uz cez rok vtedy, mozno aj preto.
    Syn- 9 mesiacov- asi 10x za noc hore a nonstop prso. Ja- nervozna,zla,nevyspata,manzel a dcera ma podla mna neznasali (obrazne 🙂)..povedala som si a dost !!- v zaujme celej rodiny sa to musi zlepsit. Tak som sa nato dala.
    Dnes je stvrty den a dieta spi v postielke, v noci papal 2x, dnes zaspal o 10:30 po 10minutach (plac trosku bol, ale nic hrozne). V noci spi vkuse 3, 3,5 hodky - co mi spaval 40minut a hladal prsnik..Citim sa ako znovuzrodena a nemam pocit ze dieta ma traumu. Stale je to po zobudeni moj usmievavy chlapcek..za mna momentalne ta kniha najlepsia volba..dufam ze to tak aj zostane a som odhodlana v tom pokracovat 💪🏻🙂..kojim nadalej, ale clovek nemoze byt otrok.

    Skusali ste niekto toto? Na zehlenie kosiel? 😅

    Nemate niekto tieto hodinky? Je to hlupost, alebo sa da s tym zabavit 🙂