Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Je mi doslova zle z toho, kam smeruje nase ludstvo. Toto je ta sloboda? Toto je ta krasna buducnost? Toto chceme pre nase deti? Kam az musime padnut, aby sme sa spamatali a zacali odznova... 😭

    https://magazin1.sk/calvin-klein-najal-pre-novu...

    ❤❤ Požičali sme si odpoveď na všetky nevypovedane otázky 💜💜
    Ak ste sa niekedy pýtali samého seba, aké to asi je - mať ťažko choré či mentálne hendikepované dieťatko a báli ste sa na to opýtať, tak ja vám to v krátkosti poviem.

    🧸Choré dieťatko je učiteľom života. Naučí vás nesmiernej pokore. Odkryje a obnaží až na kosť vaše skutočné ja, o ktorom ste doposiaľ netušili. Choré dieťa vám nasadí okuliare, aby ste videli už len to podstatné a nemárnili čas hlúposťami, nezaoberali sa banalitami. Choré dieťa preverí priateľstvá a vzťahy, ostanú len tí najvernejší. Choré dieťa pritiahne do vášho života krásnych ľudí. Naučí vás nechať sa viesť... ním.
    Dá vám silu leva, pochabosť blázna, všetky potrebné čnosti a namieša ten najzvláštnejší kokteil emócií. Áno... prídu aj šedé myšlienky, „nech to už skončí!“... ale keď dom stíchne, alebo keď príde chvíľa, kedy sa bojíte o jeho život, chcete si dať facku, ako ste tou myšlienkou v sebe mohli zradiť človiečika, ktorý má na tomto svete jediného ochrancu... vás. Vtedy chcete len jediné, aby otvoril očká.. aj zajtra, aj pozajtra... aj každý ďalší deň.
    A na konci týchto úvah je velikánsky otáznik: kto sa mi o neho postará, keď odídem? Kto ho pohladí, kto ho nakŕmi, kto mu urobí bláznivú okružnú jazdu mestom, kto ho rozhojdá, kto bude vedieť odčítať z jeho pohľadu, po čom túži, kto ho bude ľúbiť?.. Kto?
    Ostane vo vás smútok. A potom sa vrátite do súčasnosti, lebo pre vás budúci čas skrátka neexistuje. Nemôže, inak by ste sa zbláznili. Lebo váš život je o minútach. Deň po dni. Bez plánov a ilúzií. Ale so snami a vierou.
    Tie musia ostať! Nestačí túžiť po dni, kedy sa vaše dieťa vylieči. Vy musíte uveriť, že už je zdravé.
    💜💜💜Lebo my, tomu veríme ❤❤❤

    #povzbudenie ❤❤❤
    Je to Ježiš, koho hľadáte, keď snívate o šťastí; čaká na vás, keď vás nič z toho, čo nachádzate, neuspokojuje; on je tou krásou, ku ktorej vás to ťahá; je to on, kto vás provokuje tým smädom po plnosti, ktorý vám nedovolí uspokojiť sa s kompromisom; je to on, ktorý vás vyzýva zbaviť sa masky falošného života; je to on, kto vo vašich srdciach číta vaše najúprimnejšie rozhodnutia; rozhodnutia, ktoré sa ostatní snažia potlačiť. Je to Ježiš, ktorý vo vás vzbudzuje túžbu urobiť dačo veľké s vašimi životmi, vôľu nasledovať ideál, kvôli ktorému odmietate nechať sa priemernosťou strhnúť k zemi, ktorý vám dáva odvahu pokorne a trpezlivo sa zaviazať k zdokonaľovaniu vás samých i celej spoločnosti a robiť tak svet ľudskejším a viac otcovským.“ sv. Ján Pavol II.