zuzla14
    Správa bola zmenená    11. aug 2019    

    #vyzva #pomoc
    Ahojte. Pytala som adminov o spolupracu ale je vikend tak sa asi venuju rodinam a dana vec je celkom urgent tak po zhliadnuti dufam, ze budu mat pochopenie a nestopnu.
    Ak sa zrusi ambulancia det.kardio.v LM tak to postihne vsetky okolite detske kardiologie ale hlavne nie kazdy ma moznost cestovat autom a drncat sa verejnou dopravou 🙈 najblizsie sú MT a SNV takze sa to ozaj tyka aj inych okresov. Ked nebude ambulancia u nas tak tunajsi aj popradski pacienti budu musiet dochadzat k VAM co zatazi VAS objednavaci harmonogram.
    Preto sa obraciam na Vas babule so ziadostou o pomoc. Pripájam mnou napísaný navrh, kludne si zmente ak sa Vam nieco nepaci. Toto staci vytlacit, podpisat a poslat cim skor aby sa nerozhodovalo o5min12.
    Alebo mozete napisat priamo na stranku nemocnice.
    Dakujem

    (hlavička) Liptovská nemocnica s poliklinikou MUDr.Ivana Stodolu v Lipt.Mikuláši

    (Adresa)
    Liptovská nemocnica s poliklinikou MUDr.Ivana Stodolu

    Palúčanská 25

    031 23 Lipt.Mikuláš

    Vec: Prosba o zachovanie ambulancie detskej kardiológie

    Vážené vedenie Liptovskej nemocnice s poliklinikou MUDr.Ivana Stodolu,

    Vážený pán primár detského oddelenia MUDr. Roman Mojžiš

    Vážená pani doktorka ambulancie detskej kardiológie MUDr. Jana Kopčíková

    Týmto listom sa pripájam k výzve, ktorá koluje internetom s prosbou o zachovanie ambulancie detskej kardiológie v LNsP. Pripájam sa k rodičom súčasných detských pacientov a ozývam sa aj za rodičov Vašich budúcich pacientov. Prosím Vás pani doktorka o zváženie Vašej výpovede ku dňu 30.9. Práca s ľuďmi je ťažká, častokrát nevďačná ale tie nevinné detičky za to nemôžu a verím, že si viete spomenúť prečo ste si vybrali zdravotnú starostlivosť práve o nevinné detské srdiečka.

    Online systém si mnohí pochvaľujú aj keď sa u mnohých stretol s kritikou. Možnosť vybrať si termín je chválitebná, šetrí čas a neruší Vás pri práci. Jedinou chybičkou bol ten mesačný cyklus. Vážená pani doktorka nevzdávajte to kvôli 1 nedostatku. Dajte nielen tvrdým Liptákom ale aj pacientom zo širokého okolia ešte šancu. Prosím Vás o skúšobnú lehotu po úprave systému napr. uvoľniť naraz 3mes a ponechať následne mesačné uvoľňovanie termínov, rozumej v septembri uvoľniť okt-nov-dec, v októbri uvoľniť január, v novembri február atď. Keď už sa systém rozbehol stačí ho doladiť a myslím, že sa týmto kompromisom veľa zmení. Kvôli pár nespokojným predsa nezanevriete na všetkých tých, ktorí si Vašu prácu vážia a chvália. Práve tým spokojným by ste najviac ublížili a nespokojným by ste dali za pravdu.

    Veľmi pekne Vám vopred ďakujem za premyslenie Vášho odchodu. Ak ste naozaj rozhodnutá a nič Vás už nedokáže presvedčiť tak Vás prosím vytrvajte aspoň kým za Vás nájdu náhradu aby to množstvo Vašich pacientov neostalo bez zdravotnej starostlivosti.Ďakujem

    S pozdravom

    ...alebo mozete napisat uvolnovanie terminov uprostred stvrtroka na dalsi stvrtrok. Aj to by bolo fajn riesenie.